Jump to content

Zagox

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zagox

Recent Profile Visitors

916 profile views
  1. Cate lucrari aveti nevoie? 1 Tip Imagine Avatar,Semnatura Dimensiuni Avatar: 150x250 Imagine Stock Avatar: https://cdn.myanimelist.net/images/characters/12/348873.jpg Tematica / idei Text principal / secundar Zagox / Fondator ZX.PUBZONE.RO Watermark PubZone.Ro Culoare sau Culori de baza sau preferate Nu am, doar să iasă cel mai bine. Culori text / texte Nu am, doar să iasă cel mai bine. Link catre ultima cerere
  2. Prenume Nick: Nick Varsta ta: 14 Cu ce te ocupi?: Elev. Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Îmi place să cânt, să joc jocuri dar cel mai mult să codez boți de discord. Asta fac eu cel mai des. De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Eu activez în gaming de când aveam 8-9 ani. Și primul joc pe care l-am jucat, a fost chiar Counter Strike 1.6. Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu mă uit la mulți streamers, doar streamurile lui CallMeCarson, GreekGodX, sau cel mai rar, Halogen H.
  3. Nick: Zagox Varsta reala: 14 De ce doresti sa fi reporter?: Mi se apare o poziție foarte interesantă și distractivă. Cat timp petreci zilnic pe forum?: Sunt zilnic pe forum, dar nu postez în momentul de față. Poti activa zilnic pe serverul de teamspeak?: Recent mi-am luat TeamSpeak, o să învăț cum se folosește, și da, pot!
  4. DNS Dorit: ZMXP.PUBZONE.RO IP Server: 193.203.39.156:27015 Plaforuma Joc: CS1.6 Mod: Zombie Plague 4.3 Sloturi: 20, dar o să upgradez la 32 în viitor. Firma hosting: TakeHost Link/Banner GameTraker ex: Mentiuni: Serverul a fost deschis ieri, și nu a fost în nicio comunitate.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.