Jump to content

Ganja Man

Project Managers
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  50 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Ganja Man

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca vrei unban, trebuie sa respecti un model de cerere unban. Ai facut reclamatie, nu cerere unban. Pe ce vrei sa iti dam unban? Sa ghicim noi ip si steam id? Lasă reply cu cerere unban dupa model
 2. O reclamatie nu se ia in considerare fara dovada, si fara a fi respectat modelul. T/C.
 3. Un PRO si de la mine. Pari băiat bun. Cam putina experienta de admin, dar macar esti sincer. În cazul în care vei primi admin, vorbim pe server si te învăț ceea ce nu stii, comenzi, cheat-uri, etc. Si sincer, vreau sa fii primul învățăcel care va da un mic test . Sa vedem la ce nivel esti cu capacitățile de admin si unde putem sa te ajutam.
 4. După ce dai restart la cs, normal ca ala e cel bun. CONTRA Si nu veni cu scuze că vezi doamne e pentru canalul de youtube, din cate se vede, nu a fost prima oară când ai fost prins cu cheat-uri. Rămâi cu ban. Te-aș ruga sa nu mai faci multi post, de asta exista butonul de edit.
 5. Contra, nu stii sa te comporti, ceri mereu sa se schimbe harta si ma barfesti pe la spate si ma injuri pe ts.
 6. La experienta adminat tre sa treci timpul cat ai experienta, nu ca ai experienta. Asa pot zice toti, "Da am experienta, am fost admin 2 zile pe un sv si am luat remove". Sincer? Contra.
 7. Pro, pari un baiat ok, asezat, cu mintea unde trebe. Sper sa nu ma dezamagesti.
 8. Contra admin. Unu la mana, esti mult prea copilaros. Doi la mana, aveai deja o cerere de admin. Nu era necesara o a doua.
 9. Stewe, nu ai admin si nu ai niciun drept sa raspunzi la cererile unbna/admin. Mai ales sa faci triplupost
 10. Pro unban, si un mesaj lasat aici pentru $OC si nu numai, nu se acorda timp la wg. Daca jucatorul iti spune ca face wg, nu il banezi, decat cand iese de pe server, sau gaseste scuze pentru a nu il face. Fiecare jucator in parte face wg-ul intr-un timp diferit(calitatea netului, numarul de fisiere din cstrike, calitatea PC-ului). Wargods are tendinta de a se bloca de 3 ori la diferite procentaje, iar la 92% ramane cateodata si pentru 5 minute. Inca ceva, nu schimbati harta si nu lasati harta sa se schimbe atunci cand unui jucator i se face wg, acest lucru blocandu-i wg-ul pentru 10 minute, verificarea principala fiind anulata. Multumesc.
 11. *Daca cererea ti-a fost respinsa poti revenii cu o cerere noua peste 2 saptamani 2 saptamani kenny, nu 2 zile. Da, respect ca ai citit regulamentul, dar trebuie sa respecti si celelalte cerinte. Si inca trebuie sa dovedesti o schimbare de comportament. Nu vreau sa ne trezim cu zeci de cereri unban, toate cu numele tau pe ele, asa cum ai zis de mine de 4 ori sa iti dau wg ))).
 12. De unde stii? Nici ca primesti admin in viata asta ))))
 13. Cu nici 2 ore pe server, tu vrei admin? CONTRA
×
×
 • Create New...