Jump to content

PraF De SteLe ;X

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PraF De SteLe ;X last won the day on July 14 2019

PraF De SteLe ;X had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

3 Followers

About PraF De SteLe ;X

 • Birthday 09/30/1996

Personal Information

 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/fun_sergiu/
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. Salutare Am un Pc i5 La Actualizare imi da o eroare *Sesiune Expirata* se blocheaza la 92% am curatat chace-ul reinstall steam , Cs , Windows am reparat folderul din fisiere locale firewall off antivirus off...Nu stiu ce sa mai fac... Vre-o idee?
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Nick : ^DMG^ S3RG!U IP : 86.107.31.15 STEAM ID :STEAM_0:0:450315285 Data & Ora :- Admin-ul care te-a banat :REKT Motiv :codat infect mori Dovada :https://imgur.com/X6Ja8nK
 8. Salut..nu am gasit unde sa postez retragerea..Asa ca m-an gandit sa o postez aici..sper sa nu fie probeme.. Nick: ^DMG^ S3RG!U Absenta/Retragere: Retragere Durata: Permanent Motiv?:Probleme personale Alte precizari?: Nothing to say
 9. Deşi această funcţionalitate este prezentă de mulţi ani în alte browsere web, Google a amânat până acum implementarea modului de citire în browserul Chrome. Util atât pe ecranul telefonului mobil dar şi cel al tabletei, Reader Mode scoate din structura paginii web orice elemente grafice şi animaţii neesenţiale, cât şi formatarea implicită a textului. În schimb, este aplicat un şablon optimizat care aduce pagina web la o formă mult simplificată, folosind în mod optim spaţiul disponibil pe ecran. Deocamdată, noul mod de citire este prezent în ultimul build Chrome Canary şi poate fi activat numai cu o vizită în meniul a ascuns chrome://flags, unde trecem opţiunea Enable Reader mode pe Enabled. Comutarea paginii web în modul de afişare Reader Mode se face cu opţiunea Distill Page apărută în mediul (...) afişat în colţul dreapta sus a interfeţei Chrom
 10. Daca folositi aceasta functie aflati ca Apple a venit cu ea inapoi. Walkie Talkie a fost eliminata acum doua saptamani dupa ce s-a descoperit ca este vulnerabila la atacuri. Apple a lucrat din greu si ultimul update watchOS 5.3 aduce functia inapoi. Functia este foarte utila deoarece permite utilizatorilor sa trimita mesaje scurte de tip push to talk. Nu stiu cat de mult este folosita in Romania, dar pe afara lumea o foloseste intens.
 11. Tabletele sunt moarte si in afara de Apple nu cunosc alt producator care sa aiba succes pe aceasta nisa. Telefoanele au inlocuit treptate tabletele in special cele de 7 inch. Drept urmare Google renunta definitv la ele si se va concetra strict pe laptop-uri. Ultima tableta Google este Pixel Slate lansata anul trecut cu Chrome OS la bord. A fost gandita ca o alternativa pentru ghici cine, insa toata lumea a uitat de ea. Serios, voi ati mai auzit ceva de Pixel Slate? Personal am si uitat ca exista. Google anunta ca actuala tableta va avea suport pana in 2024 si cine vrea poate folosi sistemul lor de operare pentru a produce tablete. Insa ei vor pune accent doar pe laptop-uri. Sa vedem ce laptop-uri vor urma.
 12. Anul acesta pare sa fie unul foarte foate greu pentru Huawei. Daca anul trecut au avut o crestere in vanzari cu 50% mai mare fata de 2017, adica au vandut 59 de milioane de telefoane, anul acesta ar putea pierde pana la 60% din vanzari. Stiti deja de ce. Dupa ce ordinul lui Trump va ajunge in vigoare atunci Huawei va deveni parte din istorie daca nu reuseste sa se impuna in viitor cu propriul sistem de operare. Deja 2 operatori din Franta au refuzat sa mai comercializeze brandul Honor din motive evidente. Iar daca noile modele ce urmeaza sa-si faca debutul in cateva zile nu se vor vinde la ritmul calculat, cel mai probabil vor iesi singuri din piata. Insa daca aceste produse se vor vinde bine sunt mici sanse ca Huawei sa nu aiba o pierdere atat de mare. Insa o pierdere de 60% este foarte mare si de vina vor fi oamenii care vor refuza sa mai cumpere telefoanele din moment ce acestea nu vor mai avea update-uri sau nu mai pot functiona corespunzator. Asa ca Huawei ar putea pierde pica de pe locul 2 si chiar sa paraseasca podiumul anul viitor.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.