Jump to content

Nicu23

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Nicu23

  • Birthday 11/23/1995

Recent Profile Visitors

141 profile views
  1. Exclud posibilitatea de a fi alt jucator, deorece , trebuia sa se autentifice cu setinfo pass. Si in situatia in care sa presupunem, ca ar fi fost altcineva, un prieten, un frate, din punctul meu de vedere, este direct raspunzator.
  2. Am o simpla banuiala a unui admin, care , din punctul meu de vedere, nu pare a fi un jucator "curat". Nu cred ca functia de admin, iti ofera facilitatea de a fi acoperit in privinta folosirii hack-ului. Nu este nimic personal, doar o banuiala si in acelasi timp, o parere. De asemenea, cer si parerea altor admini:
  3. ¤ Numele tău: Nicu23 ¤ Adresa dvs. Skype, abur: [email protected] ¤ Vârsta: 23 de ani. ¤ Limbile pe care le puteți vorbi: Engleza / franceza ¤ Locația ta: Drobeta-Turnu Severin. ¤ Experiență ca administrator: 2 servere CS clasic ¤ Link-ul orelor pe care le-ați jucat pe server: https://www.gametracker.com/server_info/178.239.20.49:27015/top_players/?query=Nicu23 ¤ Motivul că doriți să fiți administrator: -Lipsa staffului si numarul tot mai mare a playerilor dornici de a juca cu hack. / Mentinerea atmosferei.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.