Jump to content

Goarna Arthur

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About Goarna Arthur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acum va scriu ți-e si lui GanGster(lui Santito i-am spus deja)
 2. Tot ce doresc e sa se rezolve ce am spus la subpunctul 2 si atunci voi fi motivat mai departe sa raman.O sa va dau numele persoanei in privat pe steam dacă e .
 3. Nu doresc sa îmi pierd accesul de pe server,dar eu zic ca nu ar avea sens sa rămân într-un loc unde sunt vânat:))) Lăsând gluma la o parte,aleg sa rămân cu accesul pe server(iar cererea de retragere nu o fost făcută la nervi,chiar m-am gândit de multe ori dacă vreau sa fac asta sau nu,apoi toate bârfele sunt pe What’s App,știu ca s-a întâmplat asta si cu Nutella când a fost scos din grup. Prin urmare,aleg să rămân fidel server-ului si să îl ajut cum pot,lăsând toate prieteniile si celelalte certuri in pace.Iar dacă e nevoie,pot sa vin cu imagini,ss-uri si nume la ce am spus anterior ca să susțin ce am zis.
 4. Nick : Arthur2K Grad : Admin Perioada : Pana o sa se ia măsurile necesare Motiv:Aș dori să îmi împart motivele in mai multe subpuncte: 1)Relație proasta pe care o am cu restul persoanelor cu acces de pe server(staff+2 fondatori) 2)Faptul ca știu cel puțin de o persoana din staff care joaca cu hack pe server ,și deși am vorbit despre asta si pe grupul de What’s App nu s-au luat măsuri. 3)Recent am aflat ca mai multe persoane din staff cu care nu mă înțeleg foarte bine(prefer sa nu dau nume) vor să iau ban pe server,făcându-mi demo si luându-mi fiecare fază suspicioasă,deși acum ceva timp toți râdeau de mine ca sunt paralel cu jocul si asa mai departe,mai nou sunt cel care joaca cu hack pe server ,totul începând de la niște Glume proaste .Am aflat de la o persoana cu acces pe care o respect foarte mult si e singura persoana care nu a plecat de lângă mine ca pe grupul de what’S app au fost puse filmulețe in care aveam “spinbot” deși am un bind la o sensivitate mare si pot sa o schimb apăsând acea tastă. 4).Exista multe bârfe pe server,si deși sunt conștient ca majoritatea sunt despre mine,nu prea mi-a păsat,iar acum in perioada in care nu o sa mai am acces pe server chiar nu o sa îmi mai pese. 5).Nu e prima oară când se intampla asa ceva(ex:Nutella) +desigur ca o sa continui sa joc pe server,îmi place foarte mult ,iar acum nu voi mai avea anumite bătăi de cap care veneau cu accesul primit pe server.Vă urăsc baftă cu server-ul iar cei care vor veni după mine să facă o treabă mai bună in rol de admin/helper/moderator etc... Cum ar spune Santito:Arthur OUT!
 5. Sincer eu zic ca ar fi ok harti de 2 vs 2 sau 3 vs 3 pe care sa le putem juca cand suntem putini pe server,sau chiar harti doar cu anumite arme(deagle,awp)dar sunt de acord si cu ideile colegilor mentionate mai sus
 6. Eu presupun ca toată lumea poate sa se schimba si zic ca merita o sansa.PRO
 7. Dacă poți sa fii foarte activ,din partea mea ai PRO
 8. Îți dau pro pt ca ești foarte activ ,dar mereu faci troll pe server si te distrezi (si poate doar de aceea intrii)dar ca sa ai acces trebuie sa te schimbi . Iti dau PRO ,dar dacă Primești acces,sper sa fii serios
 9. Eu cred ca merita unban,il stiu si in viata reala si imi este prieten bun,nu are hack si nu a jucat niciodata cu hack sau ceva de genu,are 3000 de ore in total in joc de pe toate conturile si pot sa garantez pentru el.
 10. Foarte activ pe server si serios.PRO😉
×
×
 • Create New...