Jump to content

DowNN.

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DowNN.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Numele dumneavoastră:DowNN Numele adminului:EdeN Data şi ora la care s-a produs incidentul:00:24 Motivul plângerii:A inceput sa ma jigneasca Dovezi (poze/demo):https://prnt.sc/o5pm9y
 2. EdeN , nu cred ca te-am jignit cu nimic , pare rau de tine
 3. EdeN, nu inseamana ca daca e prieten cu sebi si cosmin nu trb sa stie regulament-ul ok? Also, vacanta asta mai pune mana pe un manual de lb roamana , iti trebuie
 4. Nici el nu are dovezi , nici tu nu ai deci reclamatia inpotriva lu blazey e inutila
 5. Unu la mana , nu ai romana la tine, 2 la mana , nu inseaman ca trebuie respectat de oricine daca a donat 40 de euro sau cat e owneru pe server.
 6. Eden draga , fps are vre-o dovada?? Sa dea pozele aici, nici 3 minute nu a asteptat si i-a dat ban.
 7. Asa zici tu, uite-te si la post-ul meu, mersi pwp
 8. Numele dumneavoastră:DowNN Numele adminului:Fps # OdS Data şi ora la care s-a produs incidentul: 23:50 /25/6/2019 Dovezi (poze/demo):Am martori Ce s-a intamplat? Pai. Fps a inceput sa faca misto de mine in privinta ca sunt hepler si ca nu am dreptul sa comentez in fata lui , nu primeste comenzi de la un plod si un plod nu are ce comenta in fata lui, ceea ce mi se pare dezgustator pentru un owner. I-am zis ca eu ii demostrez ca nu stie regulament-ul , si asa a si fost, nu stia cat se da gag pentru limbaj vulgar. Cand e asdf pe server e baiat cuminte, dar cand iesa schimba mapa cand vrea el , ceea ce nu este voie , este voie sa schimbi mapa in ultimele 5 minute in urma unui vot. Fps este un owner care nu stie sa se descurce, astept si parerea celorlalti admini. Eu cred ca Fps merita sanctionat drastic pentru aceasta fapta. Multumesc pentru intelegere Cu stima , DowNN.
 9. In cazul lui Fps, nu trebuia sa inceapa sa faca misto-uri ca sunt plod si eu si tu si ca este superior fata de toata lumea, inclusiv @eden a zis ca fps e superior si face ce vrea , ceea ce nu cred ca e adevarat, degeaba detine gradul de owner daca nu stie regulament-ul, i-am demostrat asta. Eu si Fps nu ne-am inteles niciodata de cand sunt eu in staff, dar nu am crezut ca e chiar asa , are 2 fete. In fata fondatorului sta cuminte si nu face nimic , iar cand nu e asdf on, face ce vrea. Schimba mapa cand vrea el (se schimba in ultimele 5minute cu un vote) ceea ce el nu stia. Da ban-uri aiurea, cel putin blazey a zis fix asa: Iti dau wg imediat. (secunda 2: Fps banned blazey motiv no.wg) stiu ca la wg e timp, a zis blazey ca ii face post si ii da wg, nici nu a apucat sa intre in cs iar ca a primit ban. Deci consider ca fps merita sanctionat drastic , trage server-ul in jos si influenteaza pe toata lumea si face pe toata lumea sa taca. Succes.
 10. Da, ai dreptate. Cand te-am luat la 'wg' in gluma , fps a inceput sa faca misto-uri pe chat staff ca e superior. I-am zis ca eu ii demostrez ca nu stie regulament-ul si m-a facut plod. Desigur nici tu nu ai reactionat cum trebuie dar cred ca trebuie sa primesti mute sau warn in cel mai rau caz. Parerea mea e ca Fps are o influenta negativa asupra server-ului , deoarece se crede superior fata de toata lumea , schimba mapa cand vrea el , se crede mare si tare pe server. Fps merita remove, nu stie nici regulament-ul, ce sa mai zicem?
 11. E prima abatere deci hai sa nu sarim pe el, poate era obosit habar n-am , dar cum a zis si CosmiN , inactivitatea se vede. Propun advertisment.
 12. Pozele nu le am, nu stiu ce s-a intamplat dar nu am pozele.
 13. www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1733486
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...