Jump to content

Zayon

Administrators
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • PubCoins

  171 [ Donate ]

Zayon last won the day on November 11

Zayon had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

6 Followers

About Zayon

 • Rank
  Graphic & Theme Management
 • Birthday 06/06/1995

GFX Related

 • Graphic Team
  Chief
 • Graphic Skill
  Veteran
 • Web Design
  Good

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. Nu te-ai schimbat deloc, tati ! :)))
 2. Ai dat ban-ul cu o secunda mai rapid atunci, csf, aparuse mesajuld e ban dupa ce amd at noi direct pe multi-hack... @Eden
 3. @Lemonadeee @alt_BroBro Aici Demo-ul
 4. Am 3 conturi cu VAC, asta ca sa stii, 1900 de zile, 1800 de zile si vreo 900 de zile. Ala cu 1900 pentru WALL (socoteste tu cu cati ani in urma), ala cu 1800 de zile, coechipier codat, si ala cu 900 de zile, coechipieri codati (mai multi, adica eu singur fara cod siceilalti 4 cu wall) adica toata echipa a fost banata deodata instant... si cei de la VAC cand am trimis ticket, au zis ca sistemul a detectat cod si asupra mea... ceea ce nu am inteles cum... dar am lasat-o balta ca nu ai cum sa scapi de VAC. Cand am primit admin aici, aveam cont nou nout facut, doar ca sa joc go pe server, si stiu ca tu cel putin ma rupeai, nu aveam o sansa nici macar sa dau, dar de atunci am avansat, macar acu te mai bat cateodata... iar nu aveam Prime, eram admin fara prime, dupa am zis ca daca toti adminii au prime, imi cumpar prime si cateva skinuri doar ca sa nu zica playerii ca sunt codat daca incep sa dau mai tare in ei... mna, cre ca am explicat istoria mea in cateva cuvinte.
 5. @Eden - Te voi contrazice pentru fraza ca "Adminul se joaca cu codati pe server", deoarece chiar in primul demo Bamse chiar se uita pe codat. Infine, problema aici este ca toti jucatorii care is mai buni in unele runde, decat Alin, toti sunt "codati" si adminii mereu is pusi la treaba pe jucatori care n-au nimic... Am cel putin 400GB de demo doar din reclamatiile lui Alin, demo-uri de mai mult de 30 de minute durata... Hai sa fim seriosi. Si de cate ori mi-a zis "Ba cheama un admin competent ca tu esti varza".... nush, ar fi trebuit sa ii dau ban cateva ore de fiecare data dar am zis ca il las ca e nervos, dar mereu se oftica, mereu urla, mereu da rage-uri aiurea... Eu recomand un Ban temporar pentru Alin, asa de linistire. Pentru Admini e alta faza, aici daca sunt 6 Admini online, ar trebui ca toti adminii sa se uite pe un singur codat raportat ? Daca unu e spec, restul se joaca, doar ca tu ca admin poti vedea adminii online si poti vedea adminul spec (este in lista de admini, dar nu apare pe TAB).... Cu Respect - Zayon - Adminul incompetent.
 6. Avand in vedere ca mereu pe server urlii ca fiecare e codat, iar pe mine m-ai facut indirect, incompetent de mai multe ori la rand cand m-am uitat pe cei pe care i-ai raportat ca si codati (mai adaug si ca mereu cand eram eu pe server ca admin si raportai un jucator, imi ziceai "cheama ba un admin competent ca tu esti varza coaiee, varzaaa")... parerea mea e ca aceste 2 reclamatii de admin nu o sa te ajute deloc, ba din potriva, te va duce catre un ban de 30 de zile decente ca sa te potolesti si sa te gandesti de 2 ori cand urli/tipi/dai rage si reclami admini aiurea. Pe scurt 90% din cei pe care i-ai raportat nu erau codati, cel putin cand eu m-am uitat pe ei, ai mai nimerit si tu codati dar cam putini, inafara de asta daca cineva e mai bun ca tine, asta nu inseamna ca e codat, nu esti singurul jucator bun de pe server care joaca Suspect de bine in fiecare zi, nu are zile proaste, si daca cumva rateaza glontul si e omorat, ii numeste pe toti codati. Inafara de tine mai sunt jucatori buni cum ar fi Bucuras, nu zic ca e mai bun, dar joaca foarte bine, ma mir cum de nu zici ca are coduri cand te rupe pe server. (Nu mereu, dar cand o face, vocea ta e pe mut?). Cu Respect - Zayon aKa Adminul incompetent P.S : Nu baga de seama daca am facut greseli 'agramate'.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...