Jump to content

SuperSoft

Project Managers
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Days Won

  2

SuperSoft last won the day on February 16

SuperSoft had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

6 Followers

About SuperSoft

 • Rank
  Manager - CSGO.PUBZONE.RO

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Ma Shift nu stiu ce sa zic.. odata ce ai iesit de pe server poti scoate hack-ul sau sa faci WG de pe alt CS.. Odata ce iti cere un ADMIN, WG trebuie sa il dai atunci, nu ca nu-ti merge sau numai stiu eu ce.. Si nu e prima data cand se intampla asa ceva la tine. De la mine ai CONTRA !
 2. Bună Elena, Bine ai venit la noi! Sper să rămâi aici cu noi și la bine și la rău!
 3. Prenume: Florin Nick: SuperSoft Varsta ta: 23 Cu ce te ocupi?: Lucrez la un Bar + Pacanele Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Sa ma joc CS sau sa beau :)) De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Demult, imi omor timpul liber. Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu ma uit. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Am mai jucat si alte jocuri dar am ramas la CS. De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: De cand joc CS. Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Mi se pare ok. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: E foarte misto, am mai fost inainte pe mai multe comunitati si mi e pare la fel de atractiv. De unde ai aflat de noi?: Sincer nici numai stiu.. Credca pe CS cand am cautat servere mi-a aparut serverul vostru. Alte precizari: Nimic, LIKE !!
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.