Jump to content

Zagox

Project Managers
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  21 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Zagox

Recent Profile Visitors

90 profile views
 1. Serveul momentan are parolă, deoarece doresc să termin de adăugat pluginuri și alte lucruri. O să îl redeschid în următoarele zile (probabil săptămâni)
 2. 1. Nou MOTD a fost adăugat! 2. Main Menu a fost schimbat + Knifes Menu! 3. De acum în colo, jucătorii vor fi automat băgați într-o echipă, nu mai e nevoie să faceți asta manual!
 3. Mulțumesc! Îmi place foarte mult!
 4. Cate lucrari aveti nevoie? 1 Tip Imagine Avatar,Semnatura Dimensiuni Avatar: 150x250 Imagine Stock Avatar: https://cdn.myanimelist.net/images/characters/12/348873.jpg Tematica / idei Text principal / secundar Zagox / Fondator ZX.PUBZONE.RO Watermark PubZone.Ro Culoare sau Culori de baza sau preferate Nu am, doar să iasă cel mai bine. Culori text / texte Nu am, doar să iasă cel mai bine. Link catre ultima cerere Alte precizari / mesaj catre designeri Aștept cât este nevoie!
 5. Prenume Nick: Nick Varsta ta: 14 Cu ce te ocupi?: Elev. Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Îmi place să cânt, să joc jocuri dar cel mai mult să codez boți de discord. Asta fac eu cel mai des. De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Eu activez în gaming de când aveam 8-9 ani. Și primul joc pe care l-am jucat, a fost chiar Counter Strike 1.6. Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu mă uit la mulți streamers, doar streamurile lui CallMeCarson, GreekGodX, sau cel mai rar, Halogen H. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Nu pot face un top, toate îmi plac la fel de mult. (CS1.6, Minecraft, Stick Fight: The Game, Brawlhalla, CS:GO, Roblox, etc.) De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: Activez pe Forum de ceva zile, dar nu vorbesc, deoarece nu știu de unde să pornesc, sau poate voi face ceva greșit. Momentan îmi place totul la el. Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Evoluează foarte mult. Doar că unele comunități sunt toxice. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Nimic. Este bine așa cum este acum. Îmi place foarte mult. De unde ai aflat de noi?: Căutam o comunitate unde să îmi pun serverul, și am foarte multe, dar acesta m-a captivat cel mai mult. Alte precizari: Sper să fiu acceptat așa cum sunt în comunitate! Nu doresc să îmi fac dușmani, ci doar prieteni!
 6. Nick: Zagox Varsta reala: 14 De ce doresti sa fi reporter?: Mi se apare o poziție foarte interesantă și distractivă. Cat timp petreci zilnic pe forum?: Sunt zilnic pe forum, dar nu postez în momentul de față. Poti activa zilnic pe serverul de teamspeak?: Recent mi-am luat TeamSpeak, o să învăț cum se folosește, și da, pot!
 7. 1. FastDL a fost adăugat. Acum toate modele, sunetele, mapele, etc. se vor încarcă mai repede! 2. Gungnir a fost adăugat în meniul de V.I.P! 3. Problema cu Ammo care nu se salvează a fost rezolvată! 4. Modele de Survivor, Nemesis, Assassin, V.I.P, Admin, Knife, V.I.P Knife, Admin Knife au fost adăugate!
 8. Opțiunea de a intra în Meniul V.I.P direct din Main Menu a fost adăugat. Puteți intra apăsând M 8
 9. În acest thread vor fi scrise toate updateurile noi care vor apărea pe serverul ZX. De exemplu: Clase noi de Zombie, Extra Items, Evenimente, etc. Cine are permisiunea să scrie în acest thread: Zagox
 10. REGULAMENTUL ZX AL JUCĂTORILOR: 1. Zombies atacă oamenii, iar oamenii se apără de zombies. 2. Ultimul zombie trebuie neapărat să atace (altfel se sancționează cu slay/ban). 3. Lasermine-ul lung este intersiz (se sancționează cu slay/ban). 4. Nu aveți voie să plantați lasermine, apoi să vă mutați la echipa de spectatori (se sancționează cu ban pentru 30 de minute). 5. Intrarea pe server cu hacks/scrips este interzis (se sancționează cu ban permanent). 6. Nu aveți voie să spamați chat-ul/radio-ul, cerând pentru grad, ammo, mod, etc. (se sancționează cu gag/kick) 7. Block-ul intenționat este intersiz. (se sancționează cu slay/kick/ban) 8. Dacă doriți să aplicați pentru grad, la întrebarea 5. Ai citit regulamentul?, veți răspunde cu: ZXPOWER AL ADMINILOR: 1. Admin-ul trebuie să fie măcar pe server timp de 2 ore zilnic, la fel și pe Forum. 2. Doar Fondatorii / Ownerii pot să dea unban la un player. Cererurile de UnBan se fac aici. 3. La reclamații, doar reclamantul, reclamatul sau fondatorii au voie să răspundă. Cine încalcă această regulă va primi un advertisment x1, sau suspend pentru o zi, urmată de suspend permanent din echipă. 4. Dacă doriți să aplicați pentru UP, la întrebarea 5. Ai citit regulamentul?, veți răspunde cu: ZXPOWER. ______________________________________________________ ATENȚIE: Regulamentul poate suferii modificări,așa că încercati să-l citiți cât mai des.
 11. 1. Nickname: 2. IP: 3. Steam-ID: 4. Data și Ora când ați primit ban: 5. Adminul care v-a banat: 6. Motivul banului: 7. Dovadă: ______________________________________________________________________________________ Dacă modelul nu este respectat sau nu a fost dat nicio dovadă, cererea dumneavoastră va fi respinsă.
 12. 1. Nickname: 2. Câte ore ai pe server? [GameTracker Link]: 3. Poți ajuta serverul cu o donație?: 4. Spune-ne ceva despre tine: ______________________________________________________________________________________ Dacă modelul nu este respectat, cererea dumneavoastră va fi respinsă. Mult noroc aplicațiinlor!
 13. 1. Numele Real: 2. Nickname: 3. Vârsta [minim 14, dar se pot face excepții.]: 4. Câte ore ai pe server? [GameTracker Link]: 5. Ai citit regulamentul?: 6. Poți ajuta serverul cu o donație?: 7. Spune-ne ceva despre tine: ______________________________________________________________________________________ Dacă modelul nu este respectat, cererea dumneavoastră va fi respinsă. Mult noroc aplicațiinlor!
 14. DNS Dorit: ZMXP.PUBZONE.RO IP Server: 193.203.39.156:27015 Plaforuma Joc: CS1.6 Mod: Zombie Plague 4.3 Sloturi: 20, dar o să upgradez la 32 în viitor. Firma hosting: TakeHost Link/Banner GameTraker ex: Mentiuni: Serverul a fost deschis ieri, și nu a fost în nicio comunitate.
×
×
 • Create New...