Jump to content

Lemonadeee

Administrators
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 • PubCoins

  83 [ Donate ]

Lemonadeee last won the day on November 9

Lemonadeee had the most liked content!

Community Reputation

1,347 Excellent

5 Followers

About Lemonadeee

 • Rank
  Staff Manager

Recent Profile Visitors

599 profile views
 1. Am hotărât să oferim din nou VIP GOLD ( 2 săptămâni ) pentru cei ce au avut deja ( dacă doresc ). Singura condiție este să poarte numele serverului pe steam și să facă o cerere pe forum!
 2. @Eden, am dat amandoi probabil și am fost la o secundă distanță, că am dat cu !admin. Anyway.
 3. Bun, părerea mea e: Îi urmărești pe toți de la CT prin perete. Chiar și pe cel ce nu era la scări ( era spre scările la CT sau la 3 cutii ), apoi dai prin smoke ca și cum ai fi știut că o să sară peste sandwich. Eu n-am nevoie de 10 faze. Una ( solidă și bună ) mi-a fost de ajuns. Din partea mea rămâi banat.
 4. Am filmat de pe PC-ul lui @Zayon. Eram la el acasă să îmi fac laptop-ul, m-am jucat de pe contul lui, am prins faza clară, și n-am mai stat să-ți dau ban de pe laptop, așa că ți-am dat ban de pe contul lui @Zayon. Demo este la el, o să fie postat de către el.
 5. Văd că pe server sunt jucători conectați, deci problema cel mai probabil este din cauza PC-ului / laptopului pe care-l folosești. Te rog să anunți în topic dacă ai rezolvat.
 6. Salut! Cererea a fost acceptata si accesul setat. Zi-mi intr-un PM daca exista probleme la acces.
 7. Cerere acceptată. O să-ți pun adminul imediat. Topic închis.
 8. Pro. De preferat ar fi să schimbi numele, să știe jucatorii că ești român. Până să faci cererea asta, chiar am zis că ești ceva străin.
 9. Tipul joacă de câteva zile. Eu zic că are o activitate decenta
 10. @cnt92 a revenit ca si moderator pe server. A avut niste probleme cu un alt admin si de aceea s-a retras. Nici adminul ala, nu avea dreptul sa faca ce a facut. Am vorbit cu Daniel si a fost de acord sa revina ca admin :).
 11. Acceptat! https://pubzone.ro/forum/977-server-market/ Sa speram ca o sa prinda viata cat de curand.
 12. Daca vrei sa deschizi un server in comunitatea PubZone.ro, dar nu dispui de timpul necesar, materiale, etc, in aceasta sectiune poti face un topic in care sa-ti cauti un partener dupa model. Nume: Varsta ta: Cate ajutoare cauti: Pentru ce joc vrei sa faci server?: ( csgo, cs 1.6, L4D2, SA:MP, FiveM etc ) Ce mod vrei sa fie serverul: ( clasic, deathrun, hns, RPG etc ) Alete precizari:
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...