Jump to content

Hoffmann

✧Premium✧
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Hoffmann last won the day on November 16

Hoffmann had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Limbajul tau de primata ma face sa te ignor.
 2. Ai fost raportat pe [email protected], doar ti-am cerut un wg pe care nici acum nu il vad.
 3. Nick : Andrian2k19 IP : 89.35.85.3 SteamID : STEAM_0:1:244898271 Motiv : no.wg Durata : permanent Dovada : https://imgur.com/a/sLWf7j1 De trei ori il rog sa imi dea un wg, de trei ori e tare-n gura.
 4. PRO PRO PRO. Merita grad mai mare, cunoaste comenzile, recunoaste bine codatii, e locul 1 in top 15. Deci PRO.
 5. Trebuia sa faci alt post, nu alt topic. PRO pentru admin.
 6. Cine naiba i-a dat admin lui Diicot nu o sa inteleg vreodata. E inadmisibil sa nu stiu sa dai un gag, sa vorbesti ca pe maidan cu playerii si sa te razbuni pe jucatorii buni cerandule de 4 ori intr-o zi poze si wg ( Vlad are dovada, Khlona poate sustine ce zic ).
 7. Vlad, te rog sa citesti regulamentul si sa raspunzi corect la intrebare. Deci citeste regulamentul, editeaza cererea si din partea mea ai un mare PRO.
 8. Nu stiu pentru ce ai facut cerere dau eu cred ca esti fumat. Pe langa cererea asta de admin ( deja ai admin, nu stiu ce mai vrei de fapt, cred ca vrei cerere de UP ) nici nu stii comenzile. Indiferent care a fost intentia ta cu aceasta cerere, eu zic CONTRA. Eu nici admin nu ti-as fi dat, sau daca ti l-as fi dat l-as fi retras in secunda doi.
 9. Vezi, deja te-ai aprins si esti incoerent. Inainte sa-ti zic si eu la misto "tu cu mine mi te adresezi cu domnul Hoffmann" deja ma luasei la misto inainte. Ca sa-ti raspund elegant, ti-am raspuns cu gluma, sa-i zicem, precizata anterior. Dar tu n-ai inteles-o, ai luat-o ca pe o jignire si vii si plangi pe forum intr-o reclamatie penibila. Nu-ti fa tu griji, stie Seba cine are grija de server. Diicot e incepator, nu stie comenzile ( de asta ti-a dat gag permanent cu motiv "0" )....tu erai perfect cand ai avut prima oara admin ? Sa fim seriosi, e penibila reclamatia. Sorin nu a gresit cu nimic, mai mult de atat era de fata si tocmai ti-a demonstrat si el ca reclamatia ta e penibila. E ultima mea interventie pe topicul asta, nu am timp de banalitati penibile.
 10. Pune toata consola si arata-ne cum iei tu adminii la misto cu expresii de genul "adminii sunt prosti". Scuteste-ma cu textele ieftine, intr-adevar Diicot a dat gag permanent si la motiv a pus "0", a incurcat comenzile. Te-a mancat undeva si ai dat retry....ghinion. Data viitoare te rog sa nu mai iei adminii la misto cu glume ieftine si o sa te rog sa-ti vezi de treaba si jocul tau. PS. Mai ia-ma o data cu "pacalici" pe chat .... sa vezi mare vacanta ce-ti dau. Deja ti-o iei in cap.
 11. Nick : sTaR#|*Demonn. IP : STEAMID : STEAM_1:0:487721005 Motiv : no.wg + wg.rosu Durata : permanent Dovada : https://imgur.com/a/v61lJVY Ciudat, nu apare la amx_lastip
 12. 1. Regulamentul nu l-ai citit 2. "Dea" = Da .... dupa cum ai raspuns nu vad o atitudine obiectiva din partea ta, dimpotriva, misto-urile ieftine vor fi la ordinea zilei CONTRA.
 13. Nick : KetchuP IP : 5.15.254.207 SteamID : STEAM_1:0:1356456102 Motiv : wall + no.ss Durata : permanent Dovada : https://gofile.io/?c=PIRPQi
 14. Daca wg tau e cel din link-ul de mai jos atunci Madalina merita -1 la grad. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1825386 - wg lui Syem
 15. Rog sa i se dea remove, deja s-a ajuns departe. Nesimtirea lu are limite. Rog sa se scoata ban-urile primite aiurea.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...