Jump to content

Seek

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  100 [ Donate ]
Referrer fNK

Community Reputation

0 Neutral

About Seek

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Tin sa mentionez ca nu m-am retras pt ca nu aveam timp,m-am retras pentru ca aveam niste probleme tehnice cu internetul,eu neavand internet aproximativ o luna.
 2. Nick:Seek / GO.PUBZONE.RO Vârsta:14 Cat timp iti poti petrece zilnic pe server ?:4 ore Experienta Admin: De ce doreşti admin ?: Deoarece doresc ca serverul sa scape de codati si sa exista minim un admin on la orice ora. Ai citit regulamentul?: pubzonegosv12 Steam ID: STEAM_1:0:479920319 Prime account ( nu acceptam staff fara prime account - posteaza o poza cu prime status ! ) Orele jucate ( folosiți !ore în joc și postați un screenshot aici) :
 3. Nick : Seek / GO.PUBZONE.RO Grad : Admin Perioada : Permanent Motiv : Am un net foarte prost,si nu pot sa joc,asa ca m-am gandit ca este mai bine sa fac cerere de retragere pentru ca nu prea o sa fiu activ pe server.
 4. Nick:Seek / GO.PUBZONE.RO Vârsta:14 ani Cat timp iti poti petrece zilnic pe server ?:4-5 ore Experienta Admin: Cautam doar admini cu experienta de joc si adminat. De ce doreşti admin ?: Deoarece doresc ca serverul sa scape de codati si sa existe minim un admin la orice ora. Ai citit regulamentul?:normal, pubzonebestsv55at Steam ID: STEAM_1:0:479920319 Orele jucate ( folosiți !ore în joc și postați un screenshot aici) :
 5. *NICK :Seek *Numele adminului reclamat:Sha3d *Data/Ora/Harta:21.07.2019/11:55/mirage *Motiv reclamatie :Imi da fire bomb fara sa fac nimic. *Dovezi (print sau demo) :
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...