Jump to content

BloodLegend™️

Supervizors
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • PubCoins

  720 [ Donate ]

Community Reputation

7 Neutral

About BloodLegend™️

 • Birthday 02/19/2001

Recent Profile Visitors

196 profile views
 1. Producătorul taiwanez de procesoare mobile, MediaTek, a ţinut o conferinţă de presă prin intermediul căreia şi-a anunţat situaţia financiară pentru prima jumătate a anului 2019: venituri în creştere cu 1.8% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Totuşi, acest anunţ a fost pus cumva în umbra de un altul mai interesant. CEO-ul companiei, Cai Lixing, a anunţat că în săptămânile următoare MediaTek va trimite partenerilor unităţi tip sample pentru primul procesor al companiei compatibil 5G, urmând ca primele smartphone-uri 5G cu modem MediaTek să apară pe piaţă în primul trimestru al anului viitor (perioada ianuarie – martie 2020). Primul procesor MediaTek compatibil 5G va integra modemul MediaTek Helio M70 ce suportă conexiuni în benzile sub 6GHz şi poate atinge viteze de 4.7 Gbps în download şi 2.5 Gbps în upload. Procesorul va mai dispune de noul accelerator grafic ARM Mali-G77, o nouă arhitectură AI, va oferi suport multi-mode 2G, 3G, 4G, 5G, va susţine camere foto de până la 80 Megapixeli şi va fi capabil să redea conţinut 4K la 60 fps. Procesorul va fi construit pe o tehnologie de 7 nm, iar primii parteneri confirmaţi sunt OPPO şi Vivo.
 2. Desi pare destul de indepartat acum, 5G starneste tot mai mult interes in industrie si printre utilizatori. Pana si in Romania s-a anuntat spectrul care va fi licitat, iar la un celebru festival care are loc chiar acum, un anume furnizor de telecomunicatii se lauda cu tehnologia. Asa ca, este tot mai normal sa vedem tot felul de produse compatibile lansate de producatori. Si ce poate fi mai necesar pentru utilizatorul de rand, daca nu un chipset care sa echipeze viitorul lui telefon. In acest context, atat MediaTek, cat si ZTE au anuntat noi produse. Cel al primilor urmeaza sa ajunga pe piata la inceputul anului viitor, si va fi un Helio M70, iar mostre din acesta vor fi oferite la test inca din Q3 2019.In interior va ingloba o arhitectura ARM, cu un CPU Cortex A-77 si un GPU Mali G-77. Va putea oferi suport unor camere foto de pana la 80 MP, care vor putea filma 4K la 60 fps. Primii clienti anuntati sunt OPPO si Vivo. ZTE nu a anuntat prea multe detalii despre chipset-ul lor, insa cum nu este un producator prea mare de smartphone-uri, se prea poate ca al lor sa fie indreptat catre utilizarea in domeniul IoT (Internet of Things). Cu toate acestea, se poate sa ii vedem renuntand la Qualcomm pentru un produs in-house. Ambele vor fi construite pe tehnologie 7nm.
 3. Sony se afla intr-un declin foarte mare pe partea de telefoane mobile. Este cea mai slaba perioada a lor din ultimii 9 ani, reusind sa vanda sub 1 milion de telefoane in perioada aprilie-iunie. Anul trecut au vandut 2 milioane de telefoane in aceeasi perioada. In 2014 vindeau 10 milioane de unitati, tot in aceeasi perioada. Automat si veniturile sunt mai mici, mai exact cu 7% mai mici decat asteptarile lor, practic 3.5 milioane de dolari. Sony si-a redus asteptarile si spera sa vanda in 2019 doar 4 milioane de telefoane. Modelul pe care Sony mizeaza este Xperia 1, insa la cum vad eu lucrurile…nu prea au sanse.
×
×
 • Create New...