Jump to content

GanGster

Administrators
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

GanGster last won the day on February 18

GanGster had the most liked content!

Community Reputation

132 Excellent

About GanGster

 • Rank
  Community Founder & Manager
 • Birthday 01/22/1984

Personal Information

 • Steam
  STEAM_0:1:17954346
 • Sex
  Male

GFX Related

 • Graphic Skill
  Good
 • Web Design
  Beast

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Am observat ca ai schimbat numele la server. Daca vrei modificari ce tine de forum, te rog sa-mi trimiti mesaj privat.. Bine ai venit in Comunitatea PUBZONE, iti urez multa bafta in popularea serverului. FORUMUL TAU VA FI : https://pubzone.ro/forum/1146-1v1-multi-arena-»-arenapro/ DNS: ARENAPRO si PROARENA
 2. Cererea este ca si acceptata, Iti fac acum DNS-urile. (la cat ai scris aici, cred ca te vei ocupa si de server ) Trebuie doar sa schimbi Numele la server in ARENAPRO .PUBZONE.RO , dupa care vei avea si categoriile pe forum.
 3. Daca nu faci o cerere corecta dupa model, nu va fi luata in considerare !.
 4. Votul automat pentru urmatoarea harta pe care o veti juca pe server, a fost adugat pe server ! Am adugat un Poll/Vot in acest topic. Votati hartiile preferate ! (Voturile sunt deschise pentru toti jucatorii de CSGO ) Am implementat votul automat din urmatorul motiv: Sunt jucatori care vor si alte harti, inafara de (dust2, inferno, cache, mirage), putini dar sunt, asa ca trebuie sa-i multumim si pe ei. Este alegerea voastra ce harta vreti sa jucati pe server, din aceasta cauza am implementat acest vot automat, nu vreau sa mai urlati toata ziua pe server, ca nu va place harta sau ca v-ati plictisit de aceleasi harti. Ce Votati aia Jucati este simplu. Vor rula urmatoarele harti pe server: (daca aveti propuneri de harti bune, imi puteti trimite privat mesaj @GanGster) de_train de_mirage de_alexandra de_overpass de_cache de_cbble_pro-mod (Versiunea veche Cobblestone, putin modificata) de_westwood de_dust2 de_toscan de_vertigo de_inferno
 5. DNS: RPG.PUBZONE.RO IP Server: 188.212.100.130:7777 Motiv: Parasirea comunitatii fara un anunt prealabil. Sancțiune: IP server banat in comunitatea pubzone, DNS Sters, nu va mai putea detine un server in aceasta comunitate, ban permanent staff-ului. Staff: @Sergiu & @GABRIEL.
 6. DNS: PGL.PUBZONE.RO (CREAT) Forum: https://pubzone.ro/forum/1138-clasic-»-pgl/ Bine ai venit ca Project Manager in comunitatea PUBZONE, Iti urez sedere placuta si multa bafta cu serverul. Daca nu va exista activitate (Populare) in urmatoarele 2 saptamani, serverul va fi exclus din comunitate. Pentru modificari sau intrebari suplimentare, nu ezita sa ma contactezi.
 7. @Sergiu Au mai fost servere de SA-MP prin comunitate, dar detinatorii nu s-au tinut de treaba (de popularea lui). Iti accept cererea cu cel mai mare drag, dar vreau sa vad implicare din partea ta, vreau sa vad ca te ocupi de server, cel purin in urmatoarele 2 saptamani. Daca nu vad activitate pe server, serverul va fi exclus din comunitate. (nu tinem servere goale in comunitate) Daca ai intrebari/modificari nu ezita sa ma contactezi.
 8. DNS: BB.PUBZONE.RO IP Server: 188.213.212.101:27015 Motiv: Lipsa de interes fata de server si forum. Sancțiune: Nu va mai putea detine server in aceasta comunitate. Staff: @Twix
 9. Specifica ce fel de boost doresti de la ei ? Sunt 3 feluri de boost-uri : Cel scurt (tine apriximativ 1 ora): Pret mesaj sms: €1.00 + TVA = €1.19 Saptamanal: daca stie cineva pretul sa lase un reply acestui topic. Licitatie: *Intrebari suplimentare despre Boost SMS trimite email la [email protected] Daca stie cineva mai exact, sa-l ajute cu informatii pe @samburel in acest topic.
 10. Cum v-am promis acum 1 saptamana, sistemul (plugin-ul) MVP a fost adaugat pe server. ATENTIE ! Doar membrii grup-ului de steam, vor avea acces la comanda !mvp si alte comenzi cum ar fi: !rs !resetscore sau !shop, pe care il vom adauga in curand. Daca nu esti membru, alatura-te grup-ului CLICK AICI sau pe poza de mai jos INFORMATII - MVP MVP este prescurtarea de la Most Valuable Player (Cel mai bun jucător al rundei respective) Melodia jucatorului, selectata in chat prin comanda !mvp, se va auzi la final de runda 10 secunde si va fi ascultata de toti jucatorii serverului. Daca va deranjeaza aceste MVP-uri/Melodii le puteti seta pe Mute sau un volum cuprins intre 20% si 100%, nu uitati ca trebuie sa fiti membru in grup-ul de steam, pentru acces la comanda !mvp de volum sau mute. In curand va fi creata o categorie pe forum pentru Cereri MVP-uri, toti jucatorii serverului go.pubzone.ro vor avea ocazia sa propuna melodii "MVP-uri" pentru server, cu conditia sa fie membru in grupul de steam si sa aibe o activitate mai mare de 10 ore jucate pe server. MVP-urile vor fi acceptate sau nu in funtie de voturile primte, prin PRO sau CONTRA). Vor putea participa la vot, doar membrii grupului de steam al serverului. MVP-urile adugate, le puteti asculta: AICI MVP-urile care vor fi adaugate pe viitor, nu vor mai fi afisate in link-ul de mai sus !. POZE:
 11. DNS-UL A FOST CREAT : RESPAWN.PUBZONE.RO Categoriile serverului vor fi create in curand. Daca ai alte intrebari nu ezita sa ma contactezi. Bine ai venit in comunitatea pubzone ca Project Manager . Succes cu serverul !
 12. DNS-UL A FOST CREAT : CSZ.PUBZONE.RO (Poti schimba Numele la server, am vazut ca te-ai razgandit si ti-am modificat eu cererea) Categoriile serverului vor fi create in curand. Daca ai alte intrebari nu ezita sa ma contactezi. Bine ai venit in comunitatea pubzone ca Project Manager . Succes cu serverul !
 13. Problema cu lag-ul pe server a fost rezolvata. Serverul ruleaza acum pe 128 Tickrate , nu se mai blocheaza, merge perfect. (VAR-ul este stabil, nu mai sare) Sper sa nu mai intampinam probleme de functionare in viitor. Vreau sa va mai anunt: In curand vor fi adugate urmatoareale module pe server: Sistemul !MVP (Doar membrii grup-ului de steam https://steamcommunity.com/groups/gopubzone vor avea acces la !MVP-uri. Daca nu esti membru, alatura-te grup-ului) Sistemul !SHOP !MVP-urile vor fi adugate in maxim 10 zile. SHOP-ul va mai dura putin, dar cu siguranta veti fi multumiti la finalizarea lui. Veti fi anuntati pe forum cand se vor aduga. momentan sunt in constructie ambele module. Va doresc sa aveti un GamePlay cat mai placut, pe serverul GO.PUBZONE.RO ! Cu stima GanGster !
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.