Jump to content

ZwiReK

Members
 • Content Count

  42
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ZwiReK last won the day on June 5 2019

ZwiReK had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About ZwiReK

 • Birthday 12/15/2000

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. 1. AlexRes are 18 și eu am 17. 2. Comunitatea este veche, o stiu de mult atat eu, cat si el. 3. Dacă prin „a vedea” vă referiți la popularea acestuia, o sa folosim boost ca metoda implicita, mai ales ca modul respawn functioneaza de la 4 playeri in sus, in rest ... Reclame, videou ri pe yt.
 2. Alta problema gasita pe parcurs, am pus plugin-ul csgoremake1g.amxx vad ca merge nu mai da changelevel, dar...nu se dechide meniul, nu apare rank-ul in fata... dar comenzile merg...gen givedusts, givecases. Am incercat si cu debug...problema este urmatoarea: 06/21/2019 - 16:15:18: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ArrayGetString") 06/21/2019 - 16:15:18: [AMXX] [0] csgo_remake_nvault.sma::Message_SayText (line 2576) 06/21/2019 - 16:15:21: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ArrayGetString") 06/21/2019 - 16:15:21: [AMXX] [0] csgo_remake_nvault.sma::native_get_user_rang (line 6104) Clar ca trebuie antilicenta...sau o licenta pe ip !
 3. Degeaba zice "Modificat de drag0n" ca addons-ul tot nu merge. Am incercat sa urc addons ul pe un host, sa vad daca intr-adevar merge si nu merge, din cauza antilicentei. Imi da changelevel peste 28 de secunde, si se schimba mapa ! In rest plugin-urile merg am apucat in astea 28 de sec sa dau amx_plugins sa vad care si cate ruleaza...este vorba de antilicenta, imi trebuie o licenta pe ip ... cred sau... sa modific eu antilicenta ! Dar addons-ul odata ce este pus aici, ar trebui sa mearga deoarece nu toti stiu sa modifice licenta ! Atat am avut de spus, Dragon, pune si antilicenta noua daca tot ai facut aces topic cu addons-ul. ! Adons-ul este ok, functioneaza pluginurile din el, dar la antilicenta este problema ! Eu o sa incerc sa fac antilicenta dar nu cred ca o sa-mi iasa ca nu am baza de date ! Eu tot ce fac lucrez in amxx studio... drag0n ai face bine sa pui o antilicenta valida pe aici ! Nu doar pentru mine...ca eu am vrut doar sa testez adons-ul ! Eram sigur ca nu v-a merge, cum DevilBoy a pus stapanire pe el..era si logic :)) Vezi ce poti face, Bafta !
 4. Welcome ! Speram sa te simti bine alaturi de noi ! #Respect #LaFamily
 5. Stai linistit bro, am venit cu gandul de a ma relaxa :D Pe langa chipul terminat de antrenament, exista si o latura buna, dedicata relaxarii :)) #Respect
 6. Prenume: Mihai Nick: ZwiReK ;x Varsta ta: 19 Cu ce te ocupi?: Cadru MAI Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Fotografii, Photoshop, mai multe ce tin de design..dar asta cand am timp :)) De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Pai in gaming, in special counter-strike joc de aproximativ 8 ani, si imi place ca dau de oameni noi, diferiti ... si Respectuosi, (nu toti) Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Ma uitam inainte...foarte des la Raphahell sau..nu mai stiu parca asa la episoade de Counter strike :)) Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Pai..in primul rand Counter-Strike, in al 2 lea rand...Jocurile in aer liber, fotbal, tenis, etc.. De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: Pai...sincer nu aveam de gand sa...intru intr-o comunitate sau cv de genu..dar server-ul asta mi-a placut..si am zis...ca il pot ajuta cumva :D Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Ba..ce sa zic s-au modernizat foarte mult de fata cand ma jucam eu acum 4 ani ..cand nici teme nu era...foarte rar gaseai forum cu tema :)) Dar acum e bine ca s-au dezvolat si sper sa nu ramana asa :D Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Pai comunitatea e destul de ok....dar mai multa activitate nu strica...zic eu :P De unde ai aflat de noi?: Navigam pe internet :)) Alte precizari: #LaFamily
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.