Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. DNS: PRO.PUBZONE.RO FORUM: https://pubzone.ro/forum/1463-competitive-pro/ Pentru alte intrebari sau modificari forum, nu ezita sa ma contactezi in Privat Mesaj. Bafta cu serverul ! Sper sa te ocupi de popularea lui, in caz contrar voi fi nevoit sa-l exclud din comunitate. Edited June 15 by GanGster
 4. DNS Dorit: PRO.PUBZONE.RO IP Server: 89.46.123.70:27015 Plaforuma Joc: CS:GO, Mod: Competitive Sloturi: 22 Firma hosting: toolz.ro Link/Banner GameTraker ex: https://gamecp.ro/tracker/?q=4052&s=s&bg1=eb8506&bg2=fca83a&t=000&gl=fff&b=000&gbg=000 Mentiuni: cacum cateva zile nu am mai fost pe nici o comunitate De unde ati aflat de noi ?: , google De ce ati ales comunitatea pubzone ?:Sa incerc sa cunosc oameni noi Varsta Detinatorului Principal:25 Moderatori doriti pe sectiune: - Categoriile dorite pentru server: Staff Only Regulament Cerere unban Cerere ban Diverse
 5. Esti Off-Topic in categoria Off-Topic ! Aici se posteaza, atunci cand subectul tau nu are o sectiune dedicata. Aceste probleme/reclamatii se rezolva in categoria serverului GOARENA.PUBZONE.RO: GOARENA - RECLAMATII GOARENA - DISCUTII LIBERE @6IX Ai fost sanctionat cu 2 puncte pentru Dublu Post in mod repetativ si 48 ore restrictie de postare. Ai grija data viitoare !
 6. Subiect inactiv, @Diicot La cerere se poate redeschide !
 7. Update din experienta ------------------------- 1. GOLD-BOOST # Luat boost de la gold-boost pe 1 luna, 2 zile a bagat ceva jucatori, apoi batea vantul ... 2. SET-MASTER # Luat boost recent de la ei, dezamagit total, buti cu numele USet-Master Player bagati pe server ... am obosit sa le dau kick . 3. GTRS.RS # O platforma imensa care intr-adevar iti baga jucatori dar multi straini, nu te axa doar pe boost-ul lor, trebuie sa iti faci singur reclama mai departe si sa te ajuti cu stafful serverului tau in a ti-l promova.
 8. zi-mi tu cu ce ti-a gresit muresean ? cand am zis sa vorbim ca doi oameni mi-ai dat unfriend si m-ai scos de pe discord pentru ca bagam tank in chat si mi-ai scos vip-ul nu ai zis nimic? ca s-a ofticat mavi? ti-am zis tot a inceput ca te-ai ofticat pe 360
 9. problema asta a plecat de la tine pentru ca te ai ofticat cu un player si ti-au gresit altii fara motiv @TrapKill
 10. nu-mi pasa viata mea doar iti zic sa gandesti bine la ce faci serveru tau intr o zi o sa aibe 5 playeri max si doar din cauza ca ai dat ban la 3 perosane cu peste 150 de ore in 2 zile
 11. Off topic, ai postat in mod gresit. @GanGster Chiar daca ai postat pe off-topic pentru a nu a sterge acest topic. Faptul ca tu vii pe server sa faci figuri cu playeri si le spui anumite chestii asta nu inseamna ca nu pot sa iti dau ban. Si da pot da ban la cine vreau eu si la cine imi doresc. Atat timp cat tu vii pe server si faci "ca smecherul" Consider ca acest off-topic zona libera n-are ce cauta aici. Mai mult este o opine de care nimanui nu ii pasa Daca a plecat de la mine. Lasa e cum zici tu raman eu cu 5 persoane decat cu 15 plin de redardati si cu figuri pe ei. Si cand ii vezi sunt vai.. de ei. Astept ziua aia in care o sa stau eu cu 5 playeri. o sa iti dau add si iti voi spune da frate ai avut dreptate :))) Esti jalnic, eu zic sa "masori" anumite principii dragul meu sau cum zici tu "viata mea" al drq :)) Pe scurt, te sun eu cand am 5 playeri.
