Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/28/2019 in all areas

 1. 3 points
  Problema cu lag-ul pe server a fost rezolvata. Serverul ruleaza acum pe 128 Tickrate , nu se mai blocheaza, merge perfect. (VAR-ul este stabil, nu mai sare) Sper sa nu mai intampinam probleme de functionare in viitor. Vreau sa va mai anunt: In curand vor fi adugate urmatoareale module pe server: Sistemul !MVP (Doar membrii grup-ului de steam https://steamcommunity.com/groups/gopubzone vor avea acces la !MVP-uri. Daca nu esti membru, alatura-te grup-ului) Sistemul !SHOP !MVP-urile vor fi adugate in maxim 10 zile. SHOP-ul va mai dura putin, dar cu siguranta veti fi multumiti la finalizarea lui. Veti fi anuntati pe forum cand se vor aduga. momentan sunt in constructie ambele module. Va doresc sa aveti un GamePlay cat mai placut, pe serverul GO.PUBZONE.RO ! Cu stima GanGster !
 2. 2 points
  Este cumva o gluma? Ce e cu reclamatia asta? In niciun caz nu accept ca Vlad sa ia remove! E un admin bun si isi face treaba cum trebuie. NU O SA ISI IA REMOVE!
 3. 2 points
  Cum v-am promis acum 1 saptamana, sistemul (plugin-ul) MVP a fost adaugat pe server. ATENTIE ! Doar membrii grup-ului de steam, vor avea acces la comanda !mvp si alte comenzi cum ar fi: !rs !resetscore sau !shop, pe care il vom adauga in curand. Daca nu esti membru, alatura-te grup-ului CLICK AICI sau pe poza de mai jos INFORMATII - MVP MVP este prescurtarea de la Most Valuable Player (Cel mai bun jucător al rundei respective) Melodia jucatorului, selectata in chat prin comanda !mvp, se va auzi la final de runda 10 secunde si va fi ascultata de toti jucatorii serverului. Daca va deranjeaza aceste MVP-uri/Melodii le puteti seta pe Mute sau un volum cuprins intre 20% si 100%, nu uitati ca trebuie sa fiti membru in grup-ul de steam, pentru acces la comanda !mvp de volum sau mute. In curand va fi creata o categorie pe forum pentru Cereri MVP-uri, toti jucatorii serverului go.pubzone.ro vor avea ocazia sa propuna melodii "MVP-uri" pentru server, cu conditia sa fie membru in grupul de steam si sa aibe o activitate mai mare de 10 ore jucate pe server. MVP-urile vor fi acceptate sau nu in funtie de voturile primte, prin PRO sau CONTRA). Vor putea participa la vot, doar membrii grupului de steam al serverului. MVP-urile adugate, le puteti asculta: AICI MVP-urile care vor fi adaugate pe viitor, nu vor mai fi afisate in link-ul de mai sus !. POZE:
 4. 2 points
  CHIN, tu ai prea mult timp liber.
 5. 2 points
  BlazedJesus in plus la faza 6:46 pe demo se vede in reluare adica eu la faza aia eu nu saream ai inceles si la 8;02 eu l-am vazut sii ii faceam pick tragand daca stii
 6. 1 point
  Hai sa explic "limbajul" lui Vlad.. Vlad este un tip mai glumet, nu stiu ce te-a deranjat pe tine in ceea ce a zis el acolo dar in fine. Cum am zis si in cealalta reclatie- NU ACCEPT SA IA REMOVE SI NU O SA IA!
 7. 1 point
  Vlad este un admin bun, își face treaba când poate. Asa cum a precizat și el, n-are mai multe mâini sa dea la toți slay. N-am nimic cu nimeni dar reclamația aceasta nu-și are rostul.
 8. 1 point
 9. 1 point
  Nume serial: The Witcher Gen: Fantasy, Adventure, Serial drama, Action Anul aparitiei: 2019 Episoade/sezoane: 1 sezon, 8 episoade, in curând apare al doilea sezon Descriere:Amplasat într-o lume medievală pe o suprafață cunoscută sub numele de Continentul, The Witcher este povestea vânătorului de monștri singuratic Geralt din Rivia, vrăjitoarei Yennefer din Vengerberg și prințesei Ciri, care descoperă că destinele lor erau legate. Primul sezon urmează acțiunea din Ultima Dorință și Sabia Destinului, o colecție de povestiri scurte, care preced principala sagă Witcher. Primul sezon explorează evenimente formative care le-au modelat pe cele trei personaje principale, înainte ca aceștia să se întâlnească unii cu alții. Alte Precizari: Trailer:
 10. 1 point
 11. 1 point
  Bine ai venit vorbareato
 12. 1 point
 13. 1 point
  Buna .. bine ai venit !!
 14. 1 point
 15. 1 point
  Bine ai venit in comunitatea pubzone!
 16. 1 point
  Bine ai venit in comunitate!
