Jump to content

Karma.

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]
Referrer Legend

Community Reputation

0 Neutral

About Karma.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se vede in ss-uri foarte clar ca schimbi nick-ul si poate sa se verifice oricand in ftp.
 2. *Numele tau : Valentin *Numele de pe Server : Karma. *Numele adminului reclamat : Ragnar (Cred ca pe asta trebuie sa fac, ca pe contu asta are grad mai mare.) si Emperor *Motivul reclamatiei : Are admin pe 2 nick-uri? *Dovada "Demo/Screenshot" : https://imgur.com/a/Ddmih7x *Alte specificatii : Amm.. Se vede tot in ss.. Nu stiu ce sa zic, cand am intrebat dupa ce a schimbat nick o dadea pe englezu cu mine.
 3. *Numele real: Valentin. *Nick: Karma. *Cate ore ai? (Gametracker): 18H : https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.106:27015/top_players/?query=Karma. *Poti fi activ ts3?: Mnea
 4. *Numele tau : Valentin. *Numele de pe Server : Karma. *Numele adminului reclamat : PicCoLo *Motivul reclamatiei : Nu are pic de experienta in adminat. *Dovada "Demo/Screenshot" : https://imgur.com/a/kPFa0Re *Alte specificatii : Tot serveru` plangea ca unu are aim, el mare smecher zice ca se uita si in loc sa stea pe el sa faca demo ii da slay pentru tb.
 5. *Numele tau : Valentin. *Numele de pe Server : Karma. *Numele adminului reclamat : Ragnar *Motivul reclamatiei : Nu da gag. *Dovada "Demo/Screenshot" : https://imgur.com/a/ws8Na7e *Alte specificatii : Asta inseamna sa fi smecher, cum am mai zis! Daca ai fost in staff sau ai prieteni in staff poti sa injuri cat vrei. Ra- ma injura de toate alea pe sv, dau frumos pe [email protected] sa primeasca gag, nimic.. Eu nu il injur , i-am zis doar *Esti orb?* Ragnar in loc sa ii dea gag , spune incetati sau va dau la amandoi Asa se face mai nou.
 6. *Numele tau : Valentin. *Numele de pe Server : Karma. *Numele adminului reclamat : Ra- *Motivul reclamatiei : Dupa ce ca a luat -1 si are helper, el da ungag la unu care ma injura. *Dovada "Demo/Screenshot" : https://imgur.com/a/jhn198l *Alte specificatii : Asta inseamna sa fi smecher, sa ai prieteni in staff si sa poti injura, sa faci tb si camp. Mai ales ca targaryen (sau cum are nick-ul,se vede in ss) a avut grad si ma injura apoi acest zis Ra- ii da ungag. In al 2-lea ss targaryen ma injura iar, dau pe [email protected] sa primeasca gag si nimic.
 7. Si vad ca inca nu se potoleste, am intrat pe sv dupa ce am facut reclamatia si el incepe iar: https://imgur.com/a/ijrzT5l Se vede tot in ss , nu are rost sa mai scriu eu. El oricum da reply si zice ca mai bine ia rmv, asa ca poate face din adins.
 8. Eu mi-am luat gag pentru acele injuraturi daca au fost. Asa ca si tu trebuie sa fi sanctionat cu -1, mai ales ca nu esti la prima reclamatie de limbaj.
 9. *Numele tau : Valentin. *Numele de pe Server : Karma. *Numele adminului reclamat : Ra- *Motivul reclamatiei : Limbaj de ADMIN *Dovada "Demo/Screenshot" : https://imgur.com/a/QJTcGy3 *Alte specificatii : Eu daca am spus asa ceva mi-am luat gag instant de la el sau de la alt admin, cum un admin sa vorbeasca asa? Nu ii permit sa aibe acest limbaj cu mine.
×
×
 • Create New...