Jump to content

Hoffmann

✧Premium✧
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Hoffmann last won the day on March 27

Hoffmann had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

5 Followers

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Salutare din nou, Propun sa se scoate meniul de VIP pe timpul zilei ( cat nu e free VIP ) pentru ca sunt multi care isi cumpara arma din prima runda cand nu cred ca e corect, prima runda sa fie de "incalzire". Desi li s-a spus de foarte multe ori, acestia ( nu dau nume momentan ) continua sa joace cu arma in prima runda ceea ce mi se pare abuz de VIP. Stima.
 2. Salutare, Cred ca ar fi util daca adminii ar avea acces si la comanda amx_extend. Se poate intampla sa te iei cu jocul si sa dai vot in ultimul minut. Ca sa se poata termina runda cum trebuie se poate extinde harta curenta cu 2 minute cu amx_extend si apoi se poate schimba.
 3. Propun ca in topicul de banlist sa aibe acces doar cei cu grad, daca se poate fiecare admin sa aibe acces doar la topicul sau pentru a preveni postarile inutile precum cea de mai jos :
 4. Salutare, Nu stiu daca a observat cineva o treaba .... daca e serverul full si vrea un slot\admin sa intre, nu il lasa. In acest moment e serverul full si eu nu pot intra. Normal ar fi ca un jucator fara grad\slot sa ia kick si sa elibereze un loc pentru cei cu grad\slot. Cred ca ar trebui sa aibe prioritate gradele, apoi sloturile, apoi playerii.
 5. Acele dungi pot fi de la urmatoarele, nu neaparat in ordinea asta : monitor, placa video, memorie RAM, cablu VGA ( sau ce ai tu intre monitor si placa ). Trebuiesc verificate toate pe rand. Scuza-ma ca te intreb....mai ai monitor KTC ? Din ala cu tub ?
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.