Jump to content

shaGGy

Administrators
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • PubCoins

  2 [ Donate ]

shaGGy last won the day on October 18

shaGGy had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About shaGGy

 • Rank
  Administrator - TeamSpeak
 • Birthday 05/30/1996

Recent Profile Visitors

104 profile views
 1. Salut înainte ca cererea să îți fie acceptată vreau să îți adresez câteva întrebări și anume: Ce varsta ai ?: De unde ai aflat de comunitatea pubzone ?: Prin ce metode vei popula acest server?:
 2. Cate lucrari aveti nevoie? 1 Tip Imagine Avatar Dimensiuni Imagine Stock https://thebanginbeats.files.wordpress.com/2013/10/pleasurekraft-sinister-strings.jpg Tematica / idei Text principal / secundar NarcoTic Watermark PubZone Culoare sau Culori de baza sau preferate Albastru si negru Culori text / texte Cam cum e in imagine Link catre ultima cerere Alte precizari / mesaj catre designeri
 3. nu stiu cate din posturiile tale sunt topicuri si cate sunt reply-uri dar eu iti dau o sansa,cu promisiunea sa te ti de treaba. Asta insemnand minim 15 post-uri pe zi. Atentie Topicuri nu reply-uri!
 4. Salut,bine ai venit,o sedere cat mai lunga alaturi de noi. :D
 5. Bine ai venit, tambalistule
 6. Salut,avand in vedere ca serverele de mix vechi au fost luate din comunitate, @GanGster a achizitionat in decursul zilei de azi 2 servere noi,iar eu tot azi am reusit sa le termin partial,de ce spun partial? Pentru ca va mai trebui sa adaug mapele si cateva setari ce tin de buna functionare a serverelor de mix! Cheers si o zi placuta va urez!
 7. #Update camerele premium vor fi destinate decât celor ce contribuie prin donații sau prin activitate atât pe forum cât și pe teamspeak. Doar deținătorii au dreptul momentan la cameră premium, de asemenea ele nu se pot obține prin cerere pe forum.
 8. În acest topic Administrația serverului de TeamSpeak PubZone, va posta anunțuri despre update-urile, upgrade-urile și downgrade-urile.
 9. Salut, bine v-am găsit în primul rând, cu părere de rău, fostul staff de pe teamspeak a ales să distrugă serverul de TeamSpeak3 și să plece, începând din această seară cu acordul lui @GanGster eu mă voi ocupa de tot ceea ce tine de serverul de TeamSpeak3! Cei care ați avut grade și canale permanente vă aștept cu un mesaj în privat sau cu un reply la acest topic cu accesul și numele la canal! O seară plăcută vă doresc. Cu stimă, NarcoTic.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...