Jump to content

Glitch™

Administrators
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Glitch™ last won the day on April 27

Glitch™ had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

5 Followers

About Glitch™

 • Birthday 12/24/1996

Personal Information

 • Steam
  glitchpubzone

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Glitch™

  [Concurs] Posts and money!

  Prima editie a concursului se incheie aici! Locul 1: Bogdan Locul 2: Cristiii. Locul 3: Cosmin Felicitari tuturor si multumim frumos pentru implicare!
 2. Glitch™

  CERERE GRAD [ xCRISTIx0069 ]

  Cerere acceptata! Topic closed!
 3. Glitch™

  Cerere DNS

  Ok, i found that you speek english yesterday. Will you boost your server monthly? Or what promotion will you do? Cause from what i see, the server name is still the old name.
 4. Glitch™

  off topic

  Thank you very much!
 5. Glitch™

  Presentation nukespartan

  Welcome to your fammily! We hope you wil have enough fun here!
 6. Glitch™

  Cerere DNS

  Salutare. Cati jucatori ai pe server cu aproximatie? Ce promovari ai de gand sa faci si ce planuri ai cu serverul respectiv?
 7. Glitch™

  Prezentare CoSmiN

  Hopa, cineva a decis sa faca o prezentare. Bun venit printre noi 😄
 8. Glitch™

  Reclamatie Fnatick Skillz

  Downgrade la asistent pentru asta. ** ADMINII nu se baneaza intre ei. In momentul in care vezi un admin codat, il inregistrezi si ii faci reclamatie pe forum. Usor ca buna-ziua. record nume --> Cand e gata demo-ul, scrii "stop" in consola. Topic closed, unban acordat!
 9. Buna ziua tuturor! Am decis sa lansam un concurs in incinta forumului nostru periodic. Acest concurs va consta in numarul de postari a fiecarui membru in parte, ca sa pornim putin activitatea la nivelul forumului deoarece am ajuns la aproape 150 de persoane online, dar scartaind la activitate. Concursul se va desfasura astfel: - Perioada de desfasurare: 08/05/2019 - 15/05/2019 - Modalitate de desfasurare: Fiecare membru doritor se va inscrie in acest concurs, prezentand numarul de postari detinut in momentul de fata. Dupa inscriere, fiecare membru inscris va avea la dispozitie 7 zile din acest moment sa posteze cat crede el de cuviinta ca este necesar ca sa castige premiul. Se considera posturi realizate doar cele facute dupa momentul inscrierii! - La final membrul cu cele mai multe postari in acea saptaman, va castiga 25E Paypal. Premii concurs: -- Locul 1: 25 de euro Paypal + Premium 2 luni + 20 de puncte de reputatie -- Locul 2: Premium 1 luna + 10 puncte de reputatie -- Locul 3: Premium 14 zile + 5 puncte de reputatie ** Acest concurs nu este unul de sanse, este unul de initiativa. Fiecare dintre voi are sansa de a castiga atata timp cat face mai multe postari decat restul membrilor, deci depinde de voi cine va castiga aceasta competitie. ** Aceasta competitie va avea loc de 2 ori pe luna si va avea (momentan) 1 castigator. Daca se va desfasura bine concursul, numarul de premii va creste la 3/editie. ** Locurile 2/3 vor fi premiate altfel si vor avea o sansa de a intra in echipa PubZone! Model inscriere in concurs: ** Postari actuale: ** Ce parere ai despre acest concurs?: ** Ce parere ai despre comunitate?: ** Te intereseaza alaturarea in echipa comunitatii?: ** Vei ramane alaturi de noi?: Acestea fiind spuse, Multa bafta tuturor!
 10. Glitch™

  Reclamatie Fnatick Skillz

  Au trecut 20 de ore, ii mai acord timp pana la ora 00:00 sa plaseze un comentariu sau dovada. In caz contrar, va fi sanctionat conform regulamentului.
 11. Glitch™

  CERERE GRAD [ xCRISTIx0069 ]

  La CS si teamspeak vei avea acces. Dar ca sa faci parte din echipa forumului, trebuie sa moderezi o sectiune precum: IT, Jocuri, Diverse. Moderatorul implica activitate pe una dintre aceste categorii. Daca doresti grad de manager server pe categoria serverului de cs, trebuie sa discuti cu detinatorul principal ca sa imi spuna sa iti ofer accesul pe acea categorie. E o diferenta mare intre cele doua grade.
 12. Te rog sa eviti off topic. Este administrator al forumului. Daca ai intrebari, te rog sa le spui prin mesaj privat.
 13. Glitch™

  CERERE GRAD [ xCRISTIx0069 ]

  Alege te rog o categorie a forumului pe care sa activezi. Teamspeak si inca o categorie.
 14. Glitch™

  Reclamatie Fnatick Skillz

  Ca sa nu mai lungim tot de dragul lungirii. Asteptam ca Fnatick sa raspunda cu demo-ul coerent si sa aflam de ce a primit ban. In cazul in care nu are o dovada coerenta, va fi sanctionat conform actiunilor sale. De ce ne tot complicam atat?
 15. Serverele FUN si RSPW au fost scoase din comunitate deoarece acestea nu prezinta nici un interes fata de proiect. ** Exact cum v-am obisnuit, preferam sa mentinem calitatea in locul cantitatii si sa dezvoltam comunitatea cu oameni seriosi si apti.
×