Jump to content

JuJu

Members
 • Content Count

  22
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About JuJu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Nick: JuJu Contact: Produse puse spre vanzare(+pret): cont de steam cu mai multe jocuri de top, pret 20 euro Poze produse: Metoda de plata: paysafe/ paypal Alte specificatii:Contul de steam detine urmatoarele jocuri:
 2. #update : Am strans echipa, si acum radio-ul are limita maxima de 250 de ascultatori, si poate fi ascultat aici : www.radio.pubzone.ro ,momentan este doar un player, dar pe viitor vom face un template.
 3. DNS Dorit: RPG.PUBZONE.RO IP Server:89.40.105.187:7777 Plaforuma Joc: SAMP Mod: RPG Sloturi: 50 Firma hosting: Enixservers Link/Banner GameTraker ex: <a href="http://www.game-state.com/89.40.105.187:7777/"><img src="http://www.game-state.com/89.40.105.187:7777/350x20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png" alt="www.Game-State.com" style="border-style: none;" /></a> Mentiuni: Nu am alte detalii
 4. #update : 22/07/2019 : Serverul de radio este ON, echipa inca nu am recrutat, cine il asculta il poate asculta aici :
 5. Salut, de cateva zile ma tot gandeam sa deschid un post de radio online, sub numele de Radio PubZone.Ieri l-am intrebat pe Glitch, si am primit aprobarea de a deschide acest post Acum, am nevoie de cativa dj-ii, cat de cat sa le aiba macar cu muzica.Cu alte detalii despre cum poti asculta, incorporarea in serverele comunitatii, etc vor veni pe viitor in acest topic, dupa ce imi strang echipa.Cine nu stie cum sa emita, ii ajut eu.Lasati un reply si va raspund cu un mesaj privat !
 6. Prenume: Cristian Mihai Nick: JuJu Varsta ta: 14[azi, pe 4 iulie impliniti] Cu ce te ocupi?: Scoala Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?:Sa ma joc pe pc ^_^ De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?:De la varsta de 5 ani ma joc pe PC, am inceput cu CS 1.6 si am ramas la el cu mici intreruperi Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu ma uit, sincer. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: CS 1.6, si apoi SA:MP De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?:Activez de la varsta de 11 ani, imi plac toate mai putin cele pe alte platforme in afara de IPB Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?:O parere buna, ce pot sa zic Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?:Comunitatea mie imi place sincer, n-as schimba nimic. De unde ai aflat de noi?:De la Glitch Alte precizari:Sper sa ma imprietenesc cu toti ^_^
 7. DNS Dorit: Dr.Pubzone.Ro IP Server: 5.254.56.114:27015 Plaforuma Joc: CS 1.6 Mod: DeathRun Sloturi: 24 Firma hosting: Clever-Host Link/Banner GameTraker ex: Mentiuni: Server-ul abia acum a fost cumparat, stiu ca nu are playeri(l-am cumparat acum nici o jumatate de ora, sa fim sinceri), dar server-ul are potential deoarece voi incerca sa investesc in boost.Mi-ar face placere sa fiu acceptat, si sa mi se acorde o sansa in popularea comunitatii cu acest server DeathRun[nu stiu daca e de precizat aici sau nu,dar TOT staff-ul comunitatii va primi Gold-Members]
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.