Jump to content

Glitch™

Administrators
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Glitch™ last won the day on March 24

Glitch™ had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

3 Followers

About Glitch™

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Glitch™

  respins vreau sa bagam grad de yt

  Pentru momentul actual, nu avem de ce sa bagam un grad de youtuber deoarece lucrurile sunt inca la inceput. Mai tarziu, cand lumea va activa si vom observa mai mult "pubzone" pe youtube, vom reveni la aceasta propunere.
 2. Modificari aduse temei: Sistemul meniului a fost modificat in totalitate si bugurile au fost rezolvate. In mare parte, am revenit la meniul original al temei deflection insa modificat pe partea de profil si butoane sociale. Pentru tema telefonului, am adaugat un buton pentru "Home" ca sa puteti reveni la pagina principala fara sa dati back de mai multe ori:
 3. Glitch™

  respins vreau sa bagam grad de yt

  Dovezi in legatura cu ce mai exact? Ca sa pornim un proiect de tip youtubers, e nevoie de mai multe persoane care sa se ocupe de proiect si sa detina acel grad, lucru destul de greu.
 4. Glitch™

  Prezentare Soft.

  Replica e: Bun venit in mica-mare familie. Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa :))) Bine ai venit! Iti uram sedere placuta!
 5. Glitch™

  [Acceptat][Cerere Moderator] Soft.

  Cerere acceptata! - Moderator zona IT Perioada de proba: 22.03.2019/29.03.2019 Mult succes! UPDATE: Respins. Utilizatorul a ales sa continue pe o alta comunitate.
 6. Glitch™

  [Acceptat][PUBZONE] Cerere Moderator Caddy

  Cerere acceptata! Acces acrodat pe: - Teamspeak (In calitate de support social + Promovare server) - Universul jocurilor. Perioada de testare se va desfasura in intervalul: 21/03/2019 - 28/03/2019! Multa bafta!
 7. Glitch™

  [TEHNIC] PubZone Romania

  Functia de "edit" nu este valabila utilizatorilor premium a acestui forum, deoarece pot aparea cereri modificate pe parcurs sau orice alt mijloc de schimbare. Drept urmare, in cazul in care gresesti ceva sau nu esti atent, echipa administrativa iti va oferi suportul necesar. Cat despre eroarea temei in materie de telefon mobil/tableta, inca se lucreaza. Multumim frumos pentru informare!
 8. Comunitatea noastra si-a deschis oficial sesiunile pentru recuratea echipei noastre, prin acest mod, dorim sa dezvoltam o echipa apta, care sa se dezvolte personal prin intermediul comunitatii. Cautam persoane care stiu ce isi doresc, isi cunosc calitatile si vor sa le exprime. Ceea ce noi numim "Moderator", nu vrem sa fie tratat cu un termen asociat muncii, a avantajului sau a increderii exagerate. Prin termenul de "Moderator" intelegem persoane ce se implica prin ratiune, activitate, modestie si placere. Noi va punem la dispozitie un loc sigur unde sa va desfasurati activitatea, nu va impunem termeni si conditii pentru dezvoltarea voastra, nu impunem varste, postari, obligatii. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, sunteti asteptati cu drag. Pentru a cere gradul de moderator, trebuie sa completati modelul de mai jos: - De ce doresti gradul de moderator?: - Pe ce categorie doresti gradul de moderator?: - Descrie-te in cateva cuvinte. Ce defecte ai? Ce calitati?: - Cum te vezi in viitor?: - Ce ai modifica la comunitate? Ce propuneri noi ai aduce?: - De cat timp activezi in domeniul comunitatilor? Ai mai avut accese pe alte comunitati? Exemplifica: - De ce ai parasit celalalte comunitati? Ce nu ti-a placut?: - Alte precizari?: **Cererile sunt acceptate sau respinse intr-o perioada maxima de 24 de ore de la depunerea acestora. **Diferenta dintre respins sau acceptat o face completarea modelului in sine, fiind un fel de "CV" prin care ne convingem de gandirea voastra. **Daca ati ajuns pana aici si ati ales comunitatea noastra pentru a va continua drumul, tinem sa va multumim si sa va uram mult succes!
 9. Glitch™

  Prezentare - Joben

  Bine ai venit printre noi prietene! Iti uram sedere placuta alaturi de noi!
 10. Glitch™

  PREZENTARE - Madalin

  Bun venit printre noi! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 11. Glitch™

  Problema cu pc.

  Topic inactiv, avand in vedere ca nu s-a prezentat nici un update la adresa sa, vom inchide topicul. Daca nici in momentul de fata nu s-a rezolvat problema, te rog sa imi dai un mesaj privat ca sa redeschid topicul!
 12. Glitch™

  [Prezentare] JusT*ME

  Alooo, baiatu. Glitch here, not GanGster, name changed :)))) Era si cazul sa iti faci cont pe forum 🙂 cheers
 13. Glitch™

  Prezentare - cRs.

  O prezentare exemplu dupa parerea mea, concisa, bine redactata si la obiect. Bun venit in mica-mare familie. Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa. Sa inteleg ca intermediarul gaming-ului este fratele tau. Nu isi face si el cont?
 14. Glitch™

  Problema cu pc.

  Dungile alea pot aparea si de la hard-disk din cauza intreruperii datelor. Incearca clasicul, leaga pc-ul la televizor printr-un HDMI si vezi daca iti merge, cea mai simpla rezolvare. Revin-o cu un coment in momentul in care ai testat televizorul ca sa nu vorbim prostii pe aici.
×