Jump to content

$$K4L4$N1K0V$$

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  5 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About $$K4L4$N1K0V$$

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Model cerere VIP: Cati ani ai :21 Ore pe server: https://www.gametracker.com/player/%24%24K4L4%24N1K0V%24%24/cs.pubzone.ro:27015/ Nickname-ul pe server: $$K4L4$N1K0V$$ Esti de acord cu regulamentul serverului?: DA!
 2. *PRO* Se vede ca stii sa adminezi!
 3. Prenume: Teodor Nick: $$K4L4$N1K0V$$ Varsta ta: 21 Cu ce te ocupi?: Muncitor Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Plimbari cu masina De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: 10 ani Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Ma uit pe YouTube la youtuberi de Cs. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Counter Strike , League of Legends , Samp De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: Activez pe forumuri de peste 4 ani . Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Una cam rea.. playeri foarte infecti, . Pe CS sunt din ce in ce mai multi infectati. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: O comunitate unita.. O parere buna in general! De unde ai aflat de noi?: De la adminul Swg skill, sau ceva de genul. Alte precizari: zi faina sa aveti daca ati citit pana aici ❤️ 
 4. Cum sa nu dai 4 hs la rand cand veniti ca oile unul dupa altul? nu ai patit sa dai asa fara sa vrei? si cu wg vedeai daca am cod sau nu, ceea ce nu folosesc.. Nu sunt copil de 14 ani sa joc cu coduri, imi pare rau daca unii aveti impresia asta!
×
×
 • Create New...