Jump to content

ZwiReK

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • PubCoins

  12 [ Donate ]

ZwiReK last won the day on June 5

ZwiReK had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About ZwiReK

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 12/15/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In log se arata doar problemele si discutiile din mapa curenta ! (Din cate stiu eu)
 2. Alta problema gasita pe parcurs, am pus plugin-ul csgoremake1g.amxx vad ca merge nu mai da changelevel, dar...nu se dechide meniul, nu apare rank-ul in fata... dar comenzile merg...gen givedusts, givecases. Am incercat si cu debug...problema este urmatoarea: 06/21/2019 - 16:15:18: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ArrayGetString") 06/21/2019 - 16:15:18: [AMXX] [0] csgo_remake_nvault.sma::Message_SayText (line 2576) 06/21/2019 - 16:15:21: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ArrayGetString") 06/21/2019 - 16:15:21: [AMXX] [0] csgo_remake_nvault.sma::native_get_user_rang (line 6104) Clar ca trebuie antilicenta...sau o licenta pe ip !
 3. Degeaba zice "Modificat de drag0n" ca addons-ul tot nu merge. Am incercat sa urc addons ul pe un host, sa vad daca intr-adevar merge si nu merge, din cauza antilicentei. Imi da changelevel peste 28 de secunde, si se schimba mapa ! In rest plugin-urile merg am apucat in astea 28 de sec sa dau amx_plugins sa vad care si cate ruleaza...este vorba de antilicenta, imi trebuie o licenta pe ip ... cred sau... sa modific eu antilicenta ! Dar addons-ul odata ce este pus aici, ar trebui sa mearga deoarece nu toti stiu sa modifice licenta ! Atat am avut de spus, Dragon, pune si antilicenta noua daca tot ai facut aces topic cu addons-ul. ! Adons-ul este ok, functioneaza pluginurile din el, dar la antilicenta este problema ! Eu o sa incerc sa fac antilicenta dar nu cred ca o sa-mi iasa ca nu am baza de date ! Eu tot ce fac lucrez in amxx studio... drag0n ai face bine sa pui o antilicenta valida pe aici ! Nu doar pentru mine...ca eu am vrut doar sa testez adons-ul ! Eram sigur ca nu v-a merge, cum DevilBoy a pus stapanire pe el..era si logic :)) Vezi ce poti face, Bafta !
 4. Nu te am vazut de loc pe server, de acum incolo sa pui link gtrs ! Iti dau si eu un Pro, dar sunt cu ochii pe tine...daca nu te descurci pe partea de amx si...esti inactiv, voi propune downgrade sau remove ! Avem nevoie de adminii activi si seriosi ! Bafta !
 5. La 14 ani...nici nu ar trebui sa ai grad. Eu zic sa te mulțumesti cu ce ai ! Si asa, pe server nu te prea vad ! Bafta !
 6. Yasuo e curat, e si steam on. Te vad activ, de la mine ai un pro ! Acum...nu stiu cum stai pe partea de amx...dar sper sa te descurci !
 7. Prea Tarziu acum, Ramani la alegerea lui Sebastian Sau CoSmiN ! Nu ar strica daca lasi si primele 7 cifre din CNP sa vedem ca ai 17 ani ! La mine ramane Contra, Bafta !
 8. Contra, Regulamentul. Auziti doamna Mara, gradele nu se dau pe ochi frumosi ! Crezi ca daca esti fata vei avea acces liber ? Nu te face nimic mai diferit fata de un player normal ! Citesti regulamentul si vii cu o cerere noua peste 1 luna ! Bafta! #LaFamily
 9. Contra, din cate stiam eu admin se da de la 16 ani in sus ! Ramane alegerea Detinatorilor ! #LaFamily
 10. asdf, din moment ce apare curat pe wg, nu are rost sa dea pozele, dar mna daca le vrei sa ti le dea :D
 11. Aha, greseala mea, Contra, in cerere nu apare "Da, l-am citit si il voi respecta !"
 12. Contra, Regulament-ul ! Ai facut si x2 post !
×
×
 • Create New...