Jump to content

Jokerboy

Members
 • Content Count

  4
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jokerboy

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Ce era acum o luna sa iau host de la Freakhosting. Bine ca am aflat acum, cum este cu adevarat freakhosting.
 2. După părerea mea, jocul PUBG este destul de popular în prezent, în care modul Battle Royale este foarte nou și mai sunt și alte jocuri cu acest mod. La începutul jocului, o să vă fie ușor ca aveți Level 1, dar la level mai mare și rank-ul mai are, o să fie un pic greu. Mulți youtuberii apreciaza foarte mult, PUBG Mobile, și eu joc când am timpul necesar, unii joaca și pe un Program PUBG Mobile pe calculator, indiferent dacă nu vor să încerce PUBG Lite. PUBG Lite, este mai diferit de grafică după cum spun mulți Voi ce părere aveți de PUBG Lite/Mobile?
 3. Nick: Jokerboy Varsta ta: 15 Cu ce te ocupi?: Scoala, Scripting(PAWN, HTML), Gaming Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Pasiunea mea este mai mult Muzica. De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Imi place ca Gaming s-a transformat intr-un Sport Electronic. Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Ma uit la NEVEU, Jaxi, Werty deoarece este CSGO, si ma mai uit la unele live-uri de SAMP. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: SAMP - este cel mai bun si inca ramane cel mai bun joc al meu. CSGO - un joc al copilariei mele cu jocul CS 1.6. De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: La forumuri imi place sa fie, ceva ce as putea posta, sa fac top-uri, sa postez news-uri si toate cele. Sa aibe un design frumos ca acest forum. Nu ca alte forumuri, care sunt topicuri aiurea, nu au ce sa posteze oamenii, doar cereri design, serverele, anunturile si atat. Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Comunitatile de Gaming sunt mai mult CSGO si SAMP. Se mentin extrem de bine si in 2020. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Nu am ce sa schimb, e totul perfect. De unde ai aflat de noi?: De pe Gametracker, cand cautam servere de CSGO. Alte precizari: Sper sa ma inteleg bine cu voi pe serverul de GOARENA, noroc.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.