BINE AI VENIT!

Aceasta pagina este realizata pentru prezentarea tuturor grupurilor si a paginilor de socializare in care este prezentata comunitatea noastra. Recomandam cu drag alaturarea in grupurile noastre deoarece acestea ofera urmatoarele beneficii esentiale cunostintelor dumneavoastra:

  • Acces la informatii

    In general, informatiile postate pe forum sunt prezente si pe retelele de socializare sau pe grupuri. Poate exista momente in care nu accesati forumul, dar accesati steam-ul, facebook-ul sau alte platforme cunoscute.

  • Contactarea echipei sau a membrilor

    Uneori, dorim sa contactam echipa unei comunitati si prin altfel de modalitati decat mesajele private de pe forum. Astfel, puteti contacta anumite persoane direct din platforma care o preferati mai mult.

  • Invitatii la evenimente sau concursuri organizate

    In momentul in care un eveniment este creat, tinem sa postam in diverse locuri pentru instiintarea tuturor membrilor despre evenimentul in sine. O platforma de socializare este cel mai bun modul pentru acest lucru!

Grupurile oficiale ale comunitatii


Mai jos, vom insira grupurile oficiale din care comunitatea PubZone face parte. Accesand grupurile, veti putea sa va abonati noutatilor sau pur si simplu sa vizualizati tot ce se petrece pe ele fara ca vreo notificare sa intervina in mod direct contului dumneavoastra. Va asteptam alaturi de noi ca sa ne bucuram impreuna de tot ce inseamna PUBZONE!

Grupul oficial de gametracker a comunitatii PubZone

Grupul oficial de steam a comunitatii PubZone

Grupul oficial de facebook a comunitatii PubZone


INFORMATII SI INTREBARI

© Copyrights by PubZone. All Rights Reseved. Page made by Kartra.Com