Jump to content

Koro

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Koro

Personal Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Nick: [Andrey] Data / Ora / Harta: 2019-10-11 mirage 17:48 Steam ID : https://steamcommunity.com/id/2125112006 De ce consideri ca meriti unban?: Nu merit dar vreau sa stiti ca m-am maturizat si vreau doar sa mai joc pe server. Nu am pretentii la nicio functie. Oflline am constientizat ca te-au deranjat injuraturile si de aceea vreau sa imi cer iertare fata de tine. Alte precizari/detalii: Sper sa iau UnBan ca imi place serverul.
 2. Nick: Andrey.(Koro) Data / Ora / Harta: 2019-10-11 mirage 17:48 Steam ID : https://steamcommunity.com/id/2125112006 De ce consideri ca meriti unban?: Am cantat doua versuri dintr-o melodie a prieteniei mele cu rkt si m-am trezit cu ban. Alte precizari/detalii Daca am fost admin si nu m-am descurcat asta nu inseamna ca nu mai pot sa joc pe server. (parerea mea)
 3. Ai un PRO de la mine. Avem nevoie de admini.
 4. In primul rand nu te-am injurat pe tine. In al doilea rand tu ieri ai inceput sa injuri de familie si am si dovada. GanGster poate confirma. Nu poti veni tu cu o reclamatie pentru mine deoarece tu esti nou pe server, vii si injuri si dupa te victimizezi. Dovada pentu injurii admin: https://imgur.com/DnD8Ikn PS: Nu se vede pre clar dar ca idee scrie "pisama s pe familia ta de admin" si mai jos "sa mi-l sugeti"
 5. Nick: ★Andr3y★ go.pubzone.ro Vârsta: Am 14 ani. Cat timp iti poti petrece zilnic pe server ?: Intre 3-4 ore. Depinde de zile. Experienta Admin: Am fost admin pe alte servere si in prezent si pe GO.PUBZONE.RO. Stiu comenzile. De ce doreşti admin ?: Doresc admin deoarece ajut serverul sa fie curat si sa fac intelegere intre jucatori. Ai citit regulamentul?: Desigur cheia este (pubzoneawpsv1). Steam ID: STEAM_1:0:500424932 Prime account ( nu acceptam staff fara prime account - posteaza o poza cu prime status ! : https://imgur.com/4kxX4Mw Orele jucate ( folosiți !ore în joc și postați un screenshot aici) :https://imgur.com/9ckjX0j
 6. Pro Are respect si prietenos. Merita o sansa!
 7. Nick vechi: ★Andr3y★ go.pubzone.ro Nick nou: ★Kronos★
 8. PRO Esti activ si comportamentul este decent. PS: Succes!
 9. *NICK : ★Koro★ go.pubzone.ro *Numele adminului reclamat: NPC *Data/Ora/Harta: 30.07.2019/20:01/de_inferno *Motiv reclamatie : Am fost repede pana la baie, iar cand m-am intors NPC mi-a dat slap pe nimic. Conform regulamentului: 2. Aplicarea comenzilor pe colegi sau chiar pe ei este interzisa. *Dovezi (print sau demo) : https://imgur.com/a/kfbEwcm PS: Nu am nimic cu el doar vreau ca asta sa fie o atentionare si sa reciteasca regulamenul. Nici eu nu sunt mai bun dar din greseli invatam.
 10. Sunt sigur de aceasta schimbare doarece vreau ca oamenii ca ma stie pe numele meu real.
 11. Nick vechi: ★Koro★ go.pubzone.ro Nick nou: ★Andrey★ Steam profile:
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.