Jump to content

1v1 Multi Arena » ARENA

Forum Server ⋗ ARENA.PUBZONE.RO  Mod - 1v1 Multi Arena. Modul Multi 1v1 este un mod care te scapa oricand de plictiseala, serverul muta jucatorii in formatie de 1vs1 pe aceasi harta in acelasi timp impartindu-se in mai multe arene.

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

 1. ARENA - Regulament si Anunturi

  Aici veti gasi Regulamentul si Anunturile importante ale server-ului ARENA.PUBZONE.RO

  2
  posts
 2. ARENA - Cerere Slot

  Doresti sa ai un loc rezervat pe acest server-ul ARENA.PUBZONE.RO nu ezita sa faci o cerere slot.

  1
  post
 3. ARENA - Cereri Admin (Helper)

  Doresti Admin pe serverul ARENA.PUBZONE.RO ? - Fa o cerere dupa model. Primul rank primit va fi Helper in functie de activitatea depusa veti primi UPgrade.

  7
  posts
 4. ARENA - Cerere UnBan

  Crezi ca ai luat ban pe nederept pe serverul ARENA.PUBZONE.RO ? Fa o cerere unban dupa model si ti-se va face dreptate cu siguranta daca nu ai incalcat regulamentul.

  1
  post
 5. ARENA - Reclamatii Admini

  Consideri ca un admin a facut abuz de functia lui si a incalcat regulamentul ? Nu ezita sa-i faci o reclamatie aici. Adminul va fi averizat sau chiar penalizat cu scoaterea adminului !

  1
  post
 6. ARENA - Absente / Retrageri !

  Daca vrei sa te retragi din functia primita sau vrei o invoire din motive personale (Vacanta, program aglomerat cu munca, probleme personale. etc) anunta staff-ul si iti vom respecta deciziia. Fa o cerere dupa model.

  1
  post
 7. ARENA - Discutii Generale/Propuneri Server

  Discutii libere despre serverul ARENA.PUBZONE.RO -  (Propuneri plugin-uri, imbunatatire gameplay, probleme legate de server, ) sau ce vreti voi sa discutati despre acest server.

  • No posts here yet
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...