Jump to content

Max4Cocaine

Moderators
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About Max4Cocaine

 • Rank
  Moderator - Tutoriale si Resurse Jocuri
 • Birthday 12/05/1999

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

877 profile views
 1. I can't tell you what I feel inside

 2. Deep Silver şi studioul 4A Games au dezvăluit că Metro Redux, colecţia ce include primele două jocuri ale seriei Metro (Metro 2033 şi Metro: Last Light), va fi lansată şi într-o ediţie pentru consola Nintendo Switch. Dezvoltat in-house chiar de către 4A Games, Metro Redux pentru Nintendo Switch va fi disponibil începând cu 28 februarie 2020. Metro Redux include campaniile ambelor jocuri – Metro 2033 şi Metro: Last Light –, precum şi toate pachetele DLC pentru Metro: Last Light, dar şi două moduri în care acestea pot fi abordate: “Survival” pentru cei aflaţi în căutarea unei experienţe mai lente, orientate către survival horror, sau “Spartan”, pentru cei care vor să pună accentul pe acţiune. Mai mult, ambele jocuri, precum şi DLC-ul suplimentar pentru Last Light, vor fi livrate pe un singur card de 16GB pentru Nintendo Switch şi nu vor necesita niciun download suplimentar pentru a fi rulate. Alternativ, cei care preferă jocurile digitale vor putea achiziţiona individual Metro 2033 Redux şi Metro: Last Light Redux prin intermediul Nintendo e-Shop. Metro Redux va fi lansat pentru Nintendo Switch pe 28 februarie 2020. Colecţia este deja disponibilă pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.
 3. Am văzut în ultima vreme că unii oameni consideră memoria Intel Optane ca fiind un nou tip de memorie RAM, un lucru cât se poate de greşit Intel Optane foloseşte o tehnologie total diferită faţă de memoria RAM şi de asemenea este o memorie non-volatilă pe când memoria RAM este o memorie volatilă. Memoria non-volatilă (SSD sau Harddisk) păstrează în permanenţă datele, chiar şi atunci când PC-ul a fost oprit sau restartat. Memoria volatilă, în cazul de faţă, RAM-ul, şterge automat datele atunci când închidem sau repornim PC-ul. Aşadar, Intel Optane acţionează ca un mijloc de transfer rapid al datelor între HDD sau SSD şi memoria RAM, permițând astfel un transfer de date mai rapid între memorie, stocare și procesor. Mai simplu, funcţionează ca o memorie cache. PREŢ Modulele de memorie Intel Optane sunt destul de accesibile şi se găsesc la capacităţi de 16gb sau 32gb. În momentul de faţă, preţul pentru modulele de 16gb este aproximativ 200lei, iar pentru cele de 32gb, aproximativ 300lei. MERITĂ ACHIZIŢIONAT? Aici răspunsul ar fi diferit de la caz la caz. Dacă deţii un sistem ce foloseşte un hard-disk ca dispozitiv de stocare, atunci îţi recomand cu încredere achiziţionarea unui modul de memorie Optane. Vei simţi diferenţe destul de majore la capitolul performanţă. Majoritatea jocurilor din prezent ocupă peste 100GB, iar dacă ai deja câteva jocuri instalate, stochezi materiale video sau foto, cu siguranţă ai nevoie de ceva spaţiu. Din păcate, cum preţurile SSD-urilor de capacităţi mari nu sunt deloc mici, mulţi dintre noi folosim un SSD ca mediu de stocare primar iar multe jocuri din colecţia deja generoasă în cazul unora, ajug să fie stocate pe hard-disk-uri. În acest caz, soluţia cea mai accesibilă ar fi Intel Optane. Pe de altă parte, dacă nu ai nevoie de o cantitate mare de memorie de stocare şi dacă sistemul tău foloseşte deja un SSD, atunci diferenţele de performanţă vor fi destul de mici atunci când vei adăuga un Intel Optane, iar în cazul tău nu este prea relevantă achiziţionarea unui astfel de modul. Dacă te-ai hotărât să achiziţionezi un modul de memorie Intel Optane trebuie să ştii că vei avea nevoie de un procesor Intel din generaţia a şaptea (Intel Kaby Lake) sau mai nou şi o placă de bază ce dispune de un slot M.2 PCIe/NVMe.
 4. Nume serial: Chilling Adventure Of Sabrina Gen: Drama, Fantasy, Horror Anul aparitiei: 26 octombrie 2018 Episoade/sezoane: 2 Sezoane / 20 De episoade. Urmatorul sezon apare 24 Ianuarie, 2020 Descriere: Sabrina Spellman e pe cale să împlinească 16 ani de Halloween. Își petrece zilele cu prietenul ei Harvey, și cu cele mai bune prietene Roz și Susie. Cu toate acestea, la 16 ani ea trebuie să îmbrățișeze pe deplin jumatatea ei de vrăjitoare printr-un botez întunecat, în cazul în care ea va jura loialitate față de Lordul Întunecat Satana. Dar Sabrina este sfâșiată, așa cum trebuie să aleagă între prietenii ei și familia ei. Sabrina își petrece zilele de dinainte de ziua ei căutând răspunsuri la întrebările ei despre ritual. Între timp, profesoara muritoare a Sabrinei, Mary Wardwell, este ucisă și apoi posedată de doamna Satana, care încearcă s-o aducă pe Sabrina de partea Lordului Întunecat. Sabrina trebuie să aibă de-a face și cu trei surori vrăjitoare cunoscute ca surorile ciudate, care se uită de sus la ea pentru că e "corcitură". Alte Precizari: Serialul este foarte captivant si il recomand. Trailer:
 5. Este superb acest serial, dar mai avem de asteptat pana la urmatorul episod:D 22/02/2020
 6. Nume serial: The 100 Gen: Fantezie, acțiune, drama. Anul aparitiei: 19 martie 2014 Episoade/sezoane: 7 Sezoane - 84 Episoade Descriere: Serialul are loc după 97 de ani de la un război nuclear devastator care a distrus mare parte a vieții de pe Pământ. Singurii supraviețuitori au fost locuitorii unor stații spațiale aflate pe orbita Pământului. Stațiile spațiale s-au unit pentru a forma o structură masivă numit Arca". Resursele sunt limitate și toate infracțiunile sunt pedepsite cu moartea. 100 de locuitori cu vârste sub 18 ani, condamnați la ceea ce ar fi fost infracțiuni relativ minore pe Pământul din urmă cu 100 de ani, sunt considerați acum "neglijabili" și sunt trimiși într-o misiune de testare a condițiilor de viață de pe Pământ. Dupa parerea mea serialul are un potentila foarte bun si merita vizionat. Alte Precizari: Trailer:
 7. In tutorialul acesta veți vedea nu numai cum se face overclock, dar și cum se pot vedea grafice cu statistici hardware live pe ecran în timpul jocurilor.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.