Jump to content

Goarna Arthur

Banned
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Atunci o sa parasesc comunitatea asta de cacat plina de persoane de cacat si praf la joc.Noroc in viata,sper sa putreziti
 2. Cred ca daca primesc info de la o persoana de la cealalta echipa e ceva rau,dar nu cred ca se merita ban de ''wallhack''
 3. Zotsky=Mew,daca e nevoie va arat si perspectiva lui
 4. Prima faza e dubioasa ce e drept=)),dar ala highway l-am vazut cand am deschis prima oara usa,si dupa i-am dat peek unde l-am vazut ultima oara si inca era acolo,apoi mew mi-o zis pe disord ca ma tine cu awp car,si am iesit pref,va arat dovada.
 5. Deci,wise old man este MEW,si eram cu el pe discord,pot sa arat dovada pe discord,dupa ce l-am batut mi-a dat info,totusi cum am iesit cu tinta pe el e dubios.Eu zic ca e doar o faza,daca mai ai demo-uri,vreau sa le vad si pe ele.
 6. Nick:Arthur2K Data / Ora / Harta:Mirage 8/12/2019 8:19 Steam ID :STEAM_0:1:14072124 De ce consideri ca meriti unban?:Ca nu am hack,vr sa vad ce demo poate sa ma ''incrimineze'' Alte precizari/detalii:Nu am hack si ajung sa iau ban pe un sv pe care am avut admin si inca am VIP platit,daca am luat ban ca ma joc cu hack pe alte conturi si am vb pe whatsapp despre asta inseamna ca e foarte trist ce a ajuns comunitatea noastra. Daca ajung sa raman cu ban,imi voi cauta alta comunitate cu jucatori mai experimentati cel putin,care nu dau ban din niste faze mai dubioase sau etc. Asa ca vreau sa vad demo-ul.
 7. Nick : Arthur2K Esti Mebru in grupul de steam GOPUBZONE ?: Da Varsta:15 Steam_ID-ul dvs : STEAM_0:1:14072124 Minute Jucate pe server (Minim 200):87 de h Fac aceasta cerere ca vad ca sv-ul este mereu plin cand incerc sa intru=))
 8. Nick : CT IS GAY Grad : ADMIN Perioada : 7 zile Motiv:am un cantonament de fotbal pe durata a 7 zile,voj fi plecat de duminica asta pana duminica viitoare
 9. Cerere Absenta Nick : CT IS GAY Grad : Admin Perioada : 1 sapt Motiv:am un turneu de fotbal in oras administrat de echipa mea de football,cu copii mult mai mici .Va trebuii sa particip deoarece am fost ales de federatia de fotbal ca ''fotbalist complet'' ,aceasta fiind competitia care m-a ajutat sa fiu remarcat.Voi intra pe server,dar nu voi avea aceeasi activitate pe durata a celor 7 zile care urmeaza sa vina.
 10. Acum va scriu ți-e si lui GanGster(lui Santito i-am spus deja)
 11. Tot ce doresc e sa se rezolve ce am spus la subpunctul 2 si atunci voi fi motivat mai departe sa raman.O sa va dau numele persoanei in privat pe steam dacă e .
 12. Nu doresc sa îmi pierd accesul de pe server,dar eu zic ca nu ar avea sens sa rămân într-un loc unde sunt vânat:))) Lăsând gluma la o parte,aleg sa rămân cu accesul pe server(iar cererea de retragere nu o fost făcută la nervi,chiar m-am gândit de multe ori dacă vreau sa fac asta sau nu,apoi toate bârfele sunt pe What’s App,știu ca s-a întâmplat asta si cu Nutella când a fost scos din grup. Prin urmare,aleg să rămân fidel server-ului si să îl ajut cum pot,lăsând toate prieteniile si celelalte certuri in pace.Iar dacă e nevoie,pot sa vin cu imagini,ss-uri si nume la ce am spus anterior ca să susțin ce am zis.
 13. Nick : Arthur2K Grad : Admin Perioada : Pana o sa se ia măsurile necesare Motiv:Aș dori să îmi împart motivele in mai multe subpuncte: 1)Relație proasta pe care o am cu restul persoanelor cu acces de pe server(staff+2 fondatori) 2)Faptul ca știu cel puțin de o persoana din staff care joaca cu hack pe server ,și deși am vorbit despre asta si pe grupul de What’s App nu s-au luat măsuri. 3)Recent am aflat ca mai multe persoane din staff cu care nu mă înțeleg foarte bine(prefer sa nu dau nume) vor să iau ban pe server,făcându-mi demo si luându-mi fiecare fază suspicioasă,deși acum ceva timp toți râdeau de mine ca sunt paralel cu jocul si asa mai departe,mai nou sunt cel care joaca cu hack pe server ,totul începând de la niște Glume proaste .Am aflat de la o persoana cu acces pe care o respect foarte mult si e singura persoana care nu a plecat de lângă mine ca pe grupul de what’S app au fost puse filmulețe in care aveam “spinbot” deși am un bind la o sensivitate mare si pot sa o schimb apăsând acea tastă. 4).Exista multe bârfe pe server,si deși sunt conștient ca majoritatea sunt despre mine,nu prea mi-a păsat,iar acum in perioada in care nu o sa mai am acces pe server chiar nu o sa îmi mai pese. 5).Nu e prima oară când se intampla asa ceva(ex:Nutella) +desigur ca o sa continui sa joc pe server,îmi place foarte mult ,iar acum nu voi mai avea anumite bătăi de cap care veneau cu accesul primit pe server.Vă urăsc baftă cu server-ul iar cei care vor veni după mine să facă o treabă mai bună in rol de admin/helper/moderator etc... Cum ar spune Santito:Arthur OUT!
 14. Sincer eu zic ca ar fi ok harti de 2 vs 2 sau 3 vs 3 pe care sa le putem juca cand suntem putini pe server,sau chiar harti doar cu anumite arme(deagle,awp)dar sunt de acord si cu ideile colegilor mentionate mai sus
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...