 17. 1 point
  Bine ai venit in comunitate .
 18. 1 point
 19. 1 point
  Bine ai venit in comunitate .
 20. 1 point
 21. 1 point
  LISTE CIRCULARE Dacă într-o listă liniară ultima înregistrare este legată de prima, atunci lista se numeşte listă circulară. Dacă avem în vedere faptul că listele liniare sunt de două feluri, liste simplu înlănţuite şi liste dublu înlănţuite, şi faptul că listele circulare sunt, de fapt, ' cazuri particulare ale listelor liniare, nu este greu să ne dăm seama că listele circulare se pot clasifica astfel: - liste circulare simplu înlănţuite; - liste circulare dublu înlănţuite. în contiunare, vom prezenta pentru fiecare tip de listă circulară funcţiile care implementează operaţiile de bază, cum ar fi: 1. funcţia de creare; 2. funcţia de listare; 3. funcţia de ştergere a ultimului element. Crearea listei circulare simplu înlănţuită cu n înregistrări, corespunzătoare structurii de mai sus, care are prima înregistrare p şi ultima înregistrare u, se realizează la fel ca şi crearea listei liniare simplu înlănţuită numai că ultima înregistrare va fi legată de prima. Secvenţa de parcurgere a unei liste circulare simplu înlănţuită: - se efectuează operaţii asupra primei înregistrări, - se trece la cea de-a doua înregistrare; - plecând de la a doua înregistrare, cu c; - atâta timp cât nu s-a ajuns la prima înregistrare: - se efectuează operaţii asupra câmpurilor informaţionale; - se trece la următoarea înregistrare. Ştergerea ultimului element din listă, se realizează astfel: - se poziţionează pe înregistrarea dinaintea lui u, cu c (aceasta va deveni «); - se păstrează înregistrarea u în variabila q; , - se stabileşte legătura între c şi p; - se distruge înregistrarea q. Crearea listei circulare dublu înlănţuite cu n înregistrări, corespunzătoare structurii de mai sus, care are prima înregistrare p şi ultima înregistrare u, se realizează la fel ca şi crearea listei liniare dublu înlănţuită numai că ultima înregistrare va fi legată de prima şi prima legată de ultima. Secvenţa de parcurgere a unei liste circulare dublu înlănţuită: - se efectuează operaţii asupra primei înregistrări; - se trece la cea de-a doua înregistrare; - plecând de la a doua înregistrare, cu c; - atâta timp cât nu s-a ajuns la prima înregistrare: - se efectuează operaţii asupra câmpurilor informaţionale; - se trece la următoarea înregistrare. Ştergerea ultimului element din listă, se realizează astfel: - se poziţionează pe înregistrarea dinaintea lui u, u->as (aceasta va deveni u); - se păstrează înregistrarea u în variabila q; - se stabilesc legăturile între u->as şi p\ - se distrage înregistrarea q.
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
  Numele dumneavoastră:Chin Numele adminului:Sorin.Borsec Data şi ora la care s-a produs incidentul:12 ianuarie , pe la ora 2 dupa amiaza Motivul plângerii:Vreau sa incep prin a spune , chiar daca e administrator , va rog eu sa-l pedepsiti cum se cuvine daca e cazul , deci , Admin-ul Sorin , se crede mai presus de orice player , cu toate ca adminii au doar putin mai multe decat ce ar putea avea un player , iar Sorin se crede superior fata de prea multi playeri , si nu e un admin calificat , nu-si face treaba pe server , i-am zis de n ori azi dimineata de un player si nici nu-mi raspundea si se juca in continuare , acum acelasi player iarasi , raportat de mine , iar el spune direct ca e curat fara sa-l verifice deloc , si dupa se pune spectator si imi spune sa fac ca pe mine nu m-a verificat , si chiar daca m-ar fi verificat n-avea ce vedea , iar el m-a verificat de ciuda , sa arate ca e superior mie , daca el pe cs se crede superior unui om , nu-i dau mai mult de 14 ani , as vrea sa remediati problema asta cu toti adminii care se cred superiori si care cred ca au toate drepturile de pe pamant , si ii cer un -1 pentru faza asta Dovezi (poze/demo):Am o problema cu ss-u si nu merge , dar am poze pe telefon , daca e cineva dispus sa-mi dea fb, insta , orice pe care ii pot da ss-urile. Cer sa fie tratata cu seriozitate , chiar daca sorin e ruda cu vreun fondator sau e nuj cine pt server
 25. 1 point
 26. 1 point
  Ai primit unban ! Topic Closed
 27. 1 point
  Noroc , tin sa fac o precizare . Cand te mai legi de admini , asculta cand ti se spune ceva , poate avem viata reala , oboseala , etc . Ce ai facut tu acum imi intareste convingerea ca n-ai habar despre ce inseamna bun simt . Ai inceput sa ameninti lumea , adminii si playerii . Ti-am zis linisteste-te sau te voi sanctiona pentru limbaj trivial si atac la persoana , m-am saturat de '' Shukarii ca tine '' . Enjoy the game !
