Jump to content

.::SteFaN::.

Ex Staff
 • Content Count

  60
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

.::SteFaN::. last won the day on August 3 2019

.::SteFaN::. had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

Personal Information

 • Sex
  Male

GFX Related

 • Graphic Skill
  Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. NEW : NO-AVATAR - X SI UN BANNER FACUT LA PLICTISEALA
 2. #Numele Resursei: Torchbow Mod #Author: noriokun #Imagini(optional): #Link Download: https://www.minecraftmods.com/torchbow-mod/
 3. #Numele Resursei: Advanced Finders #Author: EnderLanky #Imagini(optional): #Link Download: https://minecraft.curseforge.com/projects/advanced-finders/files/2715799/download
 4. Ce este o Combinaţie de Erou? O Combinare de Erou este calea jucătorilor de a acumula cunoştinţe despre un anumit erou. Combinările prevăd sfaturi ajutătoare care indică la ce ar trebuie să creşti nivelul şi când, cât şi cele mai bune obiecte pentru eroul tău. Combinările conţin de asemenea sfaturi privind strategiile, tactici şi orice alte cunoştinţe pe care autorul le-a împărtăşit. Care este diferența între un Ghid Steam și o Combinație de obiecte pentru eroi? Ghidurile Steam sunt o proprietate a Comunității Steam care permite jucătorilor să împartă cunoștințe adânci despre tot felul de jocuri pe Steam, inclusiv Dota 2. Combinările de obiecte pentru Eroi sunt unice pentru Dota2 și sunt folosite în joc pentru a te învăța cum să-ți joci eroul în cel mai bun mod. Combinările de obiecte pentru Eroi pot fi conectate dintr-un Ghid. Cum creez Combinări de obiecte pentru Erou? Autentifică-te la Dota2.com aici .Vei fi dus după aceea spre pagina ta locală Combinaţie Erou, unde vei putea creea şi edita Combinaţii de Eroi. Toate combinaţiile sunt salvate direct în Steam Cloud-ul tău. Cum folosesc combinările de obiecte pentru eroi? Pentru a folosi un Build de erou pe care l-ai creat sau la care te-ai abonat în Comunitatea Steam, pur și simplu intră într-un joc și dă click pe butonul "Panoul de Builduri pentru eroi " în colțul stânga sus al ecranului. De aici poți vedea buildul standard al eroului pe care îl joci, Buildurile pe care le-ai făcut tu însuți, Buildurile la care te-ai abonat în Comunitatea Steam, de asemenea și o selecție ale celor mai bune Builduri publicate de alți utilizatori.
 5. Regulament! - Minim 5 topic-uri pe zi. - Inainte de a posta o noua resursa(mod-uri/harti/plugin-uri etc..) folositi functia "Search" ca sa nu postati aceeasi resursa (post-hunt). - Fara imagini sau alte chestii care nu au legatura cu subiectul sectiunii ( +1 WARN ) - Este obligatoriu de specificat Numele Resursei & Linkul de Download. - Nu luati subiecte de pe alte forum-uri le puteti gasii si pe net foarte usor. - Titlul fiercarui topic va fi "[Resurse] - Numele Resursei" . - Respectati Regulamentul specificat mai sus & Modelul specificat mai jos. Model postare resurse: #Numele Resursei: #Author: #Imagini(optional): #Link Download:
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.