Jump to content

Resurse si Tutoriale Jocuri

 Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, cum ar fi, Tutoriale, Plugin-uri, Addons-uri, Harti, Skin-uri etc..

 1. Counter-Strike: Global Offensive

  Resurse si Tutoriale: Counter-Strike: Global Offensive - Addons-uri CS:GO, Plugin-uri CS:GO, Skin-uri CS:GO, Harti CS:GO.

  142
  posts
 2. Counter-Strike 1.6

  Resurse si Tutoriale: Counter-Strike 1.6 - Download CS 1.6, Addons-uri CS 1.6, Plugin-uri CS 1.6, Coduri Cs 16, Skin-uri CS 1.6, Harti CS 1.6.

  346
  posts
 3. Minecraft

  Resurse si Tutoriale Minecraft - Pluginuri si Moduri, Aici puteti afla ultimele informatii / noutati despre acest joc Minecraft, dar puteti cere si ajutor.

  36
  posts
 4. Apex Legends

  Apex Legends este un shooter battle royale gratuit, plin de lucruri de deblocat, cu o listă din ce în ce mai mare de personaje legendare conturate în cele mai mici detalii, dar și cu abilități grandioase.

  2
  posts
 5. PUBG

  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - PUBG : este un joc online de tip first person shooter FPS care este disponibil pe consola Xbox One dar si pe PC.

  5
  posts
 6. Dota 2

  Dota 2 este un joc video multiplayer online de luptă (MOBA) în care două echipe de cinci jucători concurează pentru a distruge colectiv o structură mare apărută in echipa adversă cunoscută sub numele de "Ancient"

  2
  posts
 7. SA:MP

  SA-MP (San Andreas Multiplayer) este un mod multiplayer pentru Grand Theft Auto: San Andreas care permite jucatorilor să joace unul împotriva celuilalt online prin Internet sau LAN.
  82
  posts
 8. League of Legends

  Forum, Tutoriale Video, Probleme rezolvari - League of Legends. LoL este un joc online competitiv cu ritm alert care combină viteza şi intensitatea unui joc RTS cu elemente RPG.

  92
  posts
 9. Alte Jocuri

  Aici veti posta resurse si tutoriale pentru alte jocuri care nu se afla in categoriile anterioare.

  8
  posts
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.