 28. 1 point
  In primul rand nu mai colora scrisul din postari, parca citesc o poezie pe un papagal colorat si mort. Daca nu ti-a placut atitudinea lui Canabinol faci o reclamatie in acest sens cu dovezi ( print screen ). Cand un admin iti cere wg si/sau ss, le dai. Nu decizi tu daca-i dai sau nu wg si/sau ss functie de tonul pe care ti s-a adresat. Data viitoare te rog sa-ti revizuiesti atitudinea. Pro unban.
 29. 1 point
  [email protected] te-a confundat , este unul tot ghost are numele , cred ca il stii , e ala cu reclama si flodu , sper sa se rezolve incidentul prietene , si sa revii la joc
 30. 1 point
  Omule ce aimlock ma intreb tu gandesti cand scrii ???
 31. 1 point
 32. 1 point
  Nume serial: Doctor Who Gen: Science fiction, Dramă Anul aparitiei: 26 March 2005 Episoade/sezoane: Sezoane: 12 / Episoade 147 Descriere: Doctor Who este un serial TV științifico-fantastic produs de BBC. Programul descrie aventurile unui Time Lord (Lord al Timpului), care își spune „The Doctor” și călătorește în timp și spațiu cu nava lui, TARDIS, care este camuflată ca o cabină telefonică de poliție din 1960. Împreună cu asistenții săi călătorește în timp și spațiu și salvează lumea de diferite pericole. Alte Precizari: Tin sa mentionez ca serialul a fost lansat in (1963-1989), !989 an in care a fost oprit. In 2005 serialul a inceput din nou de la sezonul 1 si are in prezent 12 sezoane si 147 de episoade. Serialul Este super din punctul meu de vedere si chiar merita vazut de pasionatii genului science fiction. Trailer: Este pentru sezonul 12
 33. 1 point
  Am urmărit foarte mult acest serial acum mulți ani în urmă, însă m-am oprit din a-l mai urmări deoarece s-au schimbat personajele și parcă nu mai avea acel efect de curiozitate și interes. Însă din punctul meu de vedere , a fost un serial SCI-FI foarte reușit , pe care îl sugerez a fii vizionat
 34. 1 point
  1. Din pacate, NU ai citit regulamentul, Ai copiat cuvantul cheie din cerera lui: @BoboBwoBob Cuvantul cheie se modifica periodic, a fost schimbat ieri de catre @ofllinE. Se repeta greseala, nu se mai fac exceptii. 2. Mai ai o cerere de admin respinsa, tot din cauza ca nu ai citit regulamentul. Te asteptam cu alta cerere peste 2 saptamani. Daca si data viitoare cererea va fi gresita, vei fi respins permanent.
 35. 1 point
  Instaleaza Jocuri Si Aplicatii Android Pe PC cu Noua Versiune BlueStacks 4 Cel Mai Rapid Emulator, aplicația care îți permite să rulezi Android pe laptop sau PC. LINK pentru DESCARCARE : https://www.bluestacks.com/
 36. 1 point
  ---------------- -------- UPDATE 1.1 4 Ianuarie 2020 ---------------- -------- VIP 1 - V|Wood -= NEW =- - Evitare glont inamic [ 0% » 1% Sanse ] -= Modifications =- - Reload Rapid [ 0.15 » 0.15 ] - Rank XP Boost [ x1.35 » x1.50 ] ---------------- -------- ---------------- VIP 2 - V|Steel -= NEW =- - Evitare glont inamic [ 0% » 1% Sanse ] -= Modifications =- - Reload Rapid [ 0.25 » 0.25 ] - Rank XP Boost [ x1.65 » x2.00 ] ---------------- -------- ---------------- VIP 3 - V|Platinum -= Modifications =- - Evitare glont inamic [ 3% » 1% Sanse ] - Reload Rapid [ 0.50 » 0.35 ] - Rank XP Boost [ x2.05 » x2.50 ] ---------------- -------- ---------------- VIP 4 - V|Diamond -= NEW =- - Iti arata Damage-ul dat pe ecran -= Modifications =- - Evitare glont inamic [ 6% » 2% Sanse ] - Reload Rapid [ 0.75 » 0.45 ] - Rank XP Boost [ x2.75 » x3.25 ] ---------------- -------- ---------------- VIP 5 - V|Titan -= Modifications =- - Evitare glont inamic [ 9% » 3% Sanse ] - Reload Rapid [ 1.00 » 0.50 ] - Rank XP Boost [ x3.50 » x4.00 ] ---------------- -------- ---------------- VIP 5+ - V|Titan+ -= Modifications =- - Evitare glont inamic [ 12% » 4% Sanse ] - Reload Rapid [ 1.00 » 0.60 ] - Rank XP Boost [ x4.20 » x5.00 ] -= REMOVED =- - Tag Grenade [ Grenada creaza un avantaj mult prea puternic pentru acest mod de joc: Competitive ] ---------------- -------- OTHER VIPs ---------------- -------- VIP - V|Bhop -= Modifications =- - Rank XP Boost [ x1.70 » x2.00 ] ---------------- -------- ---------------- VIP - V|LR Boost -= Modifications =- - Rank XP Boost [ x4.10 » x5.00 ] ---------------- -------- ----------------
 37. 1 point
  Acceptat ! Te rog sa citesti regulamentul ,BINE !! La prima abatere ( ban fara demo + etc ) admin scos
 38. 1 point
  @Uzzy - Salut, Te rog sa revii cu regulamentul citit, in regulament gasesti un cuvant cheie, acel cuvant este raspunsul la intrebarea "Ai citit regulamentul?". Atata timp cat nu ai citit regulamentul, nu te putem accepta in echipa noastra. Cu Respect - Zayon
 39. 1 point
  "urmeaza" nu e cuvantul cheie Nu facem exceptii ca ai mai avut server si ca ai o varsta. Ps: fara suparare
 40. 1 point
 41. 1 point
  Pro. Comportament foarte ok , destul de activ.
