Jump to content

sNok3

Members
 • Content Count

  83
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sNok3 last won the day on March 19

sNok3 had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

2 Followers

About sNok3

 • Rank
  Co-Owner - GOARENA.PUBZONE.RO

Personal Information

 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/sNok3_Black/
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

334 profile views
 1. Salut! Nu cred ca numele meu are o inima, dar nu sunt probleme :). Nici motivul "aimbot" nu cred ca are =)) dar este ok. Esti prima persoana care a facut o cerere de unban la un ban dat de mine si ce pot sa spun, sunt "fericit". Din moment ce eu si alti playeri ajungem la acelasi rezultat final si la aceeasi parere ca tu ai "cits" nu crezi ca este deja evident? Credeai ca daca o sa te verific in PC de hack nu o sa ma mai uit sa vad daca ai? Exista hack-uri de n tipuri si cele mai multe au inceput sa le faca sa nu lase nici macar o urma in PC si am vrut sa verific daca ce ai este ceva slab sau este ceva pe stick. Evident stiai deja ca nu lasa file-uri in partitii asa ca nu ai avut probleme cand ti-am zis sa-mi arati. Totusi... Mi se pare curios cum pe server esti jucator de ESL si din ce am vazut la competitive jucate de tine pot spune ca esti mediocru (la nivel de skill, evident). Prin urmare, nu cred ca este nevoie sa-mi justific ban-ul, iti voi lasa unul din demo-uri si daca e nevoie iti voi mai da (nu mai stiu exact in care din ele a fost nevoie sa ma uit doar 1 minut si se vede clar cum tinta sare in mod mecanic). Faptul ca ai donat 15 euro nu inseamna ca esti de ne atins, din contra, esti al 4-lea vip care isi ia ban pentru cheating si altii au fost in top. (ca paranteza, cu aim, oricine poate ajunge top 1 cu 70k xp) Acestea fiind spuse, iti urez bafta, si inca o chestie, ce ai dat tu acolo este Steam ID 64 si la cerere scrie clar Steam ID. https://ufile.io/1fp2xb5m
 2. Salut, nu cred ca era asa greu sa verifici sourcebans sa vezi cine ti-a dat ban. Boticiu este admin-ul care ti-a dat ban si momentan vizionam Demo. Voi reveni cu un reply dupa ce am luat decizia finala.
 3. Respins. Daca vei mai face inca o postare vei primi warn pe forum.
 4. Sincer, consider ca nu mai este nevoie sa verific acel demo, tinand cont ca ai game ban 0 zile https://ufile.io/a76bqud3 EDIT: Ban-ul ramane.
 5. Salut, noi nu avem grad Diamond, este posibil sa fi gresit server-ul. P.S.: La cererile unban exista un model care trebuie respectat.
 6. Salut. Probabil nu a fost de clar modelul, am atasat un link pe care sa vedeti informatii despre ban. Nu inteleg ce este atat de greu. Ai fost banat pentru cont duplicat, ceea ce de obicei inseamna ca ai mai luat ban pe un cont.
 7. @GanGster un warn aici pentru off-topic + multi-posting
 8. 1. Deci aplicatia este incompleta. 2. Am specificat in model unde se gaseste numele admin-ului. 3. Ne vom uita peste demo si vom reveni cu un verdict.
 9. 1. Este admin-ul in cauza. 2. Daca am dezactiva reply voi nu ati mai putea da comment. Atata timp cat nu esti cel care a primit ban nu ai dreptul sa raspunzi la o cerere.
 10. @GanGster te rog un warn lui lui @madnesofjuice.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.