Jump to content

Retty ;x

Supervizors
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  36 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Retty ;x

Recent Profile Visitors

132 profile views
 1. Deocamdata multumesc ! Astept si restul Daca ai putea sa modifici avatar sa se vada scrisul mai bine si mai clar
 2. Ok .. Am uitat sa precizez ca topicul este doar pentru jucatorii GTA5 Cei care nu aveti treaba cu FIVEM va rog doar sa votati !
 3. Scripting fac in seara asta ce pot pe la 8 jumate ma vei gasi pe ts3 o discord dami om cu discord tau si vb am nevoie sa ma ajute cineva la teste. Serverul e deja cumpărat.
 4. dati respins ... a facut cerere pe toate serverele de pe forum inclusiv al meu ...... doar pentru a face +1
 5. Prea belea a fost acest film
 6. Descrierea propunerii: Salut, sunt dispus de a deschid un server de GTA 5 FiveM doar ca doresc sa stiu daca ar fi cineva interesat sa colaboreze cu mine ma refer la partea tehnica, adica sa creem serverul, la partea de a ma ajuta sa populam cat de cat serverul... si restul pe parcurs Ce avantaje prezinta propunerea?: mai multa lume pe forum, mai activat , etc. O data deschis serverul putem crea impreuna videoclipuri ce ar ajuta foarte mult la promovarea serverului/forum. Ce dezavantaje prezinta propunerea?:: nu stiu nu observ vreun dezavantaj.. dar daca este as dori sa-l stiu si eu ! Ai realizat un poll pentru topic prin care lumea sa voteze propunerea ta?: da Vreau sa impart cu voi aceasta oportunitate de a raliza acest server impreuna si sa ridicam aceasta comunitate in panzele albe ! Astept reply !
 7. Cate lucrari aveti nevoie? 2 Tip Imagine Avatar,Ranguri pentru Server Dimensiuni 1700x350 Imagine Stock https://www.eviloverlordgames.com/wp-content/uploads/2017/04/Sky-Moon-Skyline-Night-Star-Skyscraper-Sickle-668457.jpg Tematica / idei Pentru grade server nu am pretentii la imagine stock Text principal / secundar Retty ;x / ROMANIA.PUBZONE.RO Watermark PubZone Graphics Culoare sau Culori de baza sau preferate Cum credeti ca iese mai bine Culori text / texte Cum credeti ca iese mai bine Link catre ultima cerere https://pubzone.ro Alte precizari / mesaj catre designeri Pentru grade, gradele sunt: "Fondator", "Owner", "Co-Owner", "Maresal", "General", "Colonel", "Maior", "Sergent", "Slot", "V.I.P"
 8. Te voi incadra in probe ! ... Pm USER SI PASS
 9. BUNA SEARA DRAGI COLEGI ! Dupa cum spune si titlul, staff’ul ROMANIA organizeaza un “mic” concurs. Concursul va incepe de la 15 septembrie si va dura pana pe 14 octombrie (premiile vor fii primite pe 14/15 octombrie ) ! Urmatoarea chestie consta in a ne aduna cel putin 40 de persoane pentru a face acest concurs ! Deci avem nevoie de 40 de nick-uri diferite ! Participanti sa lase reply in acest topic cu : Nick [ pe server ] Premiile constau in : Locul 1 : 10 EURO + 1 Luna VIP Locul 2 : 1 Luna VIP Locul 3 : Admin grad Maior La data de 1 iunie 00:00 se va reseta si top-ul ! Ps. locurile care vor castiga banii , le vor primii PAYPAL ! Multa bafta ! ;))
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Nick: Propunerea: Alte precizari: Recomandam sa uploadati fisiere relevante pe: https://www.mediafire.com/ Recomandam sa uploadati screenshot-urile pe: https://postimages.org/ro/
 12. Voteaza serverul pe freakz: https://servere-cs.freakz.ro/cs_server-89.40.233.101-81341.html • Puteti sa votati zilnic accesand link-urile de mai sus! • Atentie: pe csservers pot vota doar cei aflati in Romania! • Cei care au votat lasati un comentariu mai jos cu: Votat!
 13. Salut , am adaugat plata prin SMS la GameTracker.rs , mai jos aveti modelul de plata: Romania Numarul la care sa trimiteti SMS: 1235 Formatul mesajului TXT GTRS Adresa IP Nume trimite mesajul la numarul 1235 Exemplu mesaj: TXT GTRS 89.40.233.101:27015 Numele.Tau Pret mesaj: €1.00+TVA https://www.gametracker.rs/sms_boost/ Ce este boosting-ul? * Serverul dvs. va aparea intre primele servere pe lista de internet, cat si vizitatorilor cand va aflati pe prima pagina (Boosted servers). * Cand serverul este boosted, automat veti aparea primul din cei 60 clienti , dupa ce alta persoana va trimite sms veti ajunge al 2-lea in lista celor 60 clienti, si tot asa pana veti iesi din lista de boosting. * Cu ce ne ajuta acest SMS? explicatie(pe intelesul tuturor): NE BAGA PLAYERI PE SV , SUNT CA SI DROPURILE CA SA INTELEGETI! (NE UMPLE SERVERUL SI IL TINE ASA O PERIOADA BUNA DE TIMP) Cei care dau Boost SMS sunt rugati sa lase reply, dupa modelul dat, pentru a tine evidentierea acestora. Nume: Data/Ora: Dovada:
×
×
 • Create New...