Jump to content

necunoscut.#

Banned
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
  1. Prenume: Andrei Nick: necunoscut.# Varsta ta: 16 Cu ce te ocupi?: Liceu & fotbal Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Pasiunea mea este fotbalul, de cand eram mic loveam mingea xdd. Sa ma joc fotbal cu tovarasi. De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: de vre-o 5-6 ani, sa zic asa.. Jocurile xdd Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Cele cu Pubg mobile ( TEDEREU ) , si Imogen, cultura . Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: 1. Counter-Strike 1.6 , 2. Pubg De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: de 3 ani de zile , cam asa . Pai imi place, ca ai unde sa iti expui cunostintele, sa poti ajuta pe altcineva, sa socializezi. Oamenii inganfati , si cei care isi dau prea multa importanta. Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: S-a stricat, nu mai este ceea ce a fost acum cativa ani. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Este o comunitate okey, dar trebuie mai multa activitate. De unde ai aflat de noi?: De la Bruno, stiu de cand a zis ca o va deschide. Alte precizari: Salutare!
  2. Playerunknown’s Battlegrounds este un joc dezvoltat de Bluehole și este similar cu H1Z1: King of the Kill. Jucătorii vor trebui să supraviețuiască pe o insulă unde vor găsi tot felul de arme, armuri, vehicule și alte bunuri, iar scopul final al jocului este să fii ultimul jucător rămas în picioare. Momentan Playerunknown’s Battlegrounds se află în Early Access și este disponibil pe STEAM la prețul de 30 de euro. PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – CERINŢE DE SISTEM MINIME CPU: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300 RAM: 6GB Graphics: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB Sistem de Operare: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 Spațiu pe disc: 30GB
  3. PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) este un joc online multiplayer de battle royale dezvoltat și publicat de PUBG Corporation, o filială a companiei sud-coreeane de jocuri video Bluehole. Jocul se bazează pe modurile anterioare create de Brendan "PlayerUnknown" Greene pentru alte jocuri, inspirat de filmul japonez Battle Royale din 2000, și s-a extins într-un joc independent sub direcția creatoare a lui Greene. În joc, până la o sută de jucători se parașutează, pe o insulă și scormonesc după arme și echipament pentru a ucide pe alții, evitând însă să moară chiar ei. Zona de siguranță disponibilă pe harta jocului scade în timp, direcționând jucătorii supraviețuitori în zone mai stricte pentru a forța întâlnirile. Ultimul jucător sau echipă câștigă runda.
  4. DNS Dorit: ZP.PUBZONE.RO IP Server: 5.254.86.251:27015 Plaforuma Joc: Counter-Strike 1.6 Mod: Zombie Plague 4.3 Sloturi: 32 Firma hosting: WWW.GPHOSTING.RO Link/Banner GameTraker : Mentiuni: Serverul este abia achizitionat, am avut in trecut un alt server de la Krond, locul 40 mondial, dar cu problemele aparute la krond si tepele pe care le ofereau , am decis sa renunt la acel server, si la acest joc, de curand mi-a pornit un chef nebun de jocul asta, si am decis sa-mi redeschid un server. Serverul este in mentenanta, este unul cu viitor. Moderatori doriti pe sectiune: @necunoscut.# Categoriile dorite pentru server:
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.