Jump to content

Sabrina McKenzie

❣Girl
 • Content Count

  75
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

5 Followers

Personal Information

 • Sex
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Cu toate că nu e pentru un admin reclamația,Vreau sa răspund. Vocabularul playerilor e foarte urat, am văzut ss urile. Din moment ce ai spus că era un fondator și un manager pe server,trebuia să facă ceva unul dintre ei doi,dar totuși nu înțeleg de ce nu au făcut o. Următoarea dată când vor mai înjura și voi fi de față,ii voi bana două ore pentru limbajul neadecvat Și în legătură cu codul, eu știu că nu ai cod,cunosc movement ul ala,am Mai spus că nu ai nimic,dar nu ai ce sa le faci astora care tot continua sa spuna,daca îi voi mai vedea,le voi da gag respectiv ban.
 2. Ban ul de 60 de minute se putea da doar după ce i ai mei dat ban 3-5 minute de mai multe ori. Chiar daca a injurat sau vorbit urat, gag se da prima oară 3/5 minute,după,in cazuri mai "extreme",60/120 de minute
 3. Star, daca realkep nu știa să facă,trebuia să te cheme pe tine. Din moment ce avea probleme cu dat wg ul,trebuia să te anunțe, eu așa aș fi făcut și în felul asta nu ar fi avut bani. Totuși pune wg ul aici,Te rog. Să fie dovada că a făcut. Aștept reply cu wg
 4. Gag ul se da de maxim 5 minute,nu de 10,indiferent de gravitatea situației. Daca player ul tot continua, se rezolva cu ban de 120 de minute. Puteai să mă chemi pe mine sau pe Elena,eram pe ts,am fost astăzi toată ziua. Gag nu se da pentru 10 minute. In schimb,nici retry după gag nu se da. Dar totuși nu trebuia să i se dea pe o perioadă așa de mare de timp. Presupun că aveuse motiv drept injuriile, nu a pus snapshot uri,dar asa se deduce.
 5. Pe poze se vede clar că înjuri Intr un mod nu foarte obscen,dar totuși obscen . Chiar daca nu ai înjurat de "fondatorul de aici",tot ai adus injurii,și nici măcar nu au fost clare sa zic așa. Părerea mea este că reclamația nu își are rostul. Daca eram eu, și înjurai de fondator , aveai ban permanent.
 6. Numele Canalului : Sabrina Numele sub-canal (Maxim 2 daca doriti): - Unique ID: +7GigB/WkV2iI7AeWTVF3B9InnI=
 7. Voi răspunde că sa se vadă că am văzut reclamația:)) Eu rămân la părerea mea,rezolvați va problemele ,nu mai băgați și pe alții. Fondatorii vor decide ce se va întâmpla,stiti foarte bine părerea mea.
 8. Stii foarte bine ca de cand ai intrat pe server,am fost in relatii bune.nu poti nega asta. In legatura cu mox,ca abis il ajutam sa stranga dovezi, i am spus doar ca daca are nevoie sa dea ban,il ajut eu(are niste probleme cand da ban,asa ca m am oferit sa il ajut eu). Si am spus ca il voi ajuta DACA are DOVADA! Este datoria noastra sa facem lucruri de genul. Stiu destul de multe lucruri,dar nu se merita sa incepem iar un scandal. Asa ca pot spune ca reclamatia asta a fost facuta din nervi. Nu mai cautati scandal, nu mai jucati cu kkt uri , nu poti spune ca nu ai comenzi personalizate. Daca mox va gasi ceva suspect,il voi ajuta. Daca nu,atunci asa sa fie. Este responsabilitatea noastra ca admini,again.
 9. PRO + că este băiat de treabă,știe de caterinca
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.