Jump to content

Zakar

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

4 Neutral

About Zakar

 • Birthday 05/31/2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : zakar Grad : Moderator Perioada : Permanent Motiv : mi a murit cheful de csgo plus din octombrie incep facultatea +job rip pc... gl hf
 2. Bruh, daca ai jucat jocul pana la LEM, iti dai seama instinctiv ca acel tip de zid nu poate fi "wallbanguit" cu ak, indiferent ca joci overpass sau nu. Nu mai sunt acasa acm ca sa iti dau exact minutele din demo2. Oricum, nu inteleg dc trebuie sa vi aici cu pretexte de genul "era un sv frumos, imi place, bafta"
 3. Pro doar cu conditia sa iti revizuiesti comportamentul.
 4. Primul video Al doilea video (inca nu s-a procesat de catre yt): Personal zic ca doar din primele 30 de secunde se vede cum iti muti tinta instant la usa exact cand tipul ala se apropie, but ok.
 5. Contra Aiurea sa zici ca ai cateva prouri asigurate doar ca te ai bine cu anumiti admini.
 6. Parerea mea e ca sunt prea putine dovezi.... SIngura faza dubioasa e cea de la 1:05 pana la 1:10 care si acolo poate fi explicata ca a auzit pasul si a vrut sa dea prefire... Personal zic PRO pt unban.. sa vedem ce zic si ceilalti admini.
 7. Pro, esti activ si ai un comportament decent.
 8. "Ti-am dat ban pentru ca ai injurat" Nu se da ban permanent pentru asa ceva. Omul poate juca in ce mod vrea el pe sv, fie noscope sau rush p90 b. Nu e prima greseala pe care o faci Marokane...pacat.
 9. Contra, nu ai citit regulamentul.
×
×
 • Create New...