Jump to content

Cand?

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cand?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Pt ca zilele trecute sa lucrat la serv si au uitat oameni si de mine :))) Dar stai linistit ca sa rezolvat
 2. Pseudonimul tau: Cand? ¤ Adresa ta Skype, facebook: kevinmirallas ¤ Varsta (trebuie sa ai sau mai mult de 14 ani): 30 ¤ Limbile pe care le poti vorbi: Engleza,Franceza si Germana ¤ Locatia ta: Uk ¤ Experienta ca administrator: 10 Ani minim ¤ Linkul orelor pe care ai jucat pe serverul : https://www.gametracker.com/server_info/Rs.PubZone.Ro:27015/top_players/?query=Cand%3F ¤ Motivul că doriți să fiți administrator: E plin serv de codati
 3. Eu sunt Pro! Omul joaca bine si chiar este activ pe serv!Acum ramane la aprecierea voastra! P.S: Eu zic ca nu are rost sa va certati pt un joc!
 4. ¤ Pseudonimul tău: Când ? ¤ Adresa ta Skype, aburi: Nu folosesc ¤ Varsta (trebuie sa aiba sau mai mare de 14 ani): Am 31 de ani ¤ Limba pe care o poti vorbi: Romana, Engleza, Franceza si Germana ¤ Locatie ta: Uk Doncaster ¤ Experiența ca administrator: Nu am mai jucat Cs de vre o 2Nu mai exact! Dar inainte am si detinut 2 serv .... Am experienta de vre o 10 Ani adunati ca jucator si 5 ca Administrator Fondator sau CoFondator si detin Steamul de 10 ani ¤ Linkul orelor pe care ai jucat pe serverul https://www.gametracker.com/player/Cand % 3F / 178.239.20.49: 27015 / Cand? ¤ Motivul că vrei să fii administrator: Am început să joc și am întâlnit destui codări pe server care intra când nu sunt adminii ONN. PS: Stiu ca nu am multe ore dar o sa incerc sa am cel putin 3ore pe zi avand in vedere ca si lucreaza dar se face timp pt Cs :)
 5. Fii serios!Pt ce permanent ca nu inteleg?Sau preferai sa mint in legatura cu *scuza*?Nu imi sta in caracter sa mint si chiar nu inteleg de ce doresti tu asta.In fine..
 6. Ok am inteles!Da mi te rog unban.Si cu fumatul si berea e problema ta daca ma crezi sau nu..Joc Cs de 15 si niciodata nu am folosit vre un cod nici macar de curiozitate!
 7. ¤ Numele dvs: Cand? ¤ Numele adminului reclamat: Anonim ¤ Data si ora: 30.05.2019 ora 18:23 ora Uk ¤ Motiv reclamatie: Nu vreau decat unban! ¤ Dovada (Print la consola sau demo): https://files.fm/u/uywe7bh9 Vreau doar sa va Salut pentru ca sunt nou si inteleg graba...Dar credeti ma ca nu am mai jucat de vre o 3 ani Cs!Nici macar sa pun pozele nu am stiiut pt ca am uitat :))))
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...