Jump to content

Glitch™

Administrators
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42
 • PubCoins

  286 [ Donate ]

Glitch™ last won the day on September 13

Glitch™ had the most liked content!

Community Reputation

138 Excellent

About Glitch™

 • Rank
  | Manager General •
 • Birthday 12/24/1996

GFX Related

 • Graphic Skill
  Advanced
 • Web Design
  Beast

Recent Profile Visitors

1,264 profile views
 1. Salut! Bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 2. Salut! Bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 3. Salut! Bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 4. Salut! Bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 5. Salut si bun venit printre Project Managers! Inainte de toate multumim pentru cererea de afiliere si pentru interesul acordat pentru afilierea serverului in comunitatea PubZone Romania. E o onoare pentru noi de a te avea la bordul comunitatii. Speram ca impreuna sa ne distram, sa ne facem prieteni, iar tu, speram sa iti dezvolti serverul cat mai mult posibil! Cererea ta a fost PROCESATA cu succes, fara nici o eroare. - DNS-ul FURYX.PUBZONE.RO a fost alocat pe adresa ip 178.32.241.8:27015 [Informatii Afiliere] - Categoria principala a serverului tau este: https://pubzone.ro/forum/805-furien-»-furyx/ - Modul principal de joc specificat de tine: Furien Clasic - Moderatorii doriti pe sectiune: In acest moment ai fost adaugat doar tu ca moderator pe sectiune deoarece a doua persoana inca nu are un cont pe forum. [Alte informatii] - [SUPPORT] In momentul in care serverul tau va fi afiliat comunitatii PUBZONE, vei avea parte de suport tehnic pentru serverul tau in categoria aferenta detinatorilor de server numita "Project Manager" - [Pluginuri/Addons] Daca doresti anumite pluginuri, addons-uri, etc. Vom fi fericiti sa incercam sa te ajutam ca telul tau sa fie completat. - [Categorii server] Daca pe parcursul sederii tale pe comunitatea PubZone iti vei dori sa schimbi categoriile sau sa editezi un nume, nu ezita sa contactezi echipa comunitatii. - [Boosting?] Comunitatea PubZone va incerca mereu sa ajute persoanele ce se implica in promovarea si dezvoltarea acesteia. Daca demonstrezi ca esti interesat, vom incerca sa te rasplatim cu boosting in functie de implicarea ta.
 6. Salut si bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 7. Salut si bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 8. Salut si bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 9. Salut si bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 10. Salut si bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 11. Salut si bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 12. Salut si bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 13. Cerere acceptata! Avand in vedere ca ai un trecut destul de mare alaturi de comunitate si ai mai incercat in cateva randuri, voi accepta aceasta cerere. Marirea gradului se va face in functie de activitate si dedicare. Activitatea pe alte comunitati nu te va ajuta sa iei upgrade. Topic closed!
 14. Am goldboost pe RS.PUBZONE.RO si CSGO.PUBZONE.RO - De cand sunt adaugate in boost, Serverul RS nu depaseste 10 jucatori si CS:GO are noroc cu setmaster-ul, altfel ar fi in aceeasi oala. Am ajuns la concluzia ca prefer GTRS chiar daca dai dublu.
 15. Adaugat sistem: Happy Hour - Descriere: Din 30 in 30 minute, exista o sansa de 30% sa porneasca seria de evenimente 'Happy Hour' -- In momentul 'evenimentului', fiecare utilizator 'conectat' are sansa de 60% sa fie selectionat in event, pot fi toti sau poate fi nici unul. Evenimentul: Happy Hour - Fiecare utilizator selectionat va primii una din lucrurile precizate mai jos. Premii: Happy Hour - ZinCoins Rookie [Intre 100 - 500 ZinCoin(s)]. Sansa de 85% pe timpul zilei / 100% pe timpul noptii. - ZinCoins Rookie 2 [Intre 200 si 600 ZinCoin(s)]. Sansa de 70% pe timpul zilei, 70% pe timpul noptii. - ZinCoins Bronze [Intre 300 si 700 ZinCoin(s)]. Sansa de 60% - ZinCoins Silver [Intre 500 si 1500 ZinCoin(s)]. Sansa de 25% - ZinCoins Gold [Intre 1000 si 2000 ZinCoin(s). Sansa de 10% - ZinToken [Intre 1 si 3 ZinToken(s)]. Sansa de 3% ziua, Sansa de 7% noaptea. -- Avand in vedere ca nu exista 'tokene' inca, castigatorul v-a primii *10000 ZinCoin(s), exemplu: daca primeste 2 Token(s) v-a primii 20000 ZinCoin(s) Adaugat sistem: Auto-Leveling - Descriere: Daca utilizatorul daca are prea multi ZinCoin(s) disponibili si n-a facut nimic cu ei timp de 1 ora, ii se v-a cumpara automat un level, cu cat are level-ul mai mare cu atat este limita admisa mai mare. Exemplu: - La level 0, ai limita de ZinCoin(s) [1000], daca nu ii consumi timp de 1 Ora, sistemul iti v-a achizitiona un level pentru tine. - Limita reprezinta echivalentul a cat costa urmatorul level inmultit cu 2. Nota: - Sistemul a fost rescris si re-implementat din vechiul ZinGuard. Doar ca pe vremuri puteai dezactiva aceasta optiune prin [!client autolevel] - Motivul implementarii fiind unul cat se poate de simplu, multi oameni nu fac nimic cu sumele ce le detin pe identitate ori nu stiu cu ce se mananca, asta este un ajutor acordat tuturor. Adaugat comanda: !transfer - Descriere: Posibilitate de transfer ZinCoin(s) de la o persoana la alta persoana. Exemple comanda: - !transfer {uniqueId} valoare <-> !transfer 7MIIB5jt4dtpHS7DO1MhtbUrA6k= 100 - !transfer {databaseId} valoare <-> !transfer 10725 100 Cum aflii DatabaseId-ul sau UniqueID-ul tau? - Scrii botului comanda !info sau !whoami - Intrii pe www.zinguard.net , selectezi serverul dorit si apesi in stanga pe 'Users', ulterior cauti utilizatorul dorit de tine si vei avea afisate informatii despre UniqueId-ul lui. Nota: - Comanda v-a functiona doar daca celui ce doresti sa-i transferi ESTE CONECTAT PE TEAMSPEAK - Poti transfera MINIM 100 ZinCoin(s)
×
×
 • Create New...