Jump to content

THEAndreyy

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About THEAndreyy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu va intra deoarece nu il voi mai lasa sa se joace pe acest sv, va promit ca daca se va mai juca pe acest server imi puteti lua gradul sau ii puteti da macar ban 100 zile.Si va rog din inima sa imi scoateti ban-ul id , deoarece mi-am petrecut prea mult timp pe acest server si chiar nu vreau sa pierd tot ce am
 2. Titlul: Cerere unban Andreyy *Nick:Andreyy *Ip: 62.121.65.160 *SteamID (status in consola): Din pacate nu folosesc steam *Data/Ora/Harta:15:17 data : 17 Aprilie *Motivul: *Adminul de la adminul snk va poate demonstra asta , Deci J0KeR a pimit wg de la admin-ul snk si J0KeR este fratele meu.Amandoi suntem conectati pe acelasi ip si eu am primit ban din cauza lui J0KeR deoarece admin-ul snk a zis ca acesta avea scripturi.Va rog sa rezolvati cat mai repede , Multumesc ! *Dovada (print consola): Nu am dovezi dar adminul snk va poate demonstra asta , Deci J0KeR a pimit wg de la admin-ul snk si J0KeR este fratele meu.Amandoi suntem conectati pe acelasi ip si eu am primit ban din cauza lui J0KeR deoarece admin-ul snk a zis ca acesta avea scripturi.Va rog sa rezolvati cat mai repede Multumesc
 3. Acesta este link-ul sa vedeti profilul https://www.gametracker.com/player/Andreyy/cs.pubzone.ro:27015/
 4. 1. Nick : Andreyy 2. Vârsta : 14 Ani 3. Vechimea pe server : Ma joc deabea de azi dimineata si sper sa fiu cat mai activ pe acest server. 4. Ore pe server: Nu am mai mult de 3 ore pe acest server dar voi fii foarte activ 5. Motivul cererii : Deoarece vreau sa ajut acest server cu tot ce pot si am sa incerc sa il ridic la un nivel foarte renumit 6. Accepți clauzele prevăzute în Regulamentul serverului Cs.Pubzone.Ro : Da , desigur .
 5. 1. Nick: Andreyy 2. Vârsta:14 Ani 3. Vechimea pe server : Ma joc de o zi dar voi incerca sa fiu cat mai activ 4. Ore pe server: Sunt nou pe server am vreo 2 ore 5. Accepți clauzele prevăzute în Regulamentul serverului cs.pubzone.ro : Da,cu siguranta.
 6. 1. Nick : Andreyy Varsta : 14 Ani 3. Vechimea pe server : Nu am vechime pe server , sunt nou. 4. Ore pe server: Ma joc deabea de astazi , din pacate. 5. Motivul cererii : Deoarece vreau sa ajut acest server cu tot ce pot si vreau sa fie cat mai populat 6. Accepți clauzele prevăzute în Regulamentul serverului Cs.Pubzone.Ro : Da,cu siguranta.
×
×
 • Create New...