Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/13/2019 in all areas

 1. 2 points
  © Banner TeamSpeak3 - PubZone România Effecte/Creat de către mine + AE Text/Logo-uri @S4MYRA1
 2. 2 points
  Am goldboost pe RS.PUBZONE.RO si CSGO.PUBZONE.RO - De cand sunt adaugate in boost, Serverul RS nu depaseste 10 jucatori si CS:GO are noroc cu setmaster-ul, altfel ar fi in aceeasi oala. Am ajuns la concluzia ca prefer GTRS chiar daca dai dublu.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Pe data de 20.09.2019 ( Vineri ) ora 21:00 Detinatorii TeamSpeak3 organizeaza o sedinta cu tot staff-ul TeamSpeak3. Persoanele cu urmatoarele grade au datoria sa se prezinte la sedinta: Support TS3 ~ Detinator ~ Manager ~ Administrator ~ Supervizor ~ Super-Moderator ~ Moderator ~ Assistant ~ Cei care vor fii prezenti sunt rugati sa lase un reply la aceasta postare cu "Prezent" sau cei care nu pot sa ajunga sau au probleme sunt rugati sa lase un reply cu "Absent" + motiv. Cu stima si respect staff-ul PubZone.Ro
 5. 1 point
 6. 1 point
  Absent, lucrez in restauratie si banuiesc ca stiti cum e cu programul ... eventual inregistrati sedinta daca sunt lucruri importante care trebuiesc auzite si de restul membrilor din staff care nu pot fi prezenti la sedinta.
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
  *Numele tau : Razvan *Numele de pe Server : firefly *Numele adminului reclamat : 1babyalex1 *Motivul reclamatiei : Limbaj infect *Dovada "Demo/Screenshot" :https://imgur.com/a/INIjbqx *Alte specificatii : Ca admini nu aveti voie sa injurati sau sa jigniti sub nicio forma. ( -1/remove ) Astept sa se puna in aplicare regulamentul si sa primeasca REMOVE! Nu e la prima abatere de acest gen.
 11. 1 point
 12. 1 point
  Trebuie procentaj , iti acord un mare , mare PRO
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
  Un mare pro din partea mea!
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
  Salut! Bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 24. 1 point
 25. 1 point
  De ce dumnezeu pro? Pentru “incurajare”... are 3 ore jucate si ii dati pro pentru admin.. si o activitate fenomenala. https://imgur.com/a/pP9NtVr si robi, nu face camp si tb.. sunt o gramada de playeri care nu fac camp si tb, asta inseamna ca toti astia merita admin, nu?
 26. 1 point
  Absent ! Exact vineri seara plec înapoi în Germania și nu pot participa la ședință
 27. 1 point
  Un blur b&w genial, efecte bine puse pe imagine. Absolut genial. Kw bro
 28. 1 point
  - Nume / Nickname : S4MYRA1 - Varsta : 16 - In ce programe de Grafica lucrati : Photoshop CS6 , After Effects cc2017 , Cinema 4D , Adobe Premier Pro CC 2018 , RESOLVE , SONY VEGAS PRO 13 - Cata experienta aveti in programele de mai sus : 2 ani - Pe ce stil lucrati [ Blur / Creativ / Alete ] : Toate - Cat de bun te consideri : nu ma consider bun e doar o pasiune - Esti dispus sa lucrezi in echipa? : Da - De ce doresti sa intrii in echipa noastra de GFX : ca sa imbunatatesc comunitatea si sa ajungem sus - Link catre portofoliul tau : - Un Avatar + O Semnatura + O imagine la orice dimensiune - Pentru comunitate(obligatoriu)[Textul de pe poze sa fie legat de PUBZONE] : X x
 29. 1 point
 30. 1 point
  Geniale, pur si simplu geniale
 31. 1 point
 32. 1 point
 33. 1 point
 34. 1 point
 35. 1 point
 36. 1 point
 37. 1 point
 38. 1 point
 39. 1 point
 40. 1 point
  De acord cu Plopo. Si daca imi amintesc bine, ai luat -1 pentru un ban dat aiurea...
 41. 1 point
 42. 1 point
  Nume serial:Peaky Blinders Gen: Actiune / Crima / Drama Anul aparitiei: 12 Septembrie 2013 Episoade/sezoane: 5 sezoane Trailer:
 43. 1 point
  Mai ai de lucrat la blur si text. kw
 44. 1 point
  Imi place ce vad, tine-o tot asa cartofule
 45. 1 point
 46. 1 point
  Modificari staff (Remove) @# Joben - A fost scos din gradul de Administrator pentru parasirea comunitatii si afilierea intr-o alta comunitate + interdictie de a intra in echipa PubZone @BloodLegend - A fost scos din gradul de Supervizor pentru parasirea comunitatii si afilierea intr-o alta comunitate + interdictie de a intra in echipa PubZone @xSosetaru - A fost scos din gradul de Supervizor pentru parasirea comunitatii si afilierea intr-o alta comunitate + interdictie de a intra in echipa PubZone Modificari staff (Adaugari) @Cenzuratu' - Adaugat in functia de Moderator, ca ocupatie principala zona de "Relaxare & Destindere" via Cereri Grad @Melania :3 - Adaugat in functia de Moderator, ca ocupatie principala zona de "Relaxare & Destindere" via Cereri Grad Modificari Forum: -Categoria de stiri intitulata "Newsletter" a fost trimisa in arhiva deoarece se producea prea mult "spam" in incinta categoriei respective.
 47. 1 point
 48. 1 point
 49. 1 point
  Deoarece noutatile importante continua sa apara iar lucrurile se indreapta incetisor spre succes, avem onoarea sa va anuntam ca incepand de azi, comunitatea PUBZONE este partener oficial TEAMSPEAK3! Adresa parteneriatului: https://teamspeak.com/?utm_source=sponsor&utm_campaign=pubzone Acesta este un pas enorm in lumea gaming-ului, avand onoarea de fi parteneri oficiali a TeamSpeak3! Speram sa va bucurati in continuare alaturi de noi de dezvoltarea proiectului si sa fiti alaturi de noi in pasii pe care ii realizam zi de zi! Voi sunteti motivul pentru care incercam sa facem tot ce e posibil pentru a va oferi ce este mai bun! Cu stima, Glitch™!
 50. 1 point
  @Lemonadeee @27Savage! @ofllinE @GanGster * Am dat tag deținătorilor, pentru a putea fi contactați mai ușor. Andreis BAMSE ing3asul XZR Zayon Xeos CNT92 Inkz R3ktst4r RADAL DRG Hazard Andrey Mitixw Onix Peku r1card0 ReRe Twistzz xCRISTIx0069 ✪ MORTAL JR ✪ ✪ƑƝƘ™✪ ✮𝗧𝗵彡𝗠𝗮𝗻𝗻 Dey :L

TeamSpeak 3

KGB Hosting

×
×
 • Create New...