Jump to content

Zayon

Administrators
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • PubCoins

  118 [ Donate ]

Zayon last won the day on August 5

Zayon had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

2 Followers

About Zayon

 • Rank
  | Graphic & Theme Management •
 • Birthday 06/06/1995

GFX Related

 • Graphic Team
  Chief
 • Graphic Skill
  Veteran
 • Web Design
  Good

Recent Profile Visitors

401 profile views
 1. Salut, Nu am vazut in portofoliul tau un avatar facut cu textul pubzone si nici o semnatura, decat un banner ts3. Imi cer scuze, poate nu am vazut, dar cerinta aceea te rog sa o inteplinesti, dupa aceea vedem ce se intampla, pana acu imi place munca ta, dar cerinta trebuie indeplinita Cu Respect - Zayon
 2. Nu putem folosi bannerul din cauza ca logo-ul teamspeak-ului nu este cum trebuie, nu respecta culorile si nici modelul logo-ului. Vorbim mai multe pe discord daca e
 3. Tre sa modifici cateva mici chestii la ele, in rest vor fi ok. In PM-ul in care te-am adaugat @S4MYRA1 , te rog sa imi comunici discordul tau sa iti dau add si sa vorbim ce e nevoie sa fie modificat. T/C - Propunere acceptata, dar va fi pusa in aplicare doar cu lansarea noii teme PubZone!
 4. Imi place ceea ce vad, sincer, semnatura ar fi putut sa fie nitel mai oke, ma refer la acel shadow foarte inchis de la text, putea sa fie un violet inchis si mai soft dar in rest, Nice Work ! Acceptat !
 5. Pot sa zic ca avea si un silent aim, nu doar wallhack, that's for sure 100% Stiam eu ca nu e curat, sa joci perfect de fiecare data e al dracu de dubios. Adica ce-i aia sa joci prost? Nu stie băatu'.
 6. Ma scuzati ca dorm ziua si noaptea treaz... azi dimineata am verificat cererile si nu am observat. Demo : @R3ktSt4r123go.pubzone.ro - Pune si tu demo-ul tau te rog, tu ai stat mai mult pe el. Multumesc.
 7. Nu eu ti-am dat ban, eu doar am zis ce am avut de zis, nu zic ca ai hack, doar ca joci dubios si al dracu de bine, atata tot. Poate ai hack si o joci super smart sau poate nu ai hack si chiar joci bine. Infine, vom vedea pe demo, cand adminul care ti-a dat ban, va posta demo-ul.
 8. Parerea mea este ca tu mereu joci perfect, nu ai nici macar un moment in care sa joci prost... adica chiar si cei PRO au zile proaste, tu mereu perfecte... stii cum zic? Eu o sa zic un Contra, pentru ca nu cred ca absolut in fiecare zi din viata ta joci CS:GO la perfect. Si oamenii te omoara doar daca iti dau HS din noroc, ca daca te rateaza omu, instant flick spre ei si bang, i-ai curatat de pe harta...
 9. Pentru cei ce folosesc CC19, aceasta chestie cu SHIFT+ALT nu mai este asa, nu este nevoie sa apese SHIFT, cel putin
 10. Eu zic PRO. Acuma nu vad problema de activare in mai multe comunitati, parerea mea, eu mai demult (stie Glitch) am fost designer pe o comunitatea de al lui Ezel, poate unii dintre voi stiti, dar inafara de aia am mai fost designer si pe alte 7 comunitati, adica recordul meu a fost ca activam pe 8 comunitati deodata cam timp de vreo 3-4 luni, nu a fost usor ca peste tot era activitate dar da, pe unele eram moderator sau super moderator doar din cauza implicarii si nimeni nu a zis ca de ce activez pe alte comunitati... e o prostie in opinia mea, nu poti "opri" un om de a activa si pe alte comunitati daca el vrea sa faca asta, daca asta ii place. Totul ramane la alegerea lui Glitch.
 11. @Cenzuratu' & @CartofioR - refaceti battle-ul cu un stock needitat. Multumesc.
 12. V1 - V2 - Start VOT ! * ATENTIE * Fiecare vot lasat pentru o anumita lucrare trebuie sa fie bine argumentat, in caz contrar aceasta nu va fi luat in considerare.
 13. PM La mine cu creatiile si le voi pune eu! (Eu nu votez!)
×
×
 • Create New...