Jump to content

Ganja

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ganja

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Deci nu sunt admini pe server dar exista pretentii de 20 de ore? Cred ca de aia este server-ul mai mult gol, daca tu esti detinatorul atuci nu prea o sa mai ai server-ul pentru multi timp. Mai ales ca majoritatea care cer admine sunt niste copilandri. Dar fie, din pacate n-am sa mai revin deloc. Este clar cum este administrat server-ul. Am asteptat 20 de ore un raspuns sa mi se spuna sa joc 20 de ore pe server :))). Foarte misto. Succes cu server-ul , o sa ai nevoie !!!!
 2. ¤ Numele tău: Matei ¤ Adresa dvs. Skype, abur: Nu folosesc ¤ Vârsta: 29 ¤ Limbile pe care le puteți vorbi: romana si engleza , ambele corect din punct de vedere gramatical. ¤ Locația ta: Bucuresti ¤ Experiență ca administrator: Am detinut multe comunitati din 2006 pana in 2017 cand m-am lasat, consider ca am suficienta. ¤ Link-ul orelor pe care le-ați jucat pe serverhttps://www.gametracker.com/server_info/178.239.20.49:27015/top_players/ trebuie să vă scrieți numele de utilizator? Nu am ore pe server. ¤ Motivul că doriți să fiți administrator: Caut un server unde sa joc relax si fara codati.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.