Jump to content

Andrey

Members
 • Content Count

  37
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Andrey

 • Rank
  Manager - rubicon.pubzone.ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
 1. Ma mir ca la mine inca nu a venit update-ul, o sa verific azi. Multumesc pt aceasta stire .
 2. Welcome to pubzone.ro community ! Have a nice day.
 3. Interesant, pana si eu acum mai am monitorul BenQ din ala vechi.. totusi ar trebui sa faca si ei niste monitoare excelente!
 4. Welcome to pubzone.ro community ! Have a nice day.
 5. Welcome bro to pubzone! Have a nice day.
 6. Cam asta ascult in timpul liber.. si cand desenez ceva manual, tot asta. Pt mine e relaxant
 7. Welcome, csz ! Sedere placuta !
 8. Probabil ca trebuie sa se afla si five-host.com in sondaj.. este o firma destula de buna.
 9. Din cate vad eu .. nu prea pare legit. Deci nu ma risc.. as dori si eu mai multe pareri daca-i legit.
 10. Prenume: Andrei , iar numele complet este Andrei Alin , fara sa zic numele de familie ca nu-i nevoie. Nick: Andrey sau AndreyMND Varsta ta: 14 spre 15. Cu ce te ocupi?: Sunt elev la liceu. Care sunt pasiunile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber?: Pai n-am nicio pasiune dar insa in timpul liber imi place sa desenez si sa ascult bass. De cand activezi in gaming? Ce iti place cel mai mult in el?: Activez in gaming de cand aveam 5 ani , imi place sa joc jocuri de tip-ul RPG / Shooter. Te uiti la stream-uri? Ce stream-uri ti se par cele mai interesante?: Nu, nu ma uit. Care joc te-a captivat cel mai mult? Fa un top al celor mai frumoase jocuri dupa parerea ta: Cel mai frumos joc pe care l-am jucat vreodata a fost seria "Assasin's Creed" , am un top al jocurilor foarte lung.. deci nu merita. De cand activezi pe forumuri? Ce iti place, ce nu iti place la ele?: Am activat ca administrator pe un forum , dar insa a "decedat" .. iar acum activez ca moderator pe pubzone [aici] , imi place totul.. mai ales background. Ce parere ai despre gaming-ul si comunitatile din ziua de azi?: Gaming-ul e ceva.. n-am parere. Comunitatile se deschid peste noapte.. dar insa sunt si unele comunitati foarte bune si calumea ca comunitatea asta. Ce parere ai la comunitatea noastra? Ce ai schimba la ea?: Am o parere foarte buna deoarece fondatorul se ocupa de problemele noastre si al unora , iar membrii staff-ului nu ii cunosc, dar sper sa-i cunosc candva . De unde ai aflat de noi?: Am facut o postare pe facebook ca cautam o comunitate buna.. si mi-a aparut in cale Joben .. insa era comunitatea playgamers , acu' a devenit pubzone . Alte precizari: Sper sa ne intelegem bine si sa fim unitii , spor la gaming.
|

Theme Made by Zayon & Cyber Designs

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.