Jump to content

GanGster

Administrators
 • Content Count

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28
 • PubCoins

  27,402 [ Donate ]

GanGster last won the day on November 10

GanGster had the most liked content!

Community Reputation

85 Excellent

About GanGster

 • Rank
  Community Founder & Manager
 • Birthday 01/22/1984

GFX Related

 • Graphic Skill
  Good
 • Web Design
  Beast

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. @Alin_ iti sugerez sa faci o cerere de admin, le dai personal ban daca consideri ca au cod si alti admini stau degeaba. (din partea mea vei avea un PRO, doar sa-mi dovedesti ca esti un admin bun) Te asigur ca vei da multe banuri aiurea si nu vei rezista ca admin mai mult de 2 saptamani. (Vei fi genul ala de admin "daca te omoara cineva de mai multe ori va primi ban") Vei vedea si tu ca admin cum este : sa-ti urle cineva toata ziua in cap ca ala are coduri, sa te bagi spect pe suspect, iar repsectivul sa fie curat, te mai bagi si tu la joc 5 minute iar iti urla si tot asa. (iti doresc sa treci si tu prin ce trece un admin, cand este stresat de jucatori ca tine) In primul rand te rog de azi, daca nu vei face cerere de admin, foloseste te rog ca report [email protected] codat, nu mai tipia la admini sa se uite pe x si y, au permisiunea mea sa-ti dea ban 1 luna sa te potolesti daca continui asa. Esti un jucator fidel serverui, dar te strica defectul asta al tau (pui prea mult suflet cand joci, te oftici prea mult pentru nimic) Este un server public fiecare joaca cum poate cum stie, sunt jucatori mai buni ca tine pe server si jucatori mai slabi, sunt si codati ca pe toate serverele. Ai fost si tu raportat ca suspect de nenumarate ori, si le-am spus ca esti curat, tu daca dai raport si vezi ca nu este cum zici tu mai faci si adminii incopetenti . Avem in 8 luni 1139 banuri date nu prea cred ca adminii stau degeaba, poti verifica si tu statistica. https://csgobans.pubzone.ro/ Daca ti-am scris atat inseamna ca tin la tine ca jucator si vreau sa te fac sa fi mai competitiv pe server. Normal ar trebui sa-ti dau ban cum am promis si pe forum si pe server, pentru aceasta reclamatie care este in defavoarea ta, majoritatea au spus ca este curat, iar adminul Bamse a procedat foarte corect . O zi buna !
 2. Vad ca deviem de la subiect... ramaneti strict la subiect.. va rog eu. subectul este : Daca adminul a procedat corect Daca jucatorul este curat
 3. Eu nu mai dezvolt acest topic, prefer sa astept si pararea altor admini/jucatori. Verdictul meu in legatura cu acest subiect este ca: 1. Bamse si-a facut datoria cand i-ai spus sa se uite sa uitat se vede in primul demo clar. 2. Nu are coduri acest jucator. Practic nu ai dreptate nu ma intereseaza alte subiecte, aici se discuta strict pe aceasta reclamatie.. Asteptam si alte pareri @Lemonadeee @ofllinE sau alti admini/jucatori.. Nu doresc ca acest topic sa se dezvolte prea mult..
 4. M-am uitat pe Demo 1 nu are nimic.. nu cred ca mai are rost sa ma uit pe demo 2 sau 3.. asta este ALIN al nostru In primul rand ai mai fost avertizat de mine in trecut pt ca esti esti prea ofticos pe server: Tipi toata ziua cat timp joci pe server, daca te omoara cineva consecutiv pentru tine acel jucator este codat.. Astept parerea altor admini sau jocatori de pe server sa confirme ca esti prea ofticos.. daca ai ajuns sa-ti faci cont pe forum dupa 3 luni doar sa faci 2 postari, din care ambele sunt cu reclamatie admini este clar pentru mine si evident scopul tau.. Mai bine faceai o cerere de admin si te asigur ca dadeai ban dupa ban degeaba cu toata experienta ta de Global. Pt mine este simplu, nu accepti sa fie cineva mai bun ca tine pe server. te-am luat si eu de cateva ori si ai ieit de pe server de nervi :). Nu mai zic nimic, trebuie sa fim corecti si astept parerea altor admini/jucatori sa nu crezi ca am ceva cu tine sau iau apararea unui admin.
 5. RECLAMATIE NEFONDATA .. Se va rezolva in reclamatia facuta pentru Bamse Nu vad sa anunti/scri pe [email protected] nume codat ca raport.
 6. Nu cred ca era cazul de reclamatie, daca adminul a considerat ca nu are coduri asa este .. Ma voi uita pe demo Iar daca tu esti Alin de pe server ala oficos care tipi toata ziua pe server ca toti au coduri e clar, Ma voi uita pe demo-uri daca nu are nimic , ai ban pe forum si pe server Alin. Vad ca mai ai o reclamatie copy paste te-ai pus pe admini nu gluma Daca ai dreptate jucatorul va fi banat , daca nu ai dreptate vei fi tu banat,, sa fim corecti pana la capat
 7. Colegul meu a facut o greseala din lipsa de comunicare, aceast DNS ARENA este rezervat.. Te voi contacta pentru mai multe detalii , iti vei alege alt DNS..
 8. DNS-UL A FOST CREAT : HowHigh.PUBZONE.RO Categoriile vor fi procesate in aceasta noapte: Daca ai alte intrebari nu ezita sa ma contactezi. Bine ai venit in comunitatea pubzone ca Project Managers . Bafta cu serverul !
 9. 1. Schimba titlul serverului in CSX.PUBZONE.RO (DNS-UL a fost creat) 2. Cand vei avea serverul configurat iti voi face categoriile pe forum .
 10. 1. ReCiteste bine regulamentul 2. NU da Ban-uri fara dovezi (DEMO cu OBS, NVIDIA sau CONSOLA obligatoriu) 3. Nu da info jucatorilor pe ESP cand esti mort, esp-ul se foloseste strict pentru adminare. 4. Fara abuz de comnezi: Este joc liber, fara slay,slap,etc nici macar in gluma..
 11. 1. ReCiteste bine regulamentul 2. NU da Ban-uri fara dovezi (DEMO cu OBS, NVIDIA sau CONSOLA obligatoriu) 3. Nu da info jucatorilor pe ESP cand esti mort, esp-ul se foloseste strict pentru adminare. 4. Fara abuz de comnezi: Este joc liber, fara slay,slap,etc nici macar in gluma..
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...