Jump to content

GOTZE

Project Managers
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About GOTZE

 • Rank
  Manager - CSGO.PUBZONE.RO

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Te rog sa incarci si pe alt site, nu merge sa l descarc de aici
 2. 1. Diicot dupa ce gresesti o comanda incearca sa nu se mai repete . 2. Patrunjel indiferent de cine si ce zice nu trebuie sa i dai gag cu asa motive, am asteptari de la tine, ai un avertisment. Te rog sa fii mai matur. 3. Drunken si Hoffman daca tot va dati cocosi maturi va rog sa nu o faceti doar prin vorbe. Ii inteleg frustrarea lui drunken pentru ca ati profitat de acel retry sa i dati ban dar un gag corespunzator nu stiti nu ? Greseli pe ambele parti, aveti avertisment. /TC
 3. Pune te rog link ul si pe alt site, nu il pot downloada de aici
 4. @f0r3st Invata te sa dai edit si sa nu mai faci dublu post , nu este prima data ! @Anonymus Te rog sa atasezi un print altfel dovada nu va fi luata in considerare, respectiv reclamatia !
 5. Daca cauti bine, o vezi pe Madalina in staff :))
 6. Ti am specificat ca am voie , cred ca sunt destul de clar
 7. https://imgur.com/a/ADL5xp4 , https://imgur.com/a/8hKL0i4 Te am rugat frumos sa mi dai wg si tu ma iei la misto ? Cosmin a schimbat gradele, nici nu am observat. Am specificat ca am voie sa ti cer wg. Mai mult de atat ce iti pot spune ?
 8. Respectam si noi un amarat de model ??
 9. Ma faceti sa rad dragi colegi Contra UNBAN ! Isi bate joc de voi si puneti botul :)) Aceste scuze sa le folosesti in alta parte, poate tine !
 10. Cum nu stii ma ce motiv? Incercati sa ganditi putin chiar daca nu sunteti suficient de maturi. A stat baiatul dupa tine atata timp sa i dai wg-ul pe care ti l ceruse. E greu si atata lucru sa faceti ? Ai noroc ca am verificat si nu ai fost depistat cu nimic dar VINA ESTE A TA nu a adminului https://imgur.com/6DVundx Go unban !
 11. Un demo ceva nu ai inainte sa dai ban ?
 12. Se poate vedea in demo ul atasat de mine aim-ul . Poti da /TC
 13. In primul rand nu inteleg de ce dai aiure wg ul asta pentru ca nu valoreaza nimic :)) In al doilea rand daca mai era "alt" ryzen pe srv inseamna ca el a primit ban, de ce sa fie intamplator ip ul tau :)))
 14. Cosmin este cel ce ti a dat ban. Testeaza aim ul in alta parte :) Demo : https://files.fm/u/3f3vpdsg
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.