Jump to content

TacTical

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About TacTical

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Sunt Pe Cs.PubZone.Ro Sunt Administartor
 2. - De ce doresti gradul de moderator?: Vreau sa Ajut Comunitatea. - Pe ce categorie doresti gradul de moderator?: Counter Strike: 1.6 Si Forum Si Am Facut Cerere Pe Cs.PubZone.Ro - Descrie-te in cateva cuvinte. Ce defecte ai? Ce calitati?: Defecte: Istet,Cuminte. Calitati: Descurcator,Ascultator,Unerori Rau Sunt. - Cum te vezi in viitor?: Voi Fi Alaturi de Prieteni Mei Depe PubZone. - Ce ai modifica la comunitate? Ce propuneri noi ai aduce?: Nu Modific Nimic Las Asa Cum Este. - De cat timp activezi in domeniul comunitatilor? Ai mai avut accese pe alte comunitati? Exemplifica: Eu Nu Gaseam Deloc O Comunitate Si Un Server De Treaba Dar Am Gasit Unul Pe Comunitate Aici. - De ce ai parasit celalalte comunitati? Ce nu ti-a placut?: Nu Mi-a Placut Ca Nu Erau Adminiii De Treaba si Nu Stia Nici Sa Adminieze. - Alte precizari?: Multumesc Pentru Raspunsuri!!!!!!!
 3. - De ce doresti gradul de moderator?: Vreau sa Ajut Comunitatea. - Pe ce categorie doresti gradul de moderator?: Counter Strike: 1.6 Si Forum - Descrie-te in cateva cuvinte. Ce defecte ai? Ce calitati?: Defecte: Istet,Cuminte. Calitati: Descurcator,Ascultator,Unerori Rau Sunt. - Cum te vezi in viitor?: Voi Fi Alaturi de Prieteni Mei Depe PubZone. - Ce ai modifica la comunitate? Ce propuneri noi ai aduce?: Nu Modific Nimic Las Asa Cum Este. - De cat timp activezi in domeniul comunitatilor? Ai mai avut accese pe alte comunitati? Exemplifica: Eu Nu Gaseam Deloc O Comunitate Si Un Server De Treaba Dar Am Gasit Unul Pe Comunitate Aici. - De ce ai parasit celalalte comunitati? Ce nu ti-a placut?: Nu Mi-a Placut Ca Nu Erau Adminiii De Treaba si Nu Stia Nici Sa Adminieze. - Alte precizari?: Multumesc Pentru Raspunsuri!!!!!!!
 4. Nick: TacTical Varsta: 36 Steam : silviu1987 on Ore jucate pe server: https://www.gametracker.com/player/TacTical/93.119.26.165:27015/ Rangul Actual:Helper +vip Randul Dorit: Administrator +vip Motiv upgrade: casa dau ban la cei cu coduri
×
×
 • Create New...