Jump to content

Goarna Arthur

Banned
 • Content Count

  27
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Atunci o sa parasesc comunitatea asta de cacat plina de persoane de cacat si praf la joc.Noroc in viata,sper sa putreziti
 2. Cred ca daca primesc info de la o persoana de la cealalta echipa e ceva rau,dar nu cred ca se merita ban de ''wallhack''
 3. Zotsky=Mew,daca e nevoie va arat si perspectiva lui
 4. Prima faza e dubioasa ce e drept=)),dar ala highway l-am vazut cand am deschis prima oara usa,si dupa i-am dat peek unde l-am vazut ultima oara si inca era acolo,apoi mew mi-o zis pe disord ca ma tine cu awp car,si am iesit pref,va arat dovada.
 5. Deci,wise old man este MEW,si eram cu el pe discord,pot sa arat dovada pe discord,dupa ce l-am batut mi-a dat info,totusi cum am iesit cu tinta pe el e dubios.Eu zic ca e doar o faza,daca mai ai demo-uri,vreau sa le vad si pe ele.
 6. Nick:Arthur2K Data / Ora / Harta:Mirage 8/12/2019 8:19 Steam ID :STEAM_0:1:14072124 De ce consideri ca meriti unban?:Ca nu am hack,vr sa vad ce demo poate sa ma ''incrimineze'' Alte precizari/detalii:Nu am hack si ajung sa iau ban pe un sv pe care am avut admin si inca am VIP platit,daca am luat ban ca ma joc cu hack pe alte conturi si am vb pe whatsapp despre asta inseamna ca e foarte trist ce a ajuns comunitatea noastra. Daca ajung sa raman cu ban,imi voi cauta alta comunitate cu jucatori mai experimentati cel putin,care nu dau ban din niste faze mai dubioase sau etc. Asa ca vreau sa vad demo-ul.
 7. Nick : Arthur2K Esti Mebru in grupul de steam GOPUBZONE ?: Da Varsta:15 Steam_ID-ul dvs : STEAM_0:1:14072124 Minute Jucate pe server (Minim 200):87 de h Fac aceasta cerere ca vad ca sv-ul este mereu plin cand incerc sa intru=))
 8. Sincer eu zic ca ar fi ok harti de 2 vs 2 sau 3 vs 3 pe care sa le putem juca cand suntem putini pe server,sau chiar harti doar cu anumite arme(deagle,awp)dar sunt de acord si cu ideile colegilor mentionate mai sus
 9. Îți dau pro pt ca ești foarte activ ,dar mereu faci troll pe server si te distrezi (si poate doar de aceea intrii)dar ca sa ai acces trebuie sa te schimbi . Iti dau PRO ,dar dacă Primești acces,sper sa fii serios
 10. Eu cred ca merita unban,il stiu si in viata reala si imi este prieten bun,nu are hack si nu a jucat niciodata cu hack sau ceva de genu,are 3000 de ore in total in joc de pe toate conturile si pot sa garantez pentru el.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.