Jump to content

Opticum

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Opticum

 • Birthday 02/13/1987

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. După ce apocalipsa zombie se răspândește dintr-o închisoare din Londra, Marea Britanie este adusă în genunchi. Răspândirea virusului este limitată temporar, dar, fără un leac, este doar o chestiune de timp înainte de a-și rupe granițele și cea mai mare problemă a tuturor ... zombie cu abilități de luptă sunt acum îmbunătățite. Cu sud-estul Angliei, în carantină din restul lumii, folosind frontiere fortificate, inteligența constată că omul de știință responsabil pentru izbucnirea focului este viu și bine în Londra. Odată cu recuperarea lui fiind singura speranță de vindecare, o echipă de opt so
 2. Un student timid și retras, de 18 ani, de liceu este înstrăinat de părinții săi și respins nemilos de colegii ei.Disperată și izolată, ea se încredințează în propria sa reflecție - și în oglindă își găsește gemenela ei imaginată, o persoană care o sprijină, o încurajează și o știe toate dorințele ei secrete. Atunci când locurile de comerț "fete", sexualitatea reprimată și violența feroce izbesc cu un sentiment de libertate periculos.
 3. O pui plover nu a învățat să zboare când familia lui migrează în toamnă. El trebuie să supraviețuiască iernii arctice, dușmanilor vicioși și el însuși pentru a fi reunit cu iubita lui în primăvara viitoare.
 4. Gellert Grindelwald a scăpat de închisoare și a început să adune adepți la vrăjitorii săi de vârf, deasupra tuturor ființelor non-magice. Singurul capabil să-i oprească este vrăjitorul pe care la numit cândva pe cel mai apropiat prieten, Albus Dumbledore. Cu toate acestea, Dumbledore va trebui să caute ajutor de la vrăjitorul care a împiedicat Grindelwald o dată în urmă, fostul său student Newt Scamander, care este de acord să ajute, fără să știe de pericolele care stau în față. Linile sunt trase ca dragostea și loialitatea sunt testate, chiar și printre cei mai buni prieteni și familie, într-
 5. An evil Mermaid falls in love with Marina's fiancé Roman and aims to keep him away from Marina in her Kingdom of Death under water. The Mermaid is a young woman who drowned a few centuries ago. Marina only has one week to overcome her fear of the dark water, to remain human in the deathly fight with the monsters and not to become one herself.
 6. Stabilit într-o lume de mii de ani în viitor. Orașele orașului se îndreaptă acum pe glob pe roți uriașe, devorându-se unul pe celălalt într-o luptă pentru diminuarea permanentă a resurselor. Pe una dintre aceste orașe masive de tracțiune, Tom Natsworthy are o întâlnire neașteptată cu o tânără misterioasă din Outlands, care își va schimba cursul vieții pentru totdeauna.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.