 42. 1 point
  PRO NU AI CUM SA II DAI CONTRA LA ASA OM
 43. 1 point
  PRO. Ai grija la admin si nu da ban fara demo. Te-aș ruga sa faci si tu feedback-ul https://pubzone.ro/forum/1093-go-feedback/
 44. 1 point
  Reclamatie inutila ! 8. Jocul este FREE /CAMP atat timp cat bomba nu este plantata/dezamorsata.
 45. 1 point
  Accestea sunt cele mai cunoscute comenzi admin pentru amxmodx, ele sunt folosite pe serverele cs care au amxmodx instalat. Cu ele puteti da comenzi serverului ce sa faca, comenzi admin au in dreptu lor explicatia fiecarei comenzi admin. Comenzile pot fi accesate in functie de accesul ( Grad ) adminului. Ele Sunt: 1. amx_addadmin <nume> <parola> <litere> <flags> - adauga un admin 2. amx_addmenu <nume> <meniu> <acces> <info> <numarul> - adauga un meniu 3. amx_addmenuitem <nume> <plugin> <nume> <item> <flags> <acces> <afiseaza><toate> <arg> - adauga un element in meniu 4. amx_addmetk - te lasa sa te pedepsesti singur 5. amx_ban <nume> [ip] <minute> [Motiv] 6. amx_banmenu - afiseaza meniul de banare 7. amx_bury <nume> - ingroapa jucatorul (nu se va mai putea misca) 8. amx_cancelvote -anuleaza ultimul vot 9. amx_cfg <numefisier> 10. amx_cfgmenu - afiseaza meniul configurilor 11. amx_cflicksay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe centrul ecranului 12. amx_cflicksayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe centrul ecranului - Anonim 13. amx_cfxsay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe centrul ecranului 14. amx_cfxsayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe centrul ecranului - Anonim 15. amx_chat <mesaj> - afiseaza mesaje Adminilor 16. amx_clcmdmenu - afiseaza meniul de comenzi asupra clientilor 17. amx_cmdmenu - afiseaza meniul comenzilor 18. amx_csay [culoare] <mesaj> - afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj in centrul ecranului 19. amx_csayy [culoare] <mesaj> - afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj pe centrul ecranului - Anonim 20. amx_cvar <cvar> [valoare] 21. amx_cvarmenu - afiseaza meniul comenzilor cvar 22. amx_exec <nume> 23. amx_ff <1> - activeaza/dezactiveaza Friendly Fire 24. amx_flicksay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe ecran 25. amx_flicksayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe ecran - Anonim 26. amx_fsay <x> <y> [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj pe ecran 27. amx_fsayy <x> <y> [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj pe ecran - Anonim 28. amx_fxsay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe ecran 29. amx_fxsayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx - Anonim 30. amx_gag <authid> <a> [timp] 31. amx_help - afiseaza aceste comenzi de ajutor 32. amx_banip <nume> <minute> - ban pe ip (valoarea 0 la minute este ban permanent) 33. amx_kick <nume> [Motiv] - da afara jucatorul 34. amx_kickmenu - afiseaza meniul de deconectare a unui jucator 35. amx_leave <tag> [tag] [tag] [tag] 36. amx_listmaps - lista hartilor care pot fi alese. 37. amx_makeadmin <nume> [litere de acces] - i dai unui jucator puterea de a avea admin pana se schimba harta 38. amx_map <numeleHartii> 39. amx_mapmenu - afiseaza meniul de schimbare a hartilor 40. amx_name <nume> <nume> 41. amx_off - dezactiveaza unele pluginuri 42. amx_on - activeaza unele pluginuri 3. amx_pause - opreste sau activeaza jocul 44. amx_pausecfg - lista comenzilor pentru dezactivare/activare a pluginurilor 45. amx_pausecfgmenu - dezactivare/activare a pluginurilor cu meniu 6. amx_plugcmdmenu [numefisier. amx / numele pluginului] - afiseaza meniul comenzilor din pluginuri 47. amx_plugcvarmenu [numefisier. amx / numele pluginului] - afiseaza meniul comenzilor din pluginurile cvar 48. amx_psay <nume> <mesaj> - afiseaja un mesaj privat 49. amx_psayy <nume> <mesaj> - afiseaja un mesaj privat - Anonim 50. amx_rcon <comanda> 51. amx_restmenu - afiseaza meniul de restrctie al armelor 52. amx_restrict - afiseaza meniul de ajutor pentru