Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

KGB Hosting - Partener oficial

Comanda-ti serviciile cu cea mai buna calitate!
Server public Counter-Strike 1.6 32 sloturi care include 6 boosturi gratuite în fiecare lună - 13 € lunar
Server MIX Counter-Strike Global Offensive 12 sloturi (128 tickrate) - 10 € lunar
Server public Counter-Strike Global Offensive 32 sloturi (64 tickrate) - 20 € lunar
5 Servere publice Counter-Strike 1.6 32 sloturi + 6 boosturi gratuite în fiecare lună disponibile pentru fiecare server - 50 € lunar
10 Servere publice Counter-Strike 1.6 32 sloturi + 6 boosturi gratuite în fiecare lună disponibile pentru fiecare server + 2 servere de MIX 12 sloturi (port 27016) - 100 € lunar

Afiliere Servere

Doresti sa iti afiliezi serverul in comunitatea PubZone?
Esti bine venit! Te asteptam cu serverul tau in comunitatea noastra!
Tot ce trebuie sa faci este o cerere de DNS si sa te asiguri ca serverul tau este online si numele este schimbat in nume.pubzone.ro !
Iti vom oferi o categorie, un acces de moderare, subcategorii la alegerea ta si multe alte beneficii care le poti gasi in modelul cererii de afiliere!

Aici inca din anul 2011

Comunitatea PubZone dateaza din anul 2011 pana acum!
Aceasta a fost redeschisa in februarie 2019 ca tu sa te poti bucura de calitate fara intrerupere!
De atunci si pana in prezent, incercam sa va oferim toata distractia posibila!

Fii la curent cu tot!

Citeste anunturile, arunca o privire pe forum!
Nu se stie niciodata cand apare un concurs nou sau un anunt care s-ar putea sa te intereseze!

THEAndreyy

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About THEAndreyy

 1. Nu va intra deoarece nu il voi mai lasa sa se joace pe acest sv, va promit ca daca se va mai juca pe acest server imi puteti lua gradul sau ii puteti da macar ban 100 zile.Si va rog din inima sa imi scoateti ban-ul id , deoarece mi-am petrecut prea mult timp pe acest server si chiar nu vreau sa pierd tot ce am ❤️
 2. Titlul: Cerere unban Andreyy *Nick:Andreyy *Ip: 62.121.65.160 *SteamID (status in consola): Din pacate nu folosesc steam *Data/Ora/Harta:15:17 data : 17 Aprilie *Motivul: *Adminul de la adminul snk va poate demonstra asta , Deci J0KeR a pimit wg de la admin-ul snk si J0KeR este fratele meu.Amandoi suntem conectati pe acelasi ip si eu am primit ban din cauza lui J0KeR deoarece admin-ul snk a zis ca acesta avea scripturi.Va rog sa rezolvati cat mai repede , Multumesc ❤️ ! *Dovada (print consola): Nu am dovezi dar adminul snk va poate demonstra asta , Deci J0KeR a pimit wg de la admin-ul snk si J0KeR este fratele meu.Amandoi suntem conectati pe acelasi ip si eu am primit ban din cauza lui J0KeR deoarece admin-ul snk a zis ca acesta avea scripturi.Va rog sa rezolvati cat mai repede Multumesc ❤️
 3. Acesta este link-ul sa vedeti profilul https://www.gametracker.com/player/Andreyy/cs.pubzone.ro:27015/
 4. 1. Nick : Andreyy 2. Vârsta : 14 Ani 3. Vechimea pe server : Ma joc deabea de azi dimineata si sper sa fiu cat mai activ pe acest server. 4. Ore pe server: Nu am mai mult de 3 ore pe acest server dar voi fii foarte activ 5. Motivul cererii : Deoarece vreau sa ajut acest server cu tot ce pot si am sa incerc sa il ridic la un nivel foarte renumit 6. Accepți clauzele prevăzute în Regulamentul serverului Cs.Pubzone.Ro : Da , desigur .
 5. 1. Nick: Andreyy 2. Vârsta:14 Ani 3. Vechimea pe server : Ma joc de o zi dar voi incerca sa fiu cat mai activ 4. Ore pe server: Sunt nou pe server am vreo 2 ore 5. Accepți clauzele prevăzute în Regulamentul serverului cs.pubzone.ro : Da,cu siguranta.
 6. 1. Nick : Andreyy Varsta : 14 Ani 3. Vechimea pe server : Nu am vechime pe server , sunt nou. 4. Ore pe server: Ma joc deabea de astazi , din pacate. 5. Motivul cererii : Deoarece vreau sa ajut acest server cu tot ce pot si vreau sa fie cat mai populat 6. Accepți clauzele prevăzute în Regulamentul serverului Cs.Pubzone.Ro : Da,cu siguranta.

Despre noi

PubZone Romania este o comunitate realizata in anul 2011 din pasiunea gaming-ului si din dorinta de a aduna prietenii intr-un loc linistit si placut unde toata lumea sa se poata juca intr-un mediu sigur fara griji, doar cu calitate maxima.

Social Links

Facebook Group Click Here
Steam Group Click Here
Teamspeak Server Click Here
×
×
 • Create New...