Jump to content

GOTZE

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  50 [ Donate ]

Community Reputation

5 Neutral

About GOTZE

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Faceti activitate, gata cu adminele la niste ore aruncate pe sv.
 2. Mai fa activitate si revin o cu o cerere peste o saptamana !
 3. Respectam si noi un amarat de model ??
 4. Ma faceti sa rad dragi colegi Contra UNBAN ! Isi bate joc de voi si puneti botul :)) Aceste scuze sa le folosesti in alta parte, poate tine !
 5. Cum nu stii ma ce motiv? Incercati sa ganditi putin chiar daca nu sunteti suficient de maturi. A stat baiatul dupa tine atata timp sa i dai wg-ul pe care ti l ceruse. E greu si atata lucru sa faceti ? Ai noroc ca am verificat si nu ai fost depistat cu nimic dar VINA ESTE A TA nu a adminului https://imgur.com/6DVundx Go unban !
 6. Un demo ceva nu ai inainte sa dai ban ?
 7. Se poate vedea in demo ul atasat de mine aim-ul . Poti da /TC
 8. In primul rand nu inteleg de ce dai aiure wg ul asta pentru ca nu valoreaza nimic :)) In al doilea rand daca mai era "alt" ryzen pe srv inseamna ca el a primit ban, de ce sa fie intamplator ip ul tau :)))
 9. Cosmin este cel ce ti a dat ban. Testeaza aim ul in alta parte :) Demo : https://files.fm/u/3f3vpdsg
 10. Aici o dati cu toti in prietenii si tovarasii ? 1) Glitch, de ce sa se aplice sanctiuni daca nu a facut demo ? Este vreo regula sa vii cu demo la pachet cand ceri wg sau faci poze ? Nu te contrazic cu ce ai spus, demo ul este sfant . Personal, asta e singura metoda cu care verific un codat pentru ca nu poate fi pacalita (daca ai experienta) :) 2) Master, nu este nimeni obligat sa iti ia calculatorul la verificat. Pozele se pot sterge foarte simplu din cstrike. Nu stiu daca ai observat dar nu suntem atat de inchisi la minte incat sa ne duci cu zaharelul prin diferite scuze penibile. Regulamentul zice clar sa prezinti pozele facute si wg ul . Ca te stie nu stiu cine si ca zic altii ca nu ai cod etc, nu mi pasa..suntem toti egali, toti trebuie sa prezentam ce ni s a cerut. Din cate stiu wg ul iti specifica daca ai jucat cu wall sau alte cacaturi inainte dar la momentul respectiv iti spune clar daca ai sau nu. ( ex: sunt cu rosu pentru ca am jucat inainte cu coduri dar in acelasi timp specifica ca in momentul dat nu joc cu cod sa altele ) 3) In reguament scrie sa nu faci monitor, voi de ce faceti ? :) Inteleg ca tot "clanul" rlx face asta pentru ca mereu sunteti pe ts/discord :) 4) Nu o da dintr una in alta ...Nu conteaza ce activitate are atata timp cat gradele se cumpara :) Nu incerca sa bagi scuza cu topul pentru ca ii este indiferent pe ce loc este situat, ma repet, daca vrea ceva isi cumpara :) 5) Nu o da psihologic cu noi ! Ne iei la sentiment ca esti vechi ca indiferent de raspuns clanul va juca in continuare , ca o sa fii pe ts dar nu si pe forum, etc..ai prins ideea :) Doar cu persoanele slabe o sa mearga asta. 6) Rog staff ul sa fie cat se poate de matur in decizii si sa nu o dam de gard indiferent de statutul celui vinovat :) PS : Apropo de trecut ... "Lupul isi schimba parul dar naravul ba "
 11. Numele dumneavoastră: GOTZE Numele adminului: Eden Data şi ora la care s-a produs incidentul: astazi , 18 25 Motivul plângerii: Bataie de joc Dovezi (poze/demo): Va rog sa va uitati in log , am inchis cs ul. Eram pe dust2 , am dat vot (35hp cu nuke) , a iesit 35hp iar preaputernicul eden a schimbat in india ( mapa ce fusese inainte de d2 ) . Dupa ce ma injura de nenumarate ori am schimbat inapoi in 35hp urmand sa schimbe din nou "preaputernicul" . Unde este regulamentul ? In primul rand ca bagi o mapa ce a fost deja , in al doilea rand jognesti un alt admin si in al treilea rand iei decizii de capul tau ca esti mare incuiat. M am saturat de copii inculti ce traiesc intr o lume virtuala si rup tastele de foame... Daca am ajuns sa ma injoseasca un pusti ce in nedreptatea lui a continuat sa insulte este grava situatia deoarece singuri va faceti staf ul in lipsa unor admini competenti.
 12. Contra , mai multa activitate
 13. Poate reusiti sa dati dovada de putina maturitate :)
×
×
 • Create New...