Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/16/2021 in all areas

 1. Probabil va intrebati, De ce am luat aceasta decizie ?: In ultima perioada au fost si sunt foarte multi codati pe server 80% fara prime, avem foarte putini admini care din pacate nu isi aloca suficient timp serverului (cu cateva exceptii). Sunt ore bune cand nu este nici un admin, iar eu ca fondator sunt nevoit sa stau ore intregi pe server si sa ma asigur ca serverul este ferit de acesti "jucatori" toxici, care nu apreciaza acest joc. Am ajuns sa ma rog de admini sa intre pe server sa admineze (ei sunt ocupati de obicei cu alte jocuri sau alte activitati), imi este rusin
  1 point
 2. Days Gone este un joc de acțiune-aventură într-o lume deschisă, plasat într-o sălbăticie aspră, la doi ani după o pandemie globală devastatoare. Fostul motociclist haiduc Diaconul Sf. Ioan, un vânător de recompense încearcă să găsească un motiv pentru a trăi într-o lume înconjurata de moarte. Cautand prin așezări abandonate pentru echipamente si de obiecte valoroase și arme, sau să ia șansele cu alți supraviețuitori, încearcă să traiasca dintr-o viață prin comerț echitabil ... sau mijloace mai violente.
  1 point
 3. Probabil multi dintre voi cand vine vorba sa alegeti un Boost CS 1.6 pentru serverul dumneavoastra de Counter-Strike 1.6, va intrebati care este cel mai bun Boost CS sau care baga mai multi jucatori din Romania. Lista site-uri. 1. gametracker.rs Baga mai mult straini. 2. set-master.ro Baga 30% Romani 3. gold-boost.net Momentan sunt singurele 3 plaforme care baga "bine" jucatori. Nu ezitati sa va exprimati pararea si experienta avuta cu asa zisele firme de Boost CS .16
  1 point
 4. Update din experienta ------------------------- 1. GOLD-BOOST # Luat boost de la gold-boost pe 1 luna, 2 zile a bagat ceva jucatori, apoi batea vantul ... 2. SET-MASTER # Luat boost recent de la ei, dezamagit total, buti cu numele USet-Master Player bagati pe server ... am obosit sa le dau kick . 3. GTRS.RS # O platforma imensa care intr-adevar iti baga jucatori dar multi straini, nu te axa doar pe boost-ul lor, trebuie sa iti faci singur reclama mai departe si sa te ajuti cu stafful serverului tau in a ti-l promova.
  1 point
HAPPYHALLOWEEN PUBZONE
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.