Jump to content

SYrup

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SYrup

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
  1. ¤ Your name:SYrup ¤ Claimed Admin name: rLx#SmOoK3!!! ¤ Date and time: cam acum o ora am primit ban ¤ Reason of complaint:Ban fara motive adevarate si evitarea conversatiei cu suspectatul iar ulterior ban la toate persoanele afiliate cu acesta ¤ Proof (screenshot or console or demo): http://prntscr.com/oc3e7z
  2. Astazi eu alaturi de niste amici am decis sa jucam pe server-ul acesta dar acest membru al staff-ului a decis sa il baneze pe unul dintre acestia pe nume preasfi pe motivul ca are cod deoarece nu a putut da wargod la timp pentru ca nu functiona dar acesta nici nu a raspuns la cererile lui preasfi sa vina pe aplicatia discord deoarece chiar nu functiona. Dupa ce preasfi a primit ban de la aceasta leguma m-am decis sa ii comunic ca are organe genitale mascule in ochi pentru ca nu a putut observa cererile repetate de a vorbi cu preasfi pe discord pentru a dovedi nevinovatia si am primit tempban pentru o ora. Tin sa mentionez ca eu alaturi de preasfi avem jocul achizitionat pe steam si avem conturi cu o vechime de 3 ani +.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.