Jump to content

SuperSoft

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

Community Reputation

5 Neutral

3 Followers

About SuperSoft

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Prenume: Florin Nick: SuperSoft Varsta ta: 23 Cu ce te ocupi?: Lucrez la un Bar + Pacanele Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Sa ma joc CS sau sa beau :)) De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Demult, imi omor timpul liber. Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu ma uit. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Am mai jucat si alte jocuri dar am ramas la CS. De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: De cand joc CS. Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Mi se pare ok. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: E foarte misto, am mai fost inainte pe mai multe comunitati si mi e pare la fel de atractiv. De unde ai aflat de noi?: Sincer nici numai stiu.. Credca pe CS cand am cautat servere mi-a aparut serverul vostru. Alte precizari: Nimic, LIKE !!
 2. Nu e admin, e FONDATOR !! Asa ca nu te mai complica ca te complici degeaba
 3. Si atunci de ce faci reclamatie aiurea? Ai inteles motivul deci nu te mai complica, ramai pe serverul tau.. nu credca cineva dintre noi a intrat pe serverul tau si a facut talente..
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.