 12. Trapkill sper ca te simti foarte owner acum ca mi ai dat mie si lui seby ban, stai calm nu ne-a infulentat 360hz dar am vazut ca ai dat ban lui muresean si sa recit? ''du te i al pe prietenu tau de p**a poate scoti si tu ceva'' e ceva sa dai ban i hope to see yor server grow si nu am nimic cu tine dar cu asa caracter nu o sa ajungi nicodata undeva also nu ai tu ****** sa vi sa vorbim ca doi barbati Goodluck .
 13. Propun sa ramana in discutie si in gand aceasta tema pe viitor poate reusim sa indeplinim aceasta tema si cer topic inchis va rog ! Multumesc @GanGster
 14. Last week
 15. @alexx48 - Da, in regulament nu scrie, chiar trebuie sa scrie ca nu aveti voie sa chemati jucatori pe serverele voastre proprii pe discord? Daca doriti sa adaug o regula si pentru asta, se va rezolva, nu e problema... Dar ideea este ca ceea ce faceti voi mi se pare depasit, avem discordul serverului, aveti camere de voce acolo, daca sunt prea putine, mai adaug si intrati la noi, nu va chemati de pe server pe discordurile private. @Azzur0 - Alexx nu mai are admin, practic are voie sa isi dea info. Dar daca stii tu ceva mai mult decat noi in partea de "info", te rog sa scrii pe clubul staff-ului si discutam acolo mai multe despre info-urile de admin. Sper ca s-a lamurit, aceasta reclamatie este inchisa, pe viitor reclamatiile sa fie cu dovezi clare ca a incalcat regulamentul, pentru un kick nu o sa pot sa iau la raspundere adminul atata timp cat va lu-ati la misto unul pe altul, iar adminii gresesc ca lasa pe toata lumea sa fie luati la misto! Cu Respect - Zayon - Echipa Administrativa Go.PubZone.Ro
 16. Nu mai dati reply-uri a prost va rog , asteptati verdictul unui fondator. Cat despre faza cu kickul nu consider ca era necesar atat timp cat nu continea cuvinte vulgare sau facea reclama... Iar adminii (bobo) nu cred ca au voie sa isi schimbe numele din cate stiu?
 17. Continui sa te legide regulament cand iti explic ca simgurul motiv pt kick e sa termini cu luatu la misto
 18. @Azzur0nu cred ca se primeste kick pt nick mai ales in conditiile in care nu are legatura cu vreun admin, am intrat si am mai primit o data kick mai devreme, am ramas cu nickul asta ca sa se vada s ca eu eram in dovezi.
 19. Pai motivul ti l`am explicat in 1 topic, daca nu ai inteles ti`l mai explic. Nu accept sa fiu luat la misto ( chiar daca continui si acuma intrand pe server, punand nick`ul "dau info" doar pt a continua a ma lua la misto. o zi buna !
 20. @Azzur0din cate stiu eu, in regulament NU este interzis sa chem, in afara de meciuri, etc.Nu am primit gag/mute prima data si am zis ok, dar a doua oara nici nu am apucat sa intru si am primit kick + ca in niciun kick se vede clar ca nu ai precizat motivul.Astept decizia unui owner.
 21. Da ma asteptam. Nu e farà motiv, foarte simplu, ti-am explicat cand ai inceput sa chemi pe discord ca sa ai grija cu info ca risti sa iei ban dupa care ai inceput sa ma iei la misto.. Te-am lasat sa continui si cand ti-ai schimbat nickul '' dau info'' ti-am dat kick. Dc? Dc sa accept ca sa ma iei tu la misto?. O zi buna.
 1. Load more activity
HAPPYHALLOWEEN PUBZONE

Merry Christmas!

|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.