Jump to content

wuth!?

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wuth!?

  1. eu am pus poze cu consola. nu am abuzat de expresii urate si nici nu am jignit pe nimeni. nimeni nu mi-a atras atentia , deci nu am vorbit urat. puteai da un GAG de 3-5min , daca totusi ti s-a parut ca nu era ok. e chestie de principiu la mijloc , nu de ora in sine. si nu cred ca ar trebui calculat gen "asta a injurat o data pe d2, de 2 ori pe inferno , daca zice ceva si pe nuke gata 1h racorire" (exemplu)
  2. Numele dumneavoastră: wuth!? Numele adminului: SmOoK3!!! Data şi ora la care s-a produs incidentul: 05.07.2019 - 18:52:51 ( ora serverului ) / aproximativ 17:40 (ora Romaniei) Motivul plângerii: Ban 1h din cauza sintagmei " cacamas in sus " , folosita de maxim 2 ori pe durata a 15-20 runde. niciun avertisment verbal , nimic. Mi s-a parut putin cam exagerat, deoarece nu a fost o jignire adresata vreunui alt player. Dovezi (poze/demo): Edit. Le-am pus pe imgur , sa se inteleaga mai bine. https://imgur.com/a/MzXkI4r
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.