Jump to content

Meyzhen

Members
 • Content Count

  46
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Meyzhen

 • Birthday 02/14/2002

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. Nick:Meyzhen Contact:forum sau wapp 0729637760 Produse puse spre vanzare(+pret):Cont de Geforce Now Poze produse:- Metoda de plata:Paypal Dovada ca detineti produsul pe care-l vindeti ( obligatoriu - in caz contrar se inchide topicul ) : Alte specificatii:poze nu am le dau doar in privat alaturi de un intermediar cum ar fii @ofllinE sau @GanGster sau @Zayon
 2. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for click here Toggle navigation 17.12.2019
 3. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for click here 16.12.2019
 4. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for click here Toggle navigation 15.12.2019
 5. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for click here 13.12.2019
 6. Prenume: (ex: Mihai) Lazăr Valentin(Vali) Nick:Meyzhen Varsta ta:aproape 18 Cu ce te ocupi?:Școală,un priect interesant de tuning al unui Mazda RX-8 si dezvoltarea unui server de Metin2 Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?:Să ajut staff-ul serverului GO. PUBZONE. RO De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?:Pai pot spune ca de vreo 11 ani Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?:Da, cele mai interesante mi se par cele de CS:GO unde joacă echipele Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: CS:GO, CS 1.6,Metin2,4Story,Call Of Duty Ghost, Assasin Creed Revelation si Grand Theft Auto San Andreas De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?:De vreo 2 ani, de cand jucam pe o comunitate de cs 1.6 si sunt multe chestii frumoase, da sunt si multe neinteresante cum ar fii gradele Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?:Gameing-ul s-a cam stricat, multe comunități incearca sa ramana la fel, dar in opinia mea pentru a atrage mai multi oameni într-o comunitate trebuie ceva nou Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?:Cea mai tare comunitate, sunt multe chestii de schimbat, dar nu din rau in bine, de schimbat din bine in mai bine De unde ai aflat de noi?:de la niste baietii blana bomba de pe GO. PUBZONE pe care ii respect Alte precizari:Sper sa ajungem sa dezvoltam aceasta comunitate, sa concepem niste planuri, sa aducem multe persoane.
 7. 5.10.2019 You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for
 8. Nick:Meyzhen Contact:Forum/Facebook(https://www.facebook.com/valentin.lazar.547) Produse puse spre vanzare(+pret):Cont de steam nivel 42, borderlands 2, grid 2,CsGo prime on preț 15 Euro Poze produse: privat Metoda de plata:PayPal Alte specificatii:înainte sa primesc cerere pe Facebook vreau mesaj privat pe forum cu numele tău.
 9. Model vand: Nick:Meyzhen Contact:WhatsApp Produse puse spre vanzare(+pret):Cont de steam pret 15 euro PayPal Poze produse: Metoda de plata:PayPal Alte specificatii:pozele se primesc pe wapp
 10. pro unban. nu sunt faze foarte wow la care sa zici ca ba are wall sau ceva.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.