Jump to content

qRedd

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About qRedd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. 》 Nick: qRedd 》 Propunerea / Sugestia ta: Sa fie implementat sistemul de harti jucate. (sa putem vedea ce harti s-au jucat inainte de cea actuala) 》 Cu ce ar îmbunătății serverul: Ar ajuta foarte mult adminii in alegerea mapei . 》 Un link catre ideea/plugin-ul/modelul/harta/sunetul/s.a.m.d propus(a) de tine : -------- 》 Alte precizări: ---------
 2. Am inteles. Daca si ceilalti cred ca ar trebui sa te debanam , o sa primesti unban . Stai linistit. Pana atunci asteptam pareri .
 3. Atasez dovada . Link : http://www.girlshare.ro/3769743143.1 Dupa parerea mea ,se vede clar ca in unele momente iti sare tinta .. Ma faci sa cred ca ai si wall. Daca ti-a fost cerut WG de catre un alt admin si ai fost curat , asta nu inseamna ca daca joci in alta zi nu poti juca cu hack-uri. Te poti uita peste demo. Sa vedem ce parere au si ceilalti . Daca o sa ajungem la o concluzie ,ca nu ai nimic suspicios , o sa fi debanat.
 4. De la mine ai PRO , acum sa vedem si activitatea ta.
 5. L-am prins si eu acum. Jucatorul e banat!
 6. 》 Nick: qRedd 》 Propunerea / Sugestia ta: Comanda amx_addban da diferite erori. 》 Cu ce ar îmbunătății serverul: Cu destule , in special pentru admini. 》 Un link : Atasez dovada : https://imgur.com/a/Ow1BnZZ 》 Alte precizări: Pe langa eroarea cu invalid ip , mai exista alta si cu Invalid SteamID. Mentionez , ca ip-ul este scris corect , la fel si steam id-ul. Nu este prima oara cand se intampla. La majoritatea advanced ban-urile pe care le-am dat s-a intamplat. Am incercat metoda cu ghilimelele: amx_addban "exemplu" "192.3.4.2.55" 0 aim ,si nu a functionat nici asa. Sper sa rezolvati.
 7. 》 Nick: qRedd 》 Propunerea / Sugestia ta: Sa se implementeze sistemul de team ( comenzile amx_spec / amx_ct / amx_t) , iar comanda amx_addban sa fie refacuta ,deoarece are probleme . 》 Cu ce ar îmbunătății serverul: Cu destule , in special pentru admini. 》 Un link catre ideea/plugin-ul/modelul/harta/sunetul/s.a.m.d propus(a) de tine : -------- 》 Alte precizări: Nu am ce sa precizez , decat ca, se poate observa clar , ca nu exista comenzile amx_spec..... si amx_addban nu functioneaza asa cum trebuie.
 8. Sa vedem ce spune Robert si ce dovezi are . Pana atunci ramai banat.
 9. ¤ Numele tău: qRedd ¤ Adresa dvs. Skype, abur: email: [email protected] ¤ Vârsta: 16-17 ¤ Limbile pe care le puteți vorbi: romana , engleza si putin franceza. ¤ Locația ta: Buzau , Romania ¤ Experiență ca administrator: 3 ani ¤ Link-ul orelor pe care le-ați jucat pe server: Nu am prea multe dar o sa fac. (mentionez ca am jucat pe server cu alt nume) ¤ Motivul că doriți să fiți administrator: Am gasit destui codati pe server si nu a avut cine sa-i rezolve:) + am vazut ca vreti sa cautati admini.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.