Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. O sa primesti unban , data viitoare nu vei mai primi unban daca nu ai un cs curat si nu vei prezenta wg la timp. Topic Closed
 3. ce flag are vip-ul asta ? cand doresti sa dai vip la cineva ....
 4. *MOUSE SETTINGS - A+ G3-Odin, 2500 DPI Negru Sensivity - 1 Raw input - 1 Dpi - 400 *VIDEO SETTINGS - Nvidia GeForce 9600 GT Global settings - ALL OFF Settings nvidia - all off Texture filtering quality - QUALITY Program settings - ALL OFF Resolution - 1024 x 768 Aspect Ratio - 4:3 Scaling Mode - stretched HZ- 60 CROSSHAIR cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 4; cl_crosshairdot 1; cl_crosshairgap -1; cl_crosshairsize 1; cl_crosshairstyle 5; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshair_sniper_width 1; cl_crosshaircolor_b 0; cl_crosshaircolor_g 0; cl_crosshaircolor_r 250; VIEWMODEL viewmodel_fov 60; viewmodel_offset_x 1; viewmodel_offset_y 1; viewmodel_offset_z -1; viewmodel_presetpos 1; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.75; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1; Set launch options -novid -freq 60 -high -noforce -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -noforcercemspd -noheap -nod3d9ex -noaafonts -noipx -console -threads 4 +mat_queue_mode 2 -refresh 60 -d3d9ex In Game Video ALL LOW si VERY LOW BIlinear Console comands Console comands: cl_interp "0.1" cl_interp_ratio "1" cl_cmdrate "128" cl_updaterate "128" rate "786432" fps_max "300" cl_viewmodel_shift_left_amt "0" cl_viewmodel_shift_right_amt "0" cl_bob_lower_amt "0" cl_bobamt_lat "0" cl_bobamt_vert "0" sensitivity "1" m_rawinput "1" gameinstructor_enable "0" con_enable "1" viewmodel_presetpos "3" Cam astea sunt setarile mele !
 5. O sa trec peste asta de data aceasta, dar ai grija pe viitor! Data viitoare nu vei mai fi iertat! Si eu am un laptop de rahat, dar nu imi ia 15 min sa fac un wg asa ca sa lasam chestiile astea O sa primesti unban! Ai grija pe viitor!
 6. eu tin la idea mea pana se clarifica tot 1-nu am cod 2-cand l-am dat acuma ai vazut si tu ca nu am ce nu intelegi
 7. Nu ma lua cu "frate" ca nu suntem de la Martorii lui Iehova. Eu am mi-am spus parerea si o sustin pana in panzele albe....cei fara steam si care au jucat cu cod nu au ce cauta pe acest server, sa primeasca admin nici sa nu pomeneasca.
 8. frate eu mi-am schimbat cs recunosc am jucat dar dupa mi-am schimbat cs ca vroiam sa fiu curat si is curat frate intreaba pe toti
 9. Nu ma lua de prost, link-ul pus de tine e acelasi cu cel din primul post a lui S1mple, deci vezi de treaba ta. Sa-si schimbe cs-ul ? Soft, prietene, colegul S1mple a rupt codul pe serverul asta, a luat ban de la cel putin 2 admini ( Smoke si Sorin.Borsec daca nu ma insel ) si tu imi zici acu ca e curat ? Pe bune ? Am ajuns sa stau 15 min dupa wg lui cu scuzele ca are pc slab si ca nu poate sa dea paste in consola la link-ul de la wg ? Tu mai ai timp sa crezi toti copiii corditi si codati ? Te stiam baiat serios..... Daca au ajuns sa faca cerere de unban toti codatii e clara treaba....viitorul nu suna bine.
 10. Ma Hoffman asta e primul WG facut de el si cerut de mine, i-am spus sa-si schimbe cs-ul si asta a facut... acuma daca te uiti la wg-ul pe care l-a postat si cerut de tine e curat boss.
 11. UITE WG PE CARE LA FACUT AZI :https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1902800
 12. Voted for today You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Csgo.pubzone.ro
 13. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1897608 Chiar jucam fara steam, cu coduri, faci si cerere de slot, maine de admin, si acu vrei unban ? Serios, amice, esti penibil.
 14. IP:31.5.143.169 STEAM ID :STEAM_1:1511137200 Data & Ora :16:45 Admin-ul care te-a banat :Hoffman Motiv : no.wg Dovada :www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1902800 nume=S1MPLE fffffffffSn1per1 reacted to thiFFF
 15. Nu e nici o suprarare.. am facut efortul de a publica acest topic in timpul serviciului si am tastat destul de repede, cand fac asta utilizez si apostrof cateodata. Nu este corect gramatical, multumesc ca mi-ai atras atentia . De aceasta data fiind chiar in plus
 16. Propun ca toti cei care primesc admin sa aibe OBLIGATORIU steam valabil. Sa joace pe server de pe STEAM. Usernamelul de pe forum sa fie acelasi cu nick-ul de pe server pentru a nu se crea confuzii ( vezi DIICOT ). PS. De ce dracu are DIICOT admin din nou, nu o sa inteleg vreodata in aceasta viata. PS 2. Daca ala din poza de profil a userului Ramonanerreea e DIICOT.....pffff, penibil.....intelop, dom`le.
 17. 1. Data si ora am adaugat din oficiu banlist-ului meu pentru a nu crea confuzii inutile 2. Sustin introducerea mai multpr harti mici ( gen _2x2) PS. Bai Lucian, zi si mie ....."asupra unu`i cheater" .... daca unui`i = unu-i, atunci explica-mi de ce unu-i/unui`i si nu unui ( scris legat ). PS 2. Nu te supara ( sper ca ai apucat sa joci in copilarie "Nu te supara frate " ).
 18. NE CEREM SCUZE A GRESIT SECTIUNEA !!!!!
 19. Nick:S1MPLE Data / ORA=16:40 Steam ID : STEAM_n-am De ce consideri ca meriti unban?: N-am avut coduri am luat ban doar pentru ca nu am dat la timp wg Alte precizari/detalii: nu a avut motiv sa imi ceara am intrat in cs si ma pus spec si a avut rabdare si wg meu aici www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1902800
 1. Load more activity
HAPPYHALLOWEEN PUBZONE

Merry Christmas!

|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.