Jump to content

Resurse si Tutoriale Jocuri

 Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, cum ar fi, Tutoriale, Plugin-uri, Addons-uri, Harti, Skin-uri etc..

Forums

 1. Counter-Strike: Global Offensive

  Resurse si Tutoriale: Counter-Strike: Global Offensive - Addons-uri CS:GO, Plugin-uri CS:GO, Skin-uri CS:GO, Harti CS:GO.

  72
  posts
 2. Counter-Strike 1.6

  Resurse si Tutoriale: Counter-Strike 1.6 - Download CS 1.6, Addons-uri CS 1.6, Plugin-uri CS 1.6, Coduri Cs 16, Skin-uri CS 1.6, Harti CS 1.6.

  100
  posts
 3. Minecraft

  Resurse si Tutoriale Minecraft - Pluginuri si Moduri, Aici puteti afla ultimele informatii / noutati despre acest joc Minecraft, dar puteti cere si ajutor.

  21
  posts
 4. Apex Legends

  Apex Legends este un shooter battle royale gratuit, plin de lucruri de deblocat, cu o listă din ce în ce mai mare de personaje legendare conturate în cele mai mici detalii, dar și cu abilități grandioase.

  • No posts here yet
 5. PUBG

  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - PUBG : este un joc online de tip first person shooter FPS care este disponibil pe consola Xbox One dar si pe PC.

  • No posts here yet
 6. Dota 2

  Dota 2 este un joc video multiplayer online de luptă (MOBA) în care două echipe de cinci jucători concurează pentru a distruge colectiv o structură mare apărută in echipa adversă cunoscută sub numele de "Ancient"

  • No posts here yet
 7. SA:MP

  SA-MP (San Andreas Multiplayer) este un mod multiplayer pentru Grand Theft Auto: San Andreas care permite jucatorilor să joace unul împotriva celuilalt online prin Internet sau LAN.
  3
  posts
 8. League of Legends

  Forum, Tutoriale Video, Probleme rezolvari - League of Legends. LoL este un joc online competitiv cu ritm alert care combină viteza şi intensitatea unui joc RTS cu elemente RPG.

  • No posts here yet
 9. Alte Jocuri

  Aici veti posta resurse si tutoriale pentru alte jocuri care nu se afla in categoriile anterioare.

  • No posts here yet
×