restrictia armelor 53. amx_rcon sv_restart <numarul> <intarzieri> - pentru a restarta harta, exemplu :amx_rcon sv_restart 1 54. amx_say <mesaj> - afiseaza mesaje tuturor jucatorilor 55. amx_sayy <mesaj> - afiseaza mesaje tuturor jucatorilor - Anonim 56. amx_scrollsay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj cu scroll 57. amx_scrollsayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj cu scroll - Anonim 58. amx_showip -afiseaza IP-urile jucatorilor 59. amx_slap <nume> [putere] 60. amx_slapmenu - afiseaza meniul de palmuire/omorare a unui jucator 61. amx_slay <nume> 62. amx_slay2 <authid> [1-fulger|2-sange|3-explozie] 63. amx_speechmenu - afiseaza meniul vocilor 64. amx_statscfg - afiseaza ajutorul pentru Configurarea Rankurilor 65. amx_statscfgmenu - afiseaza Configurarea Rankurilor 66. amx_teammenu - afiseaza meniul de echipe 67. amx_teleportmenu - afiseaza meniul de teleport 68. amx_tsay [culoare] <mesaj> - afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj in stanga ecranului 69. amx_tsayy [culoare] <mesaj> - afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj in stanga ecranului - Anonim 70. amx_unban <authid> 71. amx_unbury <authid> 72. amx_ungag <authid> 73. amx_vote <Intrebare> <raspuns> <raspuns> [raspuns#3] [raspuns#4] 74. amx_voteban <nume> [ip] 75. amx_voteff - porneste un vot pentru a activa/dezactiva Friendly Fire 76. amx_votekick <nume> 77. amx_votemap <map> [map] [map] [map] 78. amx_votemapmenu - afiseaza meniul de votare a hartilor 79. amx_weaponarena <weaponnumber> 80. amx_weaponarenamenu - afiseaza meniul Weapon Arena 81. amx_who - afiseaza cine este pe server 82. amxmodmenu - afiseaza meniurile
 46. 1 point
  Pentru a face un film de cs 1.6 este nevoie in primul rand de un demo sau mai multe de unde sa selectionezi fazele dorite. Se poate face demo prin comanda in cs /recordemo sau un program gen Fraps sau Bandicam. Dupa acea putem folosi programe ca Sony Vegas, Virtual Dub, Cinema 4D pentru a adauga diverse efecte. Spor la creat filme si filmulete CS
 47. 1 point
  Povestea Server-ului MC.PubZone.Ro Aceasta nu este doar povestea unui tărâm de mult uitat… și nici doar povestea unui tărâm magic suspendat dincolo de limitele cerești, despre care s-au scris basme și legende, unele mai glorioase ca altele. Este povestea ta, celui care ai avut îndrăzneala să cauți acest tărâm, celui care te-ai aventurat în descoperirea lui, sperând să-ți poți aduce aportul și să ajungi pe culmile gloriei. Dar înainte de a-ți începe minunată aventură, haideți să descoperim ce a dus la crearea acestui tărâm… O mie de ani… Atât își amintește preoteasa Mei că au trecut de când a văzut portalul către lumea oamenilor deschizându-se pentru ultima oară. În acești o mie de ani, tărâmul Regatul Tys a rămas captiv în timp, a fost uitat de lume și a rămas doar un basm străvechi. Acum o mie de ani, un rege și-a dorit tot ce era mai bun de la lumea aceasta. Și-a dorit tot ce e mai bun pentru regatul și poporul său, așa că a plecat în căutarea unei zvonite nestemate care se spunea că îți poate oferi puterea și protecția necesară prosperității unui popor. Carol cel Mare, căci acesta era numele regelui, însoțit de o suită de doisprezece cavaleri dintre cei mai aleși, a reușit să găsească această nestemată: o stea albă și strălucitoare, ce i-a oferit regelui nostru nemurirea odată ce a atins-o. Întors în regatul său, Carol cel Mare i-a oferit steaua marii preotese a curții regale, pentru a crea un câmp magic de protecție asupra regatului său. Acest câmp magic a oferit poporului nu doar protecție, ci și prosperitate și bogăție. Regele nostru era fericit că și-a îndeplinit visul. Dar ca orice lucru, nu a durat prea mult. Opt ani a durat prosperitatea regatului, iar pe vremea când fiul regelui, Vlad Țepeș, se pregătea să preia atribuțiile tatălui său, ca noul suveran al tărâmului, un necaz s-a abătut asupra tărâmului. Preoteasa Mei a prevestit că la următoarea eclipsă