Jump to content

Down

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Down

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
  1. Sincer, set masteru nu merita primul loc. Primul loc il merita gametracker.rs, chiar daca baiatul de mai sus a zis ca sunt sanse de derank, puteti lua cate 1-2 boost uri pe zi daca nu va permite buzunarul la boost lunar si o sa ramaneti cu playeri pe server. In primele zile nu o sa fie mare diferenta dar dupa o saptamana server-ul dumneavoastra o sa fie cat mai populat. Va spun asta din propia experienta cu gametracker.rs. Firma pe care o mai recomand este turbo-boost, va recomand sa cumparati de la ea, am avut acu ceva timp de la ea si nu cred ca s au schimbat baietii de la firma.
  2. Nick: Down Varsta ta:17 aproape 18 Cu ce te ocupi?:elev Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Sa ma distrez cu prietenii De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Aproape 5 ani, imi place sa ma ocup pe zona de IT in gaming Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu ma uit Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Cs 1.6, SA:MP De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: Abia mi am facut cont, la prima
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.