Jump to content

Zakar

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Zakar

 • Birthday 05/31/2001

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Bruh, daca ai jucat jocul pana la LEM, iti dai seama instinctiv ca acel tip de zid nu poate fi "wallbanguit" cu ak, indiferent ca joci overpass sau nu. Nu mai sunt acasa acm ca sa iti dau exact minutele din demo2. Oricum, nu inteleg dc trebuie sa vi aici cu pretexte de genul "era un sv frumos, imi place, bafta"
 2. Primul video Al doilea video (inca nu s-a procesat de catre yt): Personal zic ca doar din primele 30 de secunde se vede cum iti muti tinta instant la usa exact cand tipul ala se apropie, but ok.
 3. Parerea mea e ca sunt prea putine dovezi.... SIngura faza dubioasa e cea de la 1:05 pana la 1:10 care si acolo poate fi explicata ca a auzit pasul si a vrut sa dea prefire... Personal zic PRO pt unban.. sa vedem ce zic si ceilalti admini.
 4. "Ti-am dat ban pentru ca ai injurat" Nu se da ban permanent pentru asa ceva. Omul poate juca in ce mod vrea el pe sv, fie noscope sau rush p90 b. Nu e prima greseala pe care o faci Marokane...pacat.
 5. Contra, daca facem exceptie pt el trebuie sa facem pt toti...
 6. Contra Schimbati comportamentul, nu mai plange pe chat de fiecare data cand mori, esti si micut doar 13 ani... Revino cu cerere dupa ce ti-ai schimbat comportamentul si ai pro.
 7. Contra, ai un timeing mult prea perfect, dai push unde trebuie cand trebuie.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.