solară, moartea se va abate asupra întregului tărâm, căci steaua strălucitoare va lua înzecit din tot ce a oferit tărâmului în tot acest timp. Regele a fost devastat la aflarea acestei vești și împreună cu înalții preoți și înțelepții tărâmului au încercat să găsească o soluție pentru a-i scăpa pe toți de la pierzanie. După nopți îndelungate, înțelepții i-au spus regelui că singura cale de a opri puterea distructivă a stelei era ca acesta să-și ofere nemurirea lunii ce va acoperi soarele în ziua eclipsei. Regele și-a acceptat bucuros sfârșitul, cât timp acesta va fi în favoarea poporului său. Carol cel Mare era însă un rege mult prea iubit de popor, supuși și familie și nu toți au putut accepta cu inimile împăcate faptul că acesta trebuia să se sacrifice pentru binele tuturor. Cel mai tare au resimțit acest lucru fiul său, Vlad, și unul dintre cei mai apropiați cavaleri al regelui, Astolfo. Împreună, au pus la cale un plan prin care să distrugă steaua strălucitoare și să-l salveze astfel pe rege. În ziua cea nefastă, în punctul culminant al eclipsei solare, regele s-a înfățișat înaintea stelei, oferindu-și astfel nemurirea Lunii. Din păcate, atât Vlad Țepeș cât și Astolfo s-au înfățișat la locul cu pricina, pregătiți să-și ducă la bun sfârșit planul la bun sfârșit și să distrugă steaua. Preoteasa Mei însă, prevăzătoare fiind, a construit un câmp de forță puternic în jurul stelei, câmp în care doar regele putea pătrunde, împiedicându-i astfel pe Vlad și pe Astolfo să-și salveze regele. Dar ceva neprevăzut s-a întâmplat atunci. Steaua strălucitoare l-a atacat pe rege, încercând să-i fure nemurirea înainte de a ajunge în posesia Lunii. Când preoteasa a simțit că steaua emană o aură negativă, a coborât câmpul de forță, permițându-le lui Vlad și Astolfo să distrugă steaua. În momentul distrugerii însă, steaua și-a vărsat toată energia negativă în razele lunii. Toată puterea distructivă ce era îndreptată doar asupra regatului binecuvântat odată de stea, acum era îndreptată asupra întregii lumi și nici măcar sacrificiul regelui nu mai era suficient pentru a opri această calamitate. În acel moment, preoteasa a avut o revelație divină, conform căreia singura metodă pentru a împiedica dezastrul să se răspândească asupra lumii era să izoleze întreaga energie negativă, ațintită inițial asupra tărâmului, și să dispară odată cu aceasta de pe meleagurile omenești. Un astfel de lucru era posibil datorită sabiei sfinte a cavalerului Astolfo. În puținul timp rămas până la terminarea eclipsei, momentul în care energia s-ar fi răspândit asupra lumii, Vlad Țepeș, rămas acum unicul conducător al regatului după moartea tatălui său, a ordonat evacuarea regatului. În final doar Vlad, Mei, Astolfo și doi paladini de încredere ai preotesei au mai rămas în regat să ducă la bun sfârșit misiunea pentru salvarea omenirii. Cu câteva minute înainte de încheierea eclipsei, Astolfo a zburat spre înaltul cerului pe grifonul său de încredere, Hippogriff, și și-a folosit sabia sfântă pentru a concentra energia negativă pe raza inițială a regatului, urmată de o lumină albă, strălucitoare și un sunet asurzitor. În doar câteva clipe, oamenii evacuați pe dealurile și câmpiile din apropierea regatului au avut parte de o imagine rămasă în legende. Au văzut cum întreg regatul a dispărut de pe fața pământului, lăsând în urmă un crater uriaș. De cealaltă parte, după cine știe cât timp, Mei, Vlad, Astolfo și cei doi paladini, Alimoș și Jianu, s-au trezit doar ca să realizeze că întreg regatul se afla acum în înaltul cerului, rupt de realitate și de timp. În locul unde se aflase inițial steaua se afla acum o lumină albă ce ducea până în înaltul cerului. Preoteasa Mei a știut de îndată că acea lumina era conectată cu lumea oamenilor, dar era lipsită de energia necesară pentru a conecta pe cineva la aceasta. Timpul a trecut. Deși tărâmul a rămas împietrit în timp, oamenii rămânând în continuare tineri și soarele mereu pe cer, preoteasa