Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

KGB Hosting - Partener oficial

Comanda-ti serviciile cu cea mai buna calitate!
Server public Counter-Strike 1.6 32 sloturi care include 6 boosturi gratuite în fiecare lună - 13 € lunar
Server MIX Counter-Strike Global Offensive 12 sloturi (128 tickrate) - 10 € lunar
Server public Counter-Strike Global Offensive 32 sloturi (64 tickrate) - 20 € lunar
5 Servere publice Counter-Strike 1.6 32 sloturi + 6 boosturi gratuite în fiecare lună disponibile pentru fiecare server - 50 € lunar
10 Servere publice Counter-Strike 1.6 32 sloturi + 6 boosturi gratuite în fiecare lună disponibile pentru fiecare server + 2 servere de MIX 12 sloturi (port 27016) - 100 € lunar

Afiliere Servere

Doresti sa iti afiliezi serverul in comunitatea PubZone?
Esti bine venit! Te asteptam cu serverul tau in comunitatea noastra!
Tot ce trebuie sa faci este o cerere de DNS si sa te asiguri ca serverul tau este online si numele este schimbat in nume.pubzone.ro !
Iti vom oferi o categorie, un acces de moderare, subcategorii la alegerea ta si multe alte beneficii care le poti gasi in modelul cererii de afiliere!

Aici inca din anul 2011

Comunitatea PubZone dateaza din anul 2011 pana acum!
Aceasta a fost redeschisa in februarie 2019 ca tu sa te poti bucura de calitate fara intrerupere!
De atunci si pana in prezent, incercam sa va oferim toata distractia posibila!

Fii la curent cu tot!

Citeste anunturile, arunca o privire pe forum!
Nu se stie niciodata cand apare un concurs nou sau un anunt care s-ar putea sa te intereseze!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/17/2019 in all areas

 1. 2 points
  UPDATE: Este posibil sa schimbam ip-ul din nou, din pacate am nimerit un ip banat in gametraker.. Cineva a mai detinut acest ip inaite, un server de cs 1.6 care a fost banat in gametraker.... Drept urmare serverul nu se va ranka in clasamentul general gametraker. Asa ca am decis sa trimit un tiket hostului sa ne schimbe ip-ul sa ,fie totul ok.. Va necesita readaugarea serverului la fav.. Va anunt eu cand se schimba ip-ul...
 2. 1 point
  Serverul este functional nu vor mai fi modificari de ip este totul stabil... Adaugati serverul din nou la Favorit
 3. 1 point
  Nume: Daniel Nick: CNT Varsta: 27 Cuvant cheie din regulament: -pubzonebestsv2y16- Steam id: STEAM_1:1:17226108 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/cnt92 Ore ( scrieti !ore in joc si postati un screenshot aici ) : Ai intrat in grupul de Steam? ( https://steamcommunity.com/groups/gopubzone ) Da Cat timp esti dispus sa petreci zilnic pe server ?: 1-2 ore Va pup!
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  Cerere Acceptata. Campanie deschisă pentru primii 10 - esti numarul 4 Ai primit rank-ul de Admin cu acces la ban temporar Steam ID-ul tau este : STEAM_0:1:467850211 Sa ai grija de functia ta primita pe server ! TC.
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
  Eu zic ca ai pro de la mine ca esti activ si nu creezi probleme.
 11. 1 point
 12. 1 point
  De la mine ai PRO. Te-am vaztut mai tot mereu pe server. Limbajul tau e unul decent, si nu ai creeat probleme. Sa vedem ce zic si restul.
 13. 1 point
  Deoarece suntem la inceput vrem sa va stimulam sa ramaneti alaturi de noi asa ca pentru o perioada limitata de timp O sa anuntam aici cand nu se mai ofera prin starea concursului care va fi afisata mai joc cu DESCHIS sau INCHIS Va oferim VIP level 1 free timp de 7 ZILE cu o simpla cerere pe forum. Nu trebuie decat sa intrati in grupul serverului de steam - https://steamcommunity.com/groups/gopubzone si sa faceti o simpla cerere pe forum. Stare Concurs : DESCHIS Urmati modelul de mai jos si creati un topic nou. La titlu puneti : Cerere VIP - NICK Nume: Varsta: Nick: Steam ID: Ai intrat in grupul de steam? ( se verifica ): * Trebuie sa intrati in joc pentru a primii VIP-ul! De asemenea la fiecare sfarsit de luna, primii 3 jucatori din top, vor primi VIP in functie de loc-ul din top. Locul 1: VIP LEVEL 3 - 1 luna Locul 2: VIP LEVEL 2 - 1 luna Locul 3: VIP LEVEL 1 - 1 luna.
 14. 1 point
  Lista Staff Server - GO.PUBZONE.RO 📢Lista va fi actualizata la zi. Admine Sterse pentru Inactivitate ! 👍Cand va hotarati sa fiti activi pe server "aproape zilnic" anuntati Fondatori pana atunci aveti slot: LeeGenD YouTuber // cs.money - Ultima conectare 13 aprilie 2019 Nigga What? - Ultima conectare 7 Mai 2019

Despre noi

PubZone Romania este o comunitate realizata in anul 2011 din pasiunea gaming-ului si din dorinta de a aduna prietenii intr-un loc linistit si placut unde toata lumea sa se poata juca intr-un mediu sigur fara griji, doar cu calitate maxima.

Social Links

Facebook Group Click Here
Steam Group Click Here
Teamspeak Server Click Here
×
×
 • Create New...