Jump to content

Down

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  44 [ Donate ]

Community Reputation

3 Neutral

About Down

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Unul dintre ei as fi eu, va pot si dovedi ca am experienta. Eu zic ca ar merita incercat, poate va merge aceasta chestie sau am putea sa l adaugati pe viitor cand o sa fie mai multe servere de cs 1.6
 2. Descrierea propunerii: Adaugarea sectiunii overwatchers, mi se pare o sectiune utila pentru servere de cs 1.6 din aceasta comunitate deoarece poate unii fondatori ai unui server nu sunt chiar singuri la un demo pentru banarea unui player si noi ii putem ajuta. Stiu, aceasta chestie mai este si pe alte comunitati dar mi se pare utila. Am avut gradul acesta pe comunitati mari si stiu cum se lucreaza in acest domeniu. M as chinui sa imi fac si o mica echipa. Ce avantaje prezinta propunerea?: Avantajele ar fi pentru fondatorii serverelor de cs 1.6 Ce dezavantaje prezinta propunerea?: Nu m am gandit la asa ceva, deocamdata, dar am o banuiala si ca aceea ar putea fi inactivitatea de membrii pe acesta sectiune. Ai realizat un poll pentru topic prin care lumea sa voteze propunerea ta?: Nu pot deoarece folosesc ios pentru 2 zile maxim ca an calculatorul la reparat.
 3. Sincer, set masteru nu merita primul loc. Primul loc il merita gametracker.rs, chiar daca baiatul de mai sus a zis ca sunt sanse de derank, puteti lua cate 1-2 boost uri pe zi daca nu va permite buzunarul la boost lunar si o sa ramaneti cu playeri pe server. In primele zile nu o sa fie mare diferenta dar dupa o saptamana server-ul dumneavoastra o sa fie cat mai populat. Va spun asta din propia experienta cu gametracker.rs. Firma pe care o mai recomand este turbo-boost, va recomand sa cumparati de la ea, am avut acu ceva timp de la ea si nu cred ca s au schimbat baietii de la firma.
 4. Nick: Down Varsta ta:17 aproape 18 Cu ce te ocupi?:elev Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Sa ma distrez cu prietenii De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Aproape 5 ani, imi place sa ma ocup pe zona de IT in gaming Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu ma uit Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Cs 1.6, SA:MP De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: Abia mi am facut cont, la prima vedere pare un forum serios Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Despre unele comunitati n an cuvinte, in sensul ca sunt degeaba facute. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Nu as schimba nik, o parere foarte buna De unde ai aflat de noi?: Facebook Alte precizari: Salut!
 5. Mi se pare o pierdere de timp, un loc in care se vor face post uri(daca se vor face)doar pentru a avea voi multe posturi. Nu intereseaza pe nimeni mapele si tot felu de chestii legale de ce ai zis mai sus.
×
×
 • Create New...