a continuat să țină socoteala timpului. Ea știa că într-o zi portalul se va deschide și vor putea fi din nou conectați la lumea oamenilor, și totodată, la spațiu și timp. Vlad a jurat să continue visul tatălui său dacă într-o zi regatul lui va redeveni populat de oameni. Cei doi paladini, Alimoș și Jianu, au rămas gardienii vechilor porți ale orașului, jurând să-și ducă la bun sfârșit misiunea de a o proteja pe preoteasă cu prețul viața. Astolfo a fost cel mai afectat de incidentul stelei strălucitoare și a eclipsei de lună. Sabia lui sfântă a fost distrusă în acel eveniment, iar luna i-a răpit raționamentul, lăsându-l să decidă ce e bun sau rău doar după propriile sentimente. El a rămas păzitorul portalului, fiind însărcinat de către preoteasă să-i raporteze orice schimbare a acestuia. După o mie de ani, la următoarea eclipsă de lună, având aceiași puterea ca cea din acea zi fatidică, portalul către lumea oamenilor s-a deschis. Timpul a început să curgă din nou în regatul suspendat în văzduh. La scurt timp, primii oameni rătăcitori au apărut în regat. Două namile de oameni, una mereu înfometată și cealaltă mereu însetată, au fost primii oameni pe care regele Vlad și supușii săi i-au văzut în o mie de ani. În acel moment, Vlad a știut că regatul său va deveni din ce în ce mai populat și va trebui să-l conducă spre prosperitatea și bogăție. După ce Setilă și Fomilă au devenit cetățeni ai regatului și i-au jurat credință lui Vlad, mai mulți oameni au început să nimerească în regatul suspendat. Doi justițiari, goniți din regatele lor, Comisarii Alimănescu și Moldovan, împreună cu un haiduc, zis Pintea Viteazul, au fost următorii care și-au găsit refugiu în regatul lui Vlad. Au urmat și o serie de negustori pribegi care odată ajunși în regatul lui Vlad, au decis să-și înceapă o nouă viață drept negustorii principali ai regatului. Frații Ionel și Costel au devenit negustorii regali de arme și armuri, aprovizionându-i pe gardienii, paladinii și cavalerul orașului cu toate cele necesare. Gică, un vestit fierar în ținutul său, și-a pus talentul și îndemânarea la dispoziția regatului, creând cele mai bune arme, armuri și unelte. Dorel și Ghiorghiță, un constructor și un minerolog iscusiți, au devenit negustorii principali de materiale și minereuri al regatului. Mafalda, o vrăjitoare și vindecătoare infamă peste mări și țări, și-a găsit salvarea sub protecția preotesei. Acum este negustoarea de vrăjitorii și farmece principală a regatului. Mâncarea și roadele regatului au intrat în grija lui Gică și a fiului său Laurențiu, fiind negustorii principali de alimente și grâne ale regatului. Văzând că tot mai mulți oamenii încep să ajungă în Regatul Tys, preoteasa a preluat atribuțiile de teleportare ale Portalului Lunii pline, iar odată cu asta, lui Mei i s-au deschis căile către alte lumi și zone necunoscute până atunci. Pentru a putea controla teleportările între aceste lumi, Mei a desemnat cinci ucenici de încredere drept gardienii lor: Nodoka este gardianul lumii de Supraviețuire, Azzazel al lumii Iadului, iar Fafnir al lumii Sfârșitului. Pe lângă aceste lumi, o zonă în care oamenii își pot dovedi eroismul, Arena de monștrii, a fost încredințează sub paza gladiatorului Conan, iar o zonă în care oamenii își pot dovedi iscusința în ale construitului i-a fost încredințată lui Manole. Odată cu creșterea populației, Vlad Țepeș a realizat că are nevoie de un om de încredere care să se ocupe de dorințele poporului său. Astfel, l-a desemnat pe Traian Șoarec, un ministru alungat din țara sa de un regim totalitar, administratorul orașului. Acum tărâmul odată uitat în timp și amintit în legendele străvechi este deschis tuturor doritorilor în căutare de o viață nouă sau care doresc să-și dovedească eroismul, atâta timp cât îi jură credință regelui Vlad Țepeș și jură să respecte legile Regatului Tys. Vă reamintesc că serverul este în continuă dezvoltare, drept urmare și povestea va continua în timp.
