Jump to content

Mutex

Members
 • Content Count

  2
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mutex

Personal Information

 • Sex
  Male
 1. Toate licentele pentru webhost ar costa undeva la 80 euro/lunar, asadar ar fi costuri mult prea mari pentru calitate si pe webhost. Momentan ne axam doar pe gaming. Multumim!
 2. Salutari! De doua luni am deschis neoserver si am decis sa oferim servere jocuri doar pe dedicate puternice (i9 9900k si i7 9700k) la un raport calitate-pret foarte bun. Panoul nostru (cum il numim noi, NeoPanel) este open-source si ofera foarte multe in plus comparativ cu restul (puteti vedea resursele folosite de server in timp real). Intr-o anumita masura, la unele moduri pentru CS:GO va putem ajuta cu cateva plugin-uri ori scripterul nostru va poate face ceva custom, cum doriti, pentru un pret mai avantajos. Pentru serverele de CS1.6, avem un plugin numit NeoSecurity care blocheaza xfakeplayers si alte exploit-uri. Suportul la counter-strike 1.6 este diferit fata de cel de sourcemod, acolo oferind orice tip de suport, chiar si cu addon-ul (in functie de dificultate, pot aparea sau nu extra-cost pe factura). Serverele se activeaza instant, indiferent de modalitatea de plata. In cazul in care intampinati probleme, ticket si se rezolva in cel mai scurt timp. Site: https://neoserver.ro/ Metode de plata acceptate: PayPal, SMS, Transfer Bancar, Plata prin card NEOSERVER SRL Adresă: Mun. Bucuresti, sector 3, Aleea Barajul Sadului Nr. 1, Bl.N5, Sc.1, Et.1, Ap.10, Camera nr.2
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.