Close

Download Cs 1.6

Download Cs 1.6, descarca cs 1.6, download counter-strike 1.6, Download CS 1.6 Lant Final, Download Cs 1.6 Romania, Download CS 1.6 Carbon, Warzone, Long Horn, CS 1.6 Bestial, CS 1.7, CS 1.6 MW3, CS 1.6 Black Point, CS 1.6 GO, CS 1.6 PGL, CS Romania , Cs 1.6 [Original] nemodificat, Carbon, Counter Strike GO Edition.

vBulletin Message

Comunitatea sa inchis din motive de inactivitate din partea Membrilor si Staffului ..
Nu mai are rost sa ne chinuim aiurea daca nu doriti acest lucru. Am incercat sa va oferim servere pe care sa jucati din placere, dar din pacate se pare ca incercarea de a va mai da o sansa ca pubzone sa fie cum era inainte a esuat.
Serverele se vor inchide si comunitatea la fel.
Nu vom mai revenii cu intentii bune pentru voi, se pare ca nu merita efortul si timpul pierdut din partea persoanelor care chiar au crezut in aceasta comunitate.
De 3 luni de cand sa deschis nu ati avut intentia , cel putin din staff si mebrii vechi, sa aveti activitate pe serverele publice GO si ZM sau forum, cu mici exceptii si le multumesc pe aceasta cale celor care au incercat cel putin sa fie activi pe serverele publice si imi cer scuze public ca ati pierdut niste ore bune jucate pe aceste servere.
Imi pare rau ca am luat aceatsa decizie (GanGster). Va urez multa sanatate si multa iubire.
Cu respect PubZone.