 48. 1 point
  Nume serial: Supernatural Gen: Dramă, Fantastic, Horror, Mister Anul aparitiei: 2005 Sezoane: 15 Descriere: Supernatural este povestea lui Sam și a lui Dean, doi frați uniți de același destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi și a ucide cele mai înfricoșătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende și superstiții. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilități paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar și apropierea pericolelor. Încurajați de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulți ani în urmă, cei doi frați declanșează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci și fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam și Dean se confruntă. TRAILER:
 49. 1 point
  Descriere: Deci , stiu ca toti cautati o rezolvare la o anumita problema : daca adaug vip (cu flag) la cineva , sau daca scot flagu de vip acces de la cineva , acesta nu va mai aparea in who. Sau alta chestie : daca am pluginu de VIP FREE pornit pe server , nu vor mai aparea gradele adminilor calumea , deoarece pe server s-a pus default flag pe "t" de exemplu.. AM REZOLVAREA CHIAR AICI!! Descarcare: Asa , deci sa incepem (sa explicam pasii pe care i-am facut odata cu creearea acestui plugin) #include <amxmodx> #define MAX_GROUPS 10 new g_groupNames[MAX_GROUPS][] = { //aici se afla numele fiecarui grad "[1] => Fondator <=", "[2] => Owner <=", "[3] => Co-Owner <=", "[4] => God <=", "[5] => Super-Moderator <=", "[6] => Moderator <=", "[7] => Administrator <=", "[8] => Helper <=", "[9] => V.I.P <=", "[10] => Slot <=" } new g_groupFlags[MAX_GROUPS][] = { //aici se afla flagurile doar pentru admine , fara flag-ul t (flag-ul t este cel mai folosit pentru VIP ACCES , eu l-am luat ca exemplu pe acesta). "abcdefghijklmnopqrsu", "abcdefghijkmnopqrsu", "abcdefgijmnopqrsu", "abcdefgijmnopqrs", "abcdefgijmnopqr", "abcdefijmnopq", "bcdefijmno", "bcefijmno", "bt", "b" } new g_groupFlagsVIP[MAX_GROUPS][] = { //aici este creeat grupul de flaguri pentru admine+ flagul t. vip acces "abcdefghijklmnopqrsut", "abcdefghijkmnopqrsut", "abcdefgijmnopqrsut", "abcdefgijmnopqrst", "abcdefgijmnopqrt", "abcdefijmnopqt", "bcdefijmnot", "bcefijmnot", "bt", "bt" } new g_groupFlagsValue[MAX_GROUPS] new g_groupFlagsValueVIP[MAX_GROUPS] //am creeat un nou grup pe care pluginul trebuie sa il citeasca public plugin_init() { register_plugin("ultimate_who", "2.0", "CS.UDP.RO") register_clcmd("say /who","cmdWho") for(new i = 0; i < MAX_GROUPS; i++) { g_groupFlagsValue[i] = read_flags(g_groupFlags[i]) g_groupFlagsValueVIP[i] = read_flags(g_groupFlagsVIP[i]) //citeste flagurile adminelor + vip } } public cmdWho(id) { new players[32], inum, player, name[32], i, a get_players(players, inum) console_print(id, "-------------------------------") console_print(id, "=========ADMINS ONLINE=========") console_print(id, "-------------------------------") for(i = 0; i < MAX_GROUPS; i++) { console_print(id, "-%s-", g_groupNames[i]) for(a = 0; a < inum; ++a) { player = players[a] get_user_name(player, name, 31) if(get_user_flags(player) == g_groupFlagsValue[i] || get_user_flags(player) == g_groupFlagsValueVIP[i]) //arata si adminii fara vip si pe cei cu vip { console_print(id, "%s", name) } } } console_print(id, "=========NUME SERVER=========") console_print(id, "-------------------------------") client_cmd(id,"toggleconsole") return PLUGIN_HANDLED } Nume: ULTIMATE WHO (BUG FOR VIP ACCES FIXED) Versiune: 2.0 by LNd # UDP NETWORK Link oficial: aici Instalare: 1. Fisierul ultimate_who.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting 2. Fisierul ultimate_who.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: ultimate_who.amxx 4. Alti pasi necesari.... Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg): Imagini: -
 50. 0 points
  Descriere: Este addons-ul cs.w***.ro versiunea din 2015, este varianta fara skin-uri si sunete, dar este acelasi addons. Te pup WinNk. # Autor: WinNk. # ( modificat de skaraosky ) Descarcare: GirlShare Plugin-uri: [sursa=]cfg_hse.amxx semiclip.amxx hp_bonus.amxx multijump.amxx ultimate_ssx.amxx advanced_blind.amxx amx_exterminate.amxx abd.amxx showip.amxx admin_spec_esp.amxx grenade_trail.amxx resetscore.amxx amx_last.amxx colored_flashbangs.amxx ultimate_who.amxx amx_t_ct_spec.amxx restartsv.amxx join_ip.amxx amx_pikav5.amxx round_info.amxx advertisements.amxx advanced_gag.amxx botplayers.amxx centermsg.amxx give_money.amxx vip_online.amxx ptb_ro.amxx rang_chat_admin_fixed.amxx no_team_flash.amxx bad_camper.amxx replace.amxx ultimate_sounds.amxx amx_destroy.amxx cer_instelat.amxx radio.amxx preturi_ranguri_motd.amxx vipcs.amxx autorr.amxx ora_data.amxx plugin_played_time.amxx nightmap.amxx sillyc4.amxx lastmaps.amxx parasuta.amxx[/sursa]
HAPPYHALLOWEEN PUBZONE

Merry Christmas!

|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.