Jump to content

GanGster

Administrators
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

GanGster last won the day on March 12

GanGster had the most liked content!

Community Reputation

168 Excellent

About GanGster

 • Rank
  Community Founder & Manager
 • Birthday 01/22/1984

Personal Information

 • Steam
  STEAM_0:1:17954346
 • Sex
  Male

GFX Related

 • Graphic Skill
  Good
 • Web Design
  Beast

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Ai gresit sectiunea !, topicul a fost mutat in https://pubzone.ro/forum/7-problemeintrebari/ Recomandarea mea este sa-ti cumperi un host ieftin de 18 sloturi, costa maxim 3 euro lunar (ai serverul gata instalat, addons-uri gata facute). https://csforce.ro/clienti/cart.php?a=confproduct&i=0 Nu mai tine nimeni servere de jocuri in pc, mai ales daca ai internet RDS, cu siguranta prietenii tai nu se vor putea conecta pe server, iti trebuie ip fix (routabil). Nu cred ca te va ajuta nimeni cu aceasta problema, dar incearca ce sa zic, eu doar ti-am dat un sfat.
 2. DNS: RPG.PUBZONE.RO IP Server: 5.254.59.87 Motiv: Lipsa de interes din partea staff-ului. Au renuntat la proiect, dupa doar 20 zile de la deschidere. Sancțiune: DNS Sters, nu vor mai putea detine server in aceasta comunitate. Staff: @karedix @Sivix
 3. DNS: PRO.PUBZONE.RO FORUM: https://pubzone.ro/forum/1242-competitive-»-pro/ Bine ai venit ca Project Manager Iti urez multa Bafta cu Serverul ! Pentru modificari forum sau alte intrebari, nu ezita sa ma contactezi.
 4. DNS: old.pubzone.ro FORUM: https://pubzone.ro/forum/1236-classic-»-old/ Bine ai venit ca Project Manager Iti urez multa Bafta cu Serverul ! Pentru modificari forum sau alte intrebari, nu ezita sa ma contactezi.
 5. DNS-UL A FOST CREAT : LOVRIN.PUBZONE.RO Categoria Serverului: https://pubzone.ro/forum/1228-clasic-»-lovrin/ Daca ai alte intrebari nu ezita sa ma contactezi in Privat. Bine ai venit in comunitatea pubzone ca Project Manager . Bafta cu serverul !
 6. Te astept cu o alta cerere cand esti gata cu serverul, Din pacate nu iti pot accepta din urmatoarele motive: Serverul nu este finalizat : Resursele rapide nu functioneaza. (astept de 10 minute la descarcarea resurselor) Numele serverului nu l-ai schimbat. In gametracker nu a fost adugat. Cand faci o cerere asigura-te ca, corespunzi cerintelor minime. Nu acceptam servere nefinalizate, cautam servere de calitate nu cantitate.
 7. Dezinteres: @Moldo Nu a mai intrat pe forum de pe 13 Martie
 8. DNS: FURIEN.PUBZONE.RO IP Server: 193.70.76.171:27015 Motiv: Parasirea comunitatii fara un anunt prealabil. Sancțiune: IP server banat in comunitatea pubzone, DNS Sters, nu va mai putea detine un server in aceasta comunitate, ban permanent staff-ului. Staff: @pHeNoMeNaL^ @PriceLess @RiXeNNN.
 9. Vei primi key-ul in privat mesaj.
 10. Vei primi key-ul de activare si instrucţiunile in Privat Mesaj.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.