Jump to content

Glitch™

Administrators
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23
 • PubCoins

  148 [ Donate ]

Glitch™ last won the day on July 16

Glitch™ had the most liked content!

Community Reputation

58 Excellent

7 Followers

About Glitch™

 • Birthday 12/24/1996

Personal Information

 • Steam
  glitchpubzone

Recent Profile Visitors

427 profile views
 1. Salut si bine ai venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 2. Cerere acceptata! Activitatea ta este vizibila asupra comunitatii noastre! Topic inchis! Access de moderare oferit asupra "Universul Jocurilor", deoarece la serverele comunitatii, accesul va fi acordat la detinatorii serverelor, pe viitor daca vei detine un server, vei avea acces la el.
 3. Glitch™

  Prezentare fNK

  Salut! Bine ai venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa! Iti uram sedere placuta alaturi de noi si cat mai multa distractie!
 4. Salut, modelul prevede un numar minim de 100 de postari pe forum si minim 30 de zile vechime pe forum. Fa activitate iar dupa aceea te asteptam cu o noua cerere. Zona libera nu necesita moderare exagerata. Asa ca, te-as ruga sa optezi pentru IT sau Jocuri. Topic closed!
 5. Cerere acceptata! Iti multumim pentru alegerea PubZone! Te rog sa imi lasi in privat categoriile ce le doresti la server, le voi realiza cat de repede posibil! Topic closed!
 6. Categoriile au fost realizate, accesul de moderare si gradul acordat! Iti multumim frumos pentru alegerea comunitatii PubZone pentru afilierea serverului. Iti uram sedere placuta, iar in cazul in care ai nevoie de ceva, te rugam sa ne contactezi! Topic inchis!
 7. Glitch™

    | GFX Robby

  Te rog sa prezinti un PSD de la aceste 2 lucrari 🙂 Edit: Lucrarile au fost confirmate!
 8. Sper ca pana maine vad si eu un demo cu wall-ul. M-am saturat pana peste cap de wargod si poze. Daca pana maine nu vedem un demo frumusel, aplicam sanctiuni si interzicem complet wargod pe pubzone 🙂
 9. Fox - ban-ul ramane. Data viitoare controleaza-ti cuvintele. Topic closed. Sa imi aduca cineva aminte peste 7 zile sa ii scot ban-ul. Daca ai reusit sa citesti pana aici, stii ca ai 7 zile ban si poti fuma o tigara.
 10. Salut! Bun venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 11. Cerere acceptata! Te rog sa imi trimiti in mesaj privat toate categoriile ce le doresti pentru server. Iti multumim pentru initiativa si dorinta de a intra in comunitatea noastra. Topic closed!
 12. Prima data, ti-as recomanda sa iti resetezi setarile Keyboard/Mouse - Acest lucru va aduce la normal tot ce tine de setari. Daca nici acest lucru nu functioneaza, iti recomand sa activezi VSync si testezi daca exista vreo schimbare. Daca nici acest lucru nu functioneaza, ai doua optiuni esentiale: Mouse sensitivity, zoom sensitivity. Valorile default ar trebui sa fie: Mouse sensitivity: 2.50 Zoom sensitivity: 1.00 Dupa ce ai incercat, te rog sa revii cu un raspuns.
 13. Salut si bine ai venit in mica-mare familie! Ia un loc langa foc si simte-te ca acasa!
 14. Cerere acceptata! Astept nickname-ul si parola in privat!
 15. Absolut nimeni nu a zis de remove-uri sau alte porcarii de genul. E strict decizia noastra (A detinatorilor) ce decizie luam. Fiind prima ta reclamatie si prima greseala, vei fi doar avertizat. Data viitoare cand mai apare inca o reclamatie si nu prezinti o dovada a ban-ului, accesul iti va fi scos. E tot dreptul lui sa reclame un admin pentru un ban oferit degeaba. A facut foarte bine ceea ce a facut. Topic closed! Unban acordat!
×
×
 • Create New...