Jump to content

dragoNu.

Members
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dragoNu. last won the day on March 3 2020

dragoNu. had the most liked content!

Reputation

10 Good

About dragoNu.

 • Rank

  Newbie
  Newbie
 • Birthday 02/17/2002

Personal Information

 • Sex
  Male

GFX Related

 • Graphic Skill
  Advanced

Recent Profile Visitors

1,062 profile views
 1. Cer T/C si unpinned ! Mulțumesc ! @Zayon Pentru cine are de discutat cu mine, @krtgraphics pe Instagram.
 2. Un mic update forță zic eu - - - - - - - - - - - - Și un mic artwork, acesta este primul meu illustrate/art/drawing fără tabletă grafică, doar cu mouse-ul. Aștept orice fel de părere, idei și sfaturi în ce pot schimba sau de a adăuga în astfel de lucrări, în acest domeniu ? ? !
 3. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team! ~ © drgn. & ~
 4. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team! ~ © drgn. & ~
 5. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team! ~ © drgn. & ~
 6. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team!
 7. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team!
 8. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team!
 9. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team! Tag-ul "GFX" al topicului va fi schimbat in "Member" (removed from duty by Zayon).
 10. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team!
 11. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team!
 12. Conform regulamentului, respectiv liniei: " - [ 3 ] Inactivitatea a mai mult de 21 de zile a unui creator de portofoliu duce la - T/C " acest topic este închis în cauză. Pentru redeschiderea portofoliului, rog a da un PM unui Designer/Leader din Graphic Team!
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.