Jump to content

Azzy

Project Managers
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • PubCoins

  30 [ Donate ]

Azzy last won the day on August 23

Azzy had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

2 Followers

About Azzy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ->Nume : Zombi ->Motiv :posibil wall si retry dupa gag ->Durata :permanent ->Data si ora :6.9.2019 / ora 9:39 ->Dovezi :[CSGO] Jucator-ul cu gag Zombi [IP: 5.13.113.184:27005] a parasit server-ul.
 2. Adv ,.admini nu folosesc comenzi intre ei Remove - -1grad
 3. Am intrat si eu pe server acum 2 sapt si acuma ca vad ca da wg si ss si JIGNESTE intr-un fel ADMinu , merita intradevar ban si acele dovezi sunt clare , si nu are cum sa joace de 25 de ani e haleala , nici cs-u nu e de atatia ani >>>>>> CONTRA ( chiar dac nu-s staff pe server)!!!
 4. Vreau sa vorbesc cu Glich in pv.
 5. Mersi ca.ati incercat sa ma ajutati , Joben imi cer scuze de neintelegere!
 6. Sall,am cumparat acum 2 sapt un server de la Joben si acuma bruac mi s-a inchis mi-a fost reinstalat si in gametraker nu mai e gps nu mai merge , asa teapa ?
 7. LASATI AICI UN REPLAY UN GRAD DIN CELE AFIRMATE MAI SUS SI AVETI MAI SUS TOATE DETALIILE!!!!!
 8. * Nick: * Varsta (minim 14 ani): 17 * Steam (on/off):off * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ?:90% * Poti fi activ pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?:da * Cate redirecte poti tine?: * Donezi (da/nu) ?:nu pot dona momentan * Link gametracker cu orele: nu le am dar cand le voi avea le dau edit * Ai citit regulamentul (cuvantul cheie este) ?:Da si o sa-l respect cu stima * Intervalul ora in care poti sta pe server?: toata ziua * De ce vrei admin?: sa ajut cu ce pot si cu moderarea sv-ului daca se poate si upgraduri
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Sall, nu sunt in echipa administrativa , dar parerea mea e ca merita o sansa , cum v-a acordat voua o sanasa asa merita si el , din cate am vazut aveti o problena cu el ,poate s-a schimbat ..... Datii o sansa , asa cum v-a acordat voua ... Eu unu ii dau un PRO! Macar sa vedeti de ce e in stare
×
